40. Bölüm
a’ / Mafya'M : KÜL SAATİNDE DOĞANLAR          +1& (yarı texting) / BÖLÜM 37: SARARMIŞ FOTOĞRAF VE KOLYE

BÖLÜM 37: SARARMIŞ FOTOĞRAF VE KOLYE

a’
adesonuzzz

###BÖLÜM 36: Yaraları Sarma (Şifa ve Sadakat)

 

Malikaneye döndüklerinde gece yarısını çoktan geçmişti. Alessio, doktorların "Dinlenmeli, fiziksel bir hasarı yok" sözlerine rağmen Efsun’u bir an bile yalnız bırakmamıştı. Kendi omzundaki kurşun sıyrığına dikiş atılırken bile gözü yan yatakta uyuyan Efsun’daydı.

 

Sabahın ilk ışıklarıyla Efsun gözlerini açtığında, Alessio’yu yatağın kenarındaki koltukta, Efsun’un elini tutarak uyuklarken buldu. Efsun hafifçe kıpırdayınca Alessio sanki bir alarm çalmış gibi anında dikildi.

 

"Efsun? Buradayım sevgilim. Bir yerin mi ağrıyor?"

 

Efsun gülümseyerek başını iki yana salladı. Elini yavaşça kendi karnına, sonra da Alessio’nun sargılı omzuna götürdü. "Biz iyiyiz Alessio... Ama sen yaralısın."

 

Alessio, Efsun’un elini tutup avucunun içini öptü. "Benim yaram sen uyandığın an kapandı Sarca. Seni o sandalyede öyle cansız gördüğümde... Hayatımda ilk kez gerçekten öldüğümü sandım." Alessio, Efsun’u kırmaktan korkan bir dev gibi şefkatle göğsüne çekti. "Artık bitti sevgilim... Sen sadece bebeğimizi düşün."

 

---

Efsun’u güvenle uyuttuktan bir saat sonra Alessio, malikanenin en alt katına, rutubetin ve karanlığın hüküm sürdüğü mahzenlere indi. Matteo kapıda bekliyordu. Alessio ceketini çıkarıp gömleğinin kollarını yukarı kıvırdı, kolundaki sargıdan hafifçe kan sızıyordu ama bu acı onun öfkesini daha da biliyordu.

 

İçeride, sadece Mia Clark sandalyeye bağlanmıştı. Yüzündeki o hastane maskesi düşmüş, geriye sadece bitkin ama hala nefret kusan bir kadın kalmıştı. Alessio içeri girdiğinde odadaki hava buz kesti. Hiç konuşmadan Mia’nın tam karşısına oturdu.

 

"Karımın karnına silah doğrulttun Mia," dedi Alessio, sesi bir bıçak kadar pürüzsüz ve keskindi. "Doğmamış bir çocuğun kalp atışlarını susturmakla tehdit ettin beni."

 

Mia başını kaldırıp Alessio’nun gözlerine nefretle baktı. "Sen benim babamı öldürdüğünde ben hamileydim Alessio! O gün benim bebeğimin dünyasını kararttın. Ben sadece adaleti sağlamaya çalıştım!"

 

Alessio bir an durdu, sonra Mia’ya doğru eğildi. Bakışları bir celladın soğukluğunu taşıyordu. "Baban bir canavardı Mia, bunu sen de biliyorsun. Onu öldürdüğümde bir savaşı bitirdim. Ama sen masum bir kadına ve henüz nefes bile almamış bir bebeğe el uzattın. Bu savaş değil, bu korkaklık."

 

Alessio ayağa kalktı ve kapıya doğru yürüdü. Mia, ölümü bekler gibi gözlerini kapattı ama Alessio durdu. "Seni öldürmeyeceğim Mia. Çünkü bir annenin feryadını en iyi ben biliyorum. Ama bu gece buradan gideceksin. Kocanı ve çocuğunu alıp bu kıtayı terk edeceksin. Bir daha İtalya toprağına ayak basarsan, ya da Efsun’un adını ağzına alırsan; seni babanın yanına bizzat ben gönderirim."

 

Alessio, Mia’nın cevap vermesine izin vermeden mahzenden çıktı. Matteo’ya işaret verdi. "Onu serbest bırakın ve eşiyle birlikte sınırdan geçtiklerinden emin olun. Pasaportlarını yakın. Bir daha gölgelerini bile istemiyorum."

 

Koridora çıktığında karşısında Martina’yı buldu. Martina, oğlunun üzerindeki kan lekelerine bakıp titredi.

 

"Sıra sana geliyor anne," dedi Alessio, sesi artık buz gibiydi. "Malikanenin anahtarlarını Adriana’ya bırak ve sabah olmadan buradan ayrıl. Bu evde artık sadece huzur ve Efsun olacak. Senin zehrine daha fazla yer yok."

Alessio’nun kesin emriyle Martina’nın valizleri kapının önüne konulmuştu. Matteo ve korumalar, Martina’nın malikaneden ayrılışını sessizce izliyorlardı. Martina, kapıdan çıkmadan önce son bir kez merdivenlerin başına, o görkemli avizeye baktı. Yüzünde bir yenilmişlik değil, sanki her şeyi önceden planlamış birinin o korkunç sükuneti vardı.

 

Alessio ve Efsun, yukarıdaki odalarında huzurla uyurken; Martina, elindeki küçük bir gümüş kutuyu, kütüphanedeki Alessio’nun en sevdiği koltuğun hemen yanındaki gizli bölmeye, üzerine bir not iliştirerek bıraktı.

 

**Ertesi Sabah**

 

Alessio, Efsun’a taze sıkılmış meyve suyunu içirdikten sonra çalışma odasına inmişti. Martina’nın gitmiş olmasıyla malikaneye nihayet bir nefes gelmişti. Ancak masasının üzerinde duran o gümüş kutuyu gördüğünde, odadaki hava bir anda ağırlaştı. Kapağını açtığında içinden çıkan şey, eski bir kehribar kolye ucun ve sararmış bir fotoğraftı.

 

Fotoğrafta Alessio’nun babası ve Efsun’un babası yan yana duruyordu. Ama garip olan şuydu; her iki adamın da elinde aynı antika mühür yüzüğü vardı. Mühür yüzüğü, D'Angelo ailesinin sadece veliahtlarına geçen o kutsal emanetti.

 

Efsun’un babasının elinde o yüzüğün ne işi vardı?

 

Kutunun kapağına yapıştırılmış notu açtı. Martina’nın o keskin ve alaycı el yazısı gözlerine çarptı:

 

"Alessio, gerçeklerin sadece senin bildiğin kadarıyla sınırlı olduğunu sanman ne büyük bir yanılgı... Babalarınız sadece dost değildi, onlar bir sırrın iki yarısıydı. O kolyeyi Efsun’a ver. Belki boynuna taktığında, babasının aslında bir kahraman mı yoksa D'Angelo ailesinin en büyük haini mi olduğunu hisseder. Bebeğinize iyi bak... Eğer o mirasın kanı ikisine de yeterse."

 

Alessio, notu okurken midesine kramplar girdi. Martina, Efsun’un babasıyla ilgili bir şüphe tohumu bırakmıştı. Eğer Efsun’un babası bir "hain" ise, Alessio’nun babasını öldüren pusuda bir parmağı varsa, Efsun bu gerçeği öğrendiğinde ne yapacaktı?

 

O sırada Efsun odaya girdi. Yüzünde kocaman bir gülümseme vardı, elini karnına koymuştu. "Alessio, bak! Bizimki yine içeride takla atıyor, gel bak!"

 

Alessio bir saniyede notu ve kolyeyi çekmecesine sakladı. Ama gözlerindeki o huzursuzluk, Martina’nın zehrinin hedefe ulaştığının kanıtıydı. Alessio karısına gülümsedi ama zihninde tek bir soru dönüyordu: Martina doğru mu söylüyordu, yoksa bu sadece Efsun’un babasının hatırasını kirletmek için uydurulmuş son bir yalan mıydı?

Bölüm : 13.02.2026 18:43 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
a’ / Mafya'M : KÜL SAATİNDE DOĞANLAR          +1& (yarı texting) / BÖLÜM 37: SARARMIŞ FOTOĞRAF VE KOLYE
a’
Mafya'M : KÜL SAATİNDE DOĞANLAR +1& (yarı texting)

8.51k Okunma

4.08k Oy

0 Takip
56
Bölümlü Kitap
GİRİŞ : Kül Saati ve D'AngeloBÖLÜM 1: 27 Numara ve D'AngeloBÖLÜM 2 : SARCA VE D'ANGELOBÖLÜM 3 : İKİ KADIN, TEK HEDEF VE D'ANGELOBÖLÜM 4 : BENJAMİN VE D'ANGELOBÖLÜM 5 : SALDIRI VE D'ANGELOBÖLÜM 6 : NARKOZ ETKİSİ VE MAGAZİN HABERLERİBÖLÜM 7 : AKŞAM YEMEĞİ VE D'ANGELOBÖLÜM 8: DENİZ VE D'ANGELOBÖLÜM 9: GERİ DÖNÜŞ, BENJAMİN VE D'ANGELOBÖLÜM 10 : TEKLİF VE D'ANGELOBÖLÜM 11: ALTIN KAFESTE YASBÖLÜM 12 : BOMBA VE D'ANGELOBÖLÜM 13: KÖR KURŞUN VE SARCABÖLÜM 14 : YERALTI MAFYASI TOPLANTISI VE D'ANGELOBÖLÜM 15 : HİSLERİN KATILIMI VE D'ANGELOBÖLÜM 16: PEMBE GÜL VE D'ANGELOBÖLÜM 17: BUHAR VE GÖRÜNTÜBÖLÜM 18: EMRET VE KAHVEBÖLÜM 19: ÖZEL BÖLÜM (MİA CLARK)BÖLÜM 20: DÜĞÜN KONUSUBÖLÜM 21 : PİKNİK VE KARABORSABÖLÜM 22: TARİHİ GEÇMİŞ ANILAR VE D'ANGELOBÖLÜM 23: ADRİANA VE MATTEO (ÖZEL BÖLÜM)BÖLÜM 24: BENİMLE BİR ÖMÜR/SEZON FİNALİKARAKTER KARTI ✒️⛓️BÖLÜM 25: KÜLLER VE MÜHÜRLERBÖLÜM 26: KRAL VE KRALİÇEBÖLÜM 27: İHANET VE YÜZÜKBÖLÜM 28 : İPEK VE PUDRABÖLÜM 29: KÜL RENGİBÖLÜM 30: ZEHİR VE MATRİNABÖLÜM 31: BİR ASLANIN TÖVBESİBÖLÜM 32: TEST VE SARCABÖLÜM 33: HAMİLEYİM !BÖLÜM 34: CAM BEBEK VE PATİKBÖLÜM 35: TESLİMİYET VE SUÇBÖLÜM 36: KANLI LABİRENT VE SON YEMİNBÖLÜM 37: SARARMIŞ FOTOĞRAF VE KOLYEBÖLÜM 38: GÜNLÜKBÖLÜM 39: DOKTOR'UN SÖZLERİBÖLÜM 40: İLK MÜHÜR VE İSİMBÖLÜM 41: HAYAT VE GÜNAHBÖLÜM 42: SON GÜNLÜK VE HAPBÖLÜM 43: MİRAS VS SAVAŞBÖLÜM 44: TÜRKİYE Mİ?BÖLÜM 45: ESKİ OLANLARBÖLÜM 46: BİLİYOR MUSUN?BÖLÜM 47: GİDİN BURADANBÖLÜM 48: HEDİYEMİ BEĞENDİN Mİ?BÖLÜM 49: SANAT GALERİSİBÖLÜM 50: SİNYOR ROBOT!BÖLÜM 51: KURDUN İNİNDE İNTİHARFİNAL HASAT ZAMANIÖZEL BÖLÜMÖzel bölüm niyetine
Hikayeyi Paylaş
Loading...