[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
devam ediyor 4s önce güncellendi
KAPANMAYAN BOŞLUK
@hadikurgulayalim
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
Yaralıydım,üzgündüm ve en önemlisi kızgındım hem hayata hem kendime biz belirleriz ya kaderimizi ben seçmemiş ben belirlememiş gibiyim kaderimi hep keder hep mutsuzluk hep...İHANET.
Şimdi ise sıra bende herşeyi düzeltim derken hayatımın ipleri tekrar elimden alındı peki şimdiki hayatım yine ihanetmi olucaktı?
devam ediyor 4s önce güncellendi
EFNAN
@_eftalyam_
Okuma
1
Oy
1
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
2
18 yaşındaki Esra`nın yaşadıkları ve aldığı kararlar.
Aldığın kararlar bazen güzel şeyler bazen kötü şeyler olur. Ve bunların bir başlangıç olduğunu biliyor muydunuz?
~~~
Abimler tekrardan babama sarılıp odadan çıkacakken oh canıma değsin yapıp gittiler.Babam bana doğru gelip saçımdan tutup dövmeye başladı. Ben savunamadın kendimi kaç dakika ya da saat dayak yedim ama artık Hiçbir şey yapamadım. Dövmeyi bırakıp bana doğru baş parmağını kaldırarak konuşmaya başladı.
- Liseyi bitirdikten sonra seni iş yerimdeki zengin adamın oğluna verip şirketimi batırmaktan kurtaracağım, sen de o adamla evleneceksin dedi tehdit ederek.
- Ama baba...dedim ama sözümü hemen kesti.
- Sana ne diyorsam onu yapacaksın başka bir yolun yok. Anladın mı? Deyip bana bağırdı.
~~~
- Ta-tamam dedim korkudan kekeleyerek.
- Hadi gidelim Eftal`im.
"Kimse göründüğü gibi değil"
Başlama tarihi:16/10/2023
Umarım beğenirsiniz ❤️
devam ediyor 6s önce güncellendi
MEYRA
@mimoza0
Okuma
3.67k
Oy
345
Takip
25
Yorum
84
Bölüm
27
Sevdiğin adam mı?
Yoksa sevmediğin ama sevildiğin adam mı? Meyra`nın ablasının takıntılı tavırları,abisinin çalkantılı nişanlılık dönemi ve Meyra`nın etkilenen hayatı.
Siz olsanız ne yapardınız?
devam ediyor 10s önce güncellendi
Zamansız
@mislanet
Okuma
25.7k
Oy
4.34k
Takip
1.11k
Yorum
6.06k
Bölüm
53
Bizim aşkımız, rüyalarımda başlayan; zamanın sınavından geçerek en derinlerimize ilmek ilmek işleyen büyük bir sevdaydı.... Yolun sonunda ise elimizde kalan,
Kaybolmuş bir bakış, koparılmış bir gülüş olacaktı.
Bir kaza... Yeni bir dünyaya uyanış.... Destansı bir aşk...
Kader, bazen aşkın en büyük sınavıdır. İki ruhun zaman ötesinde kesiştiği noktada başlayan bir aşk hikayesi... Zamanla kaderin çizdiği yolun kıyısına savrulan bu iki ruh daha güzel kavuşmaların baş kahramanı olacaktı.
Mesafeler bitecek ve biz seninle kavuşmanın en güzelini yaşayacağız sevgilim...
Bu hikaye kesinlikle bir hayal ürünüdür. Bilimsel ve tarihi bilgi içermemektedir.
devam ediyor 10s önce güncellendi
Zorbam
@hulyaww
Okuma
1.98k
Oy
212
Takip
28
Yorum
43
Bölüm
15
Bi anda elindeki makasla üzerime doğru gelmeye başladı
Gelme! Diye bağırdım ama beni pekde takmışa benzemiyodu
En sonunda sırtım duvara çarptı ve hemen dibimde
bitip makası bana yaklaştırdı
devam ediyor 11s önce güncellendi
Aden ( İki kitap)
@yagmurdikmen1
Okuma
978
Oy
438
Takip
28
Yorum
439
Bölüm
12
Kör bir kuyuya atılmıştım. Her geçen saniye nefesim kesilirken, karanlıktan bir el uzanıp çekip almıştı beni. Daha ne olduğunu anlamadan tutsak olmuştu kalbim. Ruhumun kırık parçaları batmıştı avuç içlerime. Henüz altı yaşındayken hatırladığım silik bir anıdan ibretti bütün sevgisizliğim. Öksüz kalmış masum bir çocuğun hayal kırıkları vardı zihnimin en ücra köşelerinde.
Ve birde o…
Gözleri harla yanan bir ormandı. Ne zaman değse irisleri irislerime nefesimi keserdi, ateşler içinde can çekişen yansımam. Kalbimin acı çığlıkları arşı tırmalardı ufak bir tebessümüne. Kanser gibi yayılmıştı, önce çocukluğuma sonra tüm benliğime. Geçmişim kayıptı ve geleceğim bu adamın ellerinde ustaca tuvale çizilmişti. Öyle muazzam bir tabloydu ki! Şefkatiyle büyülediği renklerin arasında kimse fark etmemişti hüznün vedasını.
Ve şimdi buradaydım…
Her şeyin başladığı yerde onun yokluğuna sığınıyordum.
ADEN…
devam ediyor 11s önce güncellendi
GECENİN ZEHİRİ
@adoranightt
Okuma
33.09k
Oy
2.63k
Takip
1.05k
Yorum
1.56k
Bölüm
25
"Bırak beni seni istemiyorum! yardım edin!" Dedim bağırarak. Arslan benim kolumdan tutmuş sinirli bir şekilde yürüyordu.
Dediklerimden sonra Arslan hışımla bana dönerek sinirden kızaran esmer yüzüyle kükremeye başladı.
"Benden nasıl kaçarsın lan sen! Seni bulamayacağımı falan mı düşündün Gece! Ben sensiz bir saniye bile yapamazken, sen benden kaçmayı mı düşündün!" Dediğinde ağlamaya başladım.
"Bırak beni Arslan! Lütfen! Bırak beni!!" Dedim çığlık çığlığa.
"Kes sesini benden kaçabileceğini mi sandın Gece! Seni benim yanımdan benim hayatımdan kimse alamaz! Anladın mı lan!" Bağırarak konuşmasıyla sinirden kızarmış esmer yüzüne baktım.
"Benim yanımdan benim karımı kimse alamaz öldürürüm! Sen hariç bu ülkeyi ateşe veririm anladın mı lan!" Dedi ve silah tutmayan eliyle belimden tutarak göğsüne yapıştırdı beni. Bense çaresizlikle ağlayarak önüme bakıyordum.
Kulağımın dibinde sıcak nefesini hissettiğimde ürpererek nefesimi tuttum. Fısıldayarak konuşmasıyla çaresizlikle durdum.
"Benim güzel karım bu kadar ayrılık yeter. Sana bu kadar hasret kalmam yetti." Dedi ve dudağını şakağıma yaslayarak derin bir nefes aldı.
"Sen benimsin yavrum, seni benden almaya kalkan kim varsa ölümü tadar." Dedi acımasız sesiyle.
Bir kez daha anladım ki benim Arslan Kurtoğlu`ndan kaçışım yoktu.
devam ediyor 12s önce güncellendi
bunu mu arıyorsun?
@slaesy
Okuma
11
Oy
4
Takip
2
Yorum
0
Bölüm
2
wattpad: slaesyy
05*********: artık ceketle mi gelsen okula?
05*********: her gün incecik sweatshirtle geliyorsun
05*********: üşütüceksin hasta olacaksın
05*********: kahvaltını da aksatma sonra başın dönüyo, gözün kararıyor
devam ediyor 13s önce güncellendi
DENİZDEKİ IŞIK I
@yazanbirkiz
Okuma
182
Oy
52
Takip
6
Yorum
12
Bölüm
13
4 sene önce hayattan ümidini kesmiş, denizin dibinde boğulan bir kız, ve onu boğulduğu denizden kurtarmaya çalışan bir erkek...
Metroda tesadüf bir karşılaşma sonucunda birbirinlerini gören, kızın erkekten nefret ettiği erkeğin ise kıza karşı hisler besleyip onu korumaya çalıştığı bir hikâye...
Bu anlara şahit olmaya hazır mısınız?💙✨
İyi okumalar 🙏🏼💚
devam ediyor 16s önce güncellendi
SİNSİ +18
@ilknursmzz
Okuma
95
Oy
20
Takip
11
Yorum
2
Bölüm
2
Wattpad`de yayınladığım "Arga" isimli kitabımı "sinsi" ismiyle değiştirdim ve burada yayınlama kararı aldım. Şans verip okuyan ve bu yolculuğa benimle birlikte çıkan herkese şimdiden teşekkür ederim♡
"Korkup kaçmak hâlâ kaybedeceği çok şeyi olanlar
içindir, benim kaybedecek neyim vardı?"