
Beren'in ağzından:
Sabah herkesten önce kalktım.Banyo ya gidip elimi yüzümü yıkadım.Sonra kıyafetlerimin olduğu odaya gidip üstüme lacivett straplez crop altımada beyaz etek giydim ve aşağı indim.Mete dışında herkes uyuyordu.
Beren:Günaydın.
Mete:Günaydın çok güzel olmuşsun.
Beren:Teşekkür ederim.
Ben mutfağa kahvaltı hazırlamak için arkamdan Metede geldi ve beraber kahvaltıyı hazırlamaya başladık.Hazırladıktan sonra hepsini masaya yerleştirdik bizimkileri kaldırmak için başlarına gittim. Elime bardak aldım içine su koydum.İlk Poyrazdan başladım ona şu dökmedim.Kulağına eğilip fısıldamaya başladım.
Beren:Pelin senden ayrılmak istiyormuş
Dedim bir kaç kere daha tekrar ettim ve Poyraz bir anda kalkt8 va bağırarak.
Poyraz:Ne,nasıl,neden, ne yaptım ben ona ayrılcak benden.
Diye kalktı.Bunlar baya aşıktı birbirlerine heralde.Sonra Serkana gittim.Ona direk suyu kafasınfdan aşagı döktüm.Oda hemen kalktı benim yaptığımı görünce beni kovalamaya başladı.Hemen yukarı kaçtım ama hala kovalıyordu.
Serkan:Sana göstereceğim kızım.
Beren:Aynen aynen kesin öyle yaparsın.
Ben kaçarken Enesle karşılaştım beni izliyordu bende ona bakarken Serkan beni yakaladı.
Serkan:Bana bak atarım seni aşağı bak.
Açık kapının üstüne oturttu beni benim boyum kısa diye yapıyo bunu hep onunda maşallah up uzun boyu vardı.
Beren:Yaa inir beni burdan.
Serkan:Onu yapmayacaktın.
Dedi ve gitti ben öyle otururken Enes gülerek bana bakıyordu.
Beren:Güleceğime gel beni indir burdan lütfen.
Enes:Tamam.
Dedi ve kucağına alıp indirdi beni.Ben tabi akıllanmadım gidip birde mertin üzerine su döktüm.O Allah'tan sadece kızmıştı.Ben kızları kaldırmaya gittim.
Beren:Günaydın kızlar sabah oldu kalkın kahvaltı yapalım.
Tabi onlar hemen kalkmıstı çıkarken Enes'in arkadaşlarının olduğu odaya girdim.
Beren:Beyler hadi kalkın kahvaltı hazır.
Onlarda kalktıktan sonra kahvaltıya inip kahvaltı yaptık.Sonra masayı topladık.Hepsi evlerine gitti.Telefonum çaldı Yusuf arıyordu.
Beren:Efendim Yusuf.
Yusuf:Nerdesin Beren.
Beren:Evdeyim.
Yusuf:Yanıma gelde beraber bir şeyler yapalım.
Beren:Tamam geliyorum.
Dedim onu biraz daha oyalıcaktım.Üzerime Lacivert bir ceket aldım ve motora binip gittim.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 12.23k Okunma |
976 Oy |
0 Takip |
63 Bölümlü Kitap |