
Hepinize tekrardan merhaba ☆
Olayı biliyorsunuz ,dağa fazla üzerinde durmak istemiyorum aklıma geldikçe üzülüyorum.Tek demek istediğim her çok okunan kitap kalitesiz değildir kalitesiz olsa siz değerli okuyucular okumadınız.
☆Çoktandır bu kitaba küs ve kırgındım sanırım bu kırgınlık finalede çok güzel şekilde yansıyacak ☆:)
Bana destek veren herkes iyikimsinizz herşeyimsinizzz yazarınız size kurban💞💫🦋
SINIR;150 OY 170 YORUM
________Keyifli okumalar________________
Parmaklarım ensesindeki kısa saçları okşarken"Çağan'ım"dedim fısıltı ile.
"Çağan'ın sana kurban olsun güzelim.."dedi boynumu öperek"Söyle.."diyerek devam etti.
"Bugün birlikte uyuyalım mı?"
Karnımda ve kolumda dikiş var diye kaç gündür benimle uymuyordu.. ama ben onunla uyumayı çok özlemiştim.
Cevap vermeden geri çekildi ve beni kucağına alarak yatağa götürdü, yorganı açıp beni yatağa oturttuktan sonra, dolaptan birkaç kıyafet getirip giyinmeme yardımcı oldu. Bunları yaparken sadece gözlerime bakmıştı.
Bornozu banyoya koyup tekrar yanıma geldi ve kendisi de yanıma uzandı. Kafamı boynuna koyup,kollarımı beline sardım,o da kollarını omuzlarıma sarıp, saçlarımı öptü"Orada ne yaşadın, sana ne yaptılar bilmiyorum..Ama şunu bil ki,ne olursa olsun hep senin yanında olacağım Yn..anlatsan da anlatmasan da... seni asla bırakmam."dedi kesin ve net bir dille.
Cevap vermeden gözlerimi kapattım hiçbir şeyi düşünmeden sadece Çağan ile uyumak istiyordum.
Gel yaralarını ben sarayım☆♡
Tebessüm ederek daha sıkı sarıldım ona ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.
Çağan'dan
Gece Yn'nin sayıklaması ve titremesi ile uyandım. Saat 03:40'dı eli bıçaklandığı yeri tutarken"Yapma"diye sayıklıyordu.
Kollarından tutarak uyanması için onu sarstım.
"Yn..uyan güzelim..kabus görüyorsun..Yn.."
"Lütfen dokunmayın" diye bağırdığında boğazımda oluşan yumru ile gözlerim doldu.
"Yn ben buradayım..kalk güzelim"
"Çağan!"diye sıçrayarak uyandı.
"Buradayım birtanem..kabus gördün, geçti. Ben yanındayım yüzünü avuçlarım arasına alarak gözyaşlarını sildim.
Yn kollarını belime sarıp başını omzuma yasladı.
"Buradasınn.."dedi hıçkırıklarının arasında.
"Buradayım.."
"Özür dilerim"dedim ona daha sıkı sarılırken.
"Özür dilerim sana bunları yaşattığım için özür dilerim daha önce gelemediğim için özür dilerim"gecenin geri kalanında ikimiz de birbirimize sıkı sıkı sarılıp sessiz sessiz iç çekerek ağladık sadece.
Sonra Yn sakinleşince kollarımın arasında uyuya kalmışdı.
Ömrümü ömrüne katayım🦋..
Ben ise tekrardan aynı şey olmasın diye gece boyu uyuyamamıştım.
Saat sabah 09:58'di.
Parmaklarım Yn'nin saçlarında gezinirken bir süre daha onu izledim.
Dün gece bana sarılması ve benimle beraber uyumak istemesi benim için çok büyük bir şeydi.En azından benden korkmuyor diye düşünmemi sağlamıştı.
Hastaneden çıktığımızdan beri dikişleri var diye ayrı yatıyordum, ama o, onunla yatmamı istemişti,dünkü konuşmasından sonra beni suçluyor diye düşünmüştüm,şimdi ise bu düşüncem değişmişti, Yn beni suçlasa böyle davranmazdı, dün ben anlatması için çok ısrar edip yükselince patlamıştı belli ki.
Yavuz haklıydı, Yn'nin şu an bana ihtiyacı vardı, kafası karışıktı, yeni yeni atlatıyordu olanları. benim,o anlatana kadar baskı yapmadan beklemem gerekiyordu.
Yn kıpırdanmaya başlayınca gülümsedim "Hadi uyan güzelim..sabah oldu"
Göğsüme biraz daha sokularak itiraz dolu mırıltılar çıkardı."Yn'm.."
"Hmm?"
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
~SON~♡♡
Bölüm nasıldı?
Kendinize iyi bakın seviliyorsunuz eğer Bölüm kötü olduysa çok özür dilerim ♡❤
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 175.39k Okunma |
12.61k Oy |
0 Takip |
63 Bölümlü Kitap |