101. Bölüm

Bölüm-101 Tharsus'un Planı ve Lucifer

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

Kyriel sürekli olarak kanatlarını çırpıyor ve sert hava dalgalarıyla rakiplerine vurarak onları uzakta tutuyordu çünkü Tharsus bir hata yapmıştı ve ağır bir hasar almıştı. Toprak özelliği olan bir canavarı küçümsemiş ve bunun sonucunda da bacağına topraktan bir diken saplanmıştı. Bunun ardından ise Kyriel tüylerini kullanarak canavarı delik deşik ederek öldürmüştü.

Kyriel'in iyileştirme yeteneği ile Tharsus'un bacağı kolayca iyileştirilebilirdi ancak üzerlerine yüzlerce canavar ve ışık formu akın ediyorken Kyriel'in, Tharsus'u iyileştirecek zamanı bulmasının hiçbir yolu yoktu. O yüzden de Kyriel kendisine bir boşluk oluşturabilmek için kanatlarını var gücüyle çırparak canavar ve ışık formlarını uzakta tutuyordu ancak çok fazla oldukları için birbirlerinin üstüne savrularak yavaşlıyorlardı ve fazla uzaklaşmıyorlardı.

Dişlerini sıkan Kyriel bu sefer daha güçlü olacak şekilde bir kez daha kanatlarının çırptı ve öncekilerden çok daha geniş bir hava dalgası oluşturarak canavar ve ışık formlarını uçurdu. Ancak bu seferki hareketinin amacı çevredeki ağaçları yerinden ederek canavar ve ışık formlarının daha geniş bir alana yayılmasıydı. Eğer canavar ve ışık formları daha geniş bir alana yayılırlarsa onları dağıtmak ve uzaklaştırmak daha basit olacaktı. Çünkü ne kadar azı arka arkaya dizilirse savrulacakları alan da bir o kadar fazla olurdu. Böylelikle de Kyriel gerekli zamanı bularak Tharsus'un bacağını iyileştirebilecekti.

(Kyriel)-Hadiii!!! Biraz daha savrulun!

Diyen Kyriel kanatlarını bir kez daha çırptı. Havayı itekleyerek bir mermi gibi ilerlemesini sağlamasına rağmen hala yaptığı şey o kadar etkili olmuyordu. Canavarlar ve ışık formları absürt bir şekilde çok fazlaydı. Üstelik sadece yerde değillerdi. Gökyüzü de onlarla doluydu.

(Tharsus)-Kyriel! Bir fikrim var. Ama bunun için bana bolca enerji sağlamalısın.

Kyriel bir anda kafasını çevirip "Ne planı!?" dercesine baktı ama konuşmadı çünkü Tharsus'un gözlerindeki kararlılığı görmüştü. O yüzden de sadece başını salladı ve...

(Kyriel)-Bana bir saniye izin ver.

Kyriel bu kez kanatlarını daha fazla gerdi ve arka arkaya üç defa sallayarak öncekilerin hepsinin toplamından daha büyük bir rüzgar dalgası sağlayarak canavar ve ışık formlarını oldukça uzak bir mesafeye savurdu. Hala istediği kadar uzaklaştıramıyordu ancak bu kadarı Tharsus'un planını dinleyebilmesi için fazlasıyla yeterliydi.

(Kyriel)-Pekala. Seni dinliyorum.

(Tharsus)-Yağmur yağdıracağım. Ama bu, normal bir yağmur olmayacak. Su damlası boyutunda mızraklar yağdıracağım.

(Kyriel)-Suyu sertleştireceksin ve mızrak gibi kullanacaksın ha? Güzel plan. Peki benden istediğin ne?

Tharsus'un planı Kyriel'in aklına yatmıştı çünkü gaye mantıklıydı. Normal bir mızrak yağmuru bile hem gökyüzü hem de yeryüzündeki canavar ve ışık formlarının büyük bir kısmını yok edebilecekken Tharsus'un su kontrol yeteneğiyle daha fazlasını rahatça yok edebileceklerdi.

(Tharsus)-Senden isteğim bana verebileceğin kadar enerji vermen. Sen bana ne kadar enerji verirsen o kadar çok su damlamız olur ve su damlalarını bir o kadar kolay kontrol ederim. Amacım su damlalarını sadece yukarıdan aşağıya indirmek değil. Dört bir yandan yağdırmak ve sürekli yerlerini değiştirerek mümkün olan en fazla sayıda canavar öldürmek.

(Kyriel)-Tamam. Enerjimin %90'lık kısmını sana aktaracağım.

(Tharsus)-Pekala. Başlayalım bakalım.

Tharsus, Kyriel'den yardım alarak ayağa kalktı. Tharsus'u ayağa kaldıran Kyriel hemen ellerini Tharsus'un omuzlarına koydu ve enerjisini ona aktarmaya başladı. Tharsus ise ellerini gökyüzüne kaldırdı ve devasa miktarlarda suyu gökyüzüne göndermeye başladı.

Sular, yerden yaklaşık olarak 300 metre yukarıda toplanıyordu ve inanılmaz bir hızla büyüyordu. Devasa bir su damlası oluşuyordu. Su damlası o kadar büyüktü ki, toprağın büyük bir kısmını gölgeler altında bırakmıştı.

Devasa su damlasının içinde nereden baksanız 5 tane büyük gölü dolduracak kadar su vardı ve gittikçe daha da fazlalaşıyordu. Tharsus'un yapmaya çalıştığı şey başarılı olursa en kötü ihtimalle bile 5000'den fazla canavar ve ışık formu paramparça olacaktı.

Aradan geçen 3 dakikanın ardından küçük çapta bir denizi dolduracak kadar çok su miktarına ulaşan su damlası...

(Tharsus)-İşte başlıyoruz!

...söylemiyle birlikte parçalandı ve normal su damlası boyutuna gelerek milyonlarca parçaya ayrılarak gökyüzüne kapattı.

(Tharsus)-Pekala Kyriel. Şimdi bana daha fazla enerji versen iyi olur.

Kyriel hemen Tharsus'a gönderdiği enerji miktarını iki katına çıkardı ve...

(Kyriel)-Sana güveniyorum.

Tharsus başını sallayarak Kyriel'e göz kırptı ve ellerini tüm gücüyle sert bir şekilde aşağı indirdi. Böylelikle de parti başlamış oldu.

Milyonlarca su damlası ilk olarak fırtınalı bir havada yağan yağmurmuşçasına yeryüzünü dövmeye başladı. Zaten o andan sonra çoktan 1000 kadar canavar ve ışık formu delinerek ölüme ulaşmıştı bile. Sonra ki an ise Tharsus kollarını sağa çekti ve su damlaları aynı şekilde sağa yöneldi. Ve yine aynı şekilde bütün canavarlar ve ışık formları su damlaları tarafından delik deşik edildiler.

Delik deşik olan bütün canavar ve ışık formları bir bir yere düşerken Tharsus hiç durmadan kollarını bir sağa bir sola uzatmaya devam ediyordu. Hatta ara sıra fazlasıyla yükseliyor ve su damlaları üzerindeki kontrolünü en üst noktaya kadar zorlayarak su damlalarını aynı anda dört taraftan birden harekete geçiriyordu.

Böylelikle de hem canavarların hem de ışık formlarının bırakın kaçmayı, kaçmayı düşünmeye bile zamanları olmuyordu.

Bu inanılmaz katliamın galibi net bir şekilde Tharsus ve Kyriel'di.

***

Lucifer yerinden fırladıktan hemen sonra oldukça büyük bir mesafe kat etmişti ve Rose ile Medusa'nın olduğu noktaya yaklaşmıştı. Lucifer hızla onlara doğru yaklaşırken Rose, Medusa ve Athena üçlüsü konuşmakla meşguldüler.

(Athena)-Burada ne işim mi var? Haha. Gerçekten de bunu sorduğuna inanamıyorum.

(Medusa)-Tuhaf bir şey sorduğumu düşünmüyorum Athena?

(Rose)-Medusa, bu halinle onunla dövüşmeyeceksin değil mi?

Athena ve Medusa konuşurlarken Rose fısıldamıştı.

(Medusa)-Başka çaremiz mi var? Sen mi dövüşmek istiyorsun?

(Rose)-Gerekirse evet. Ve şu anda benim savaşmam gerekli. Senin değil. Sen bu haldeyken dövüşmemelisin.

(Athena)-Beni görmezden gelmeyi kesin lan!?

Görmezden gelinmenin verdiği sinirle parlayan Athena'nın aurası patlamış ve ikilinin konuşmasını zorla bitirmişti. Kendisi orada öylece dururken bu iki değersiz yaşam parçasının kendisini umursamaması ona dokunmuştu.

(Athena)-Neden burada olduğum sorusunun cevabına gelirsek, kocam ve Perseus'un bitiremediği işi bitirmeye geldim. Kısacası...

(Medusa)-Beni öldürmeye geldin.

Athena, Medusa'nın kendisini tamamlamasından etkilenmişti. Hatta...

(Athena)-Sen, gerçekten de oldukça zeki birisisin değil mi Medusa?

Diyerek dalga bile geçmişti.

(Medusa)-Peki bunu nasıl yapmayı planlıyorsun?

(Athena)-Seni doğrudan parçalarına ayırarak tabii ki.

(Rose)-Heee. Yani bunu deneyecek kadar cesaretin var.

Rose aniden araya girdi ve bu sözleri dile getirdi. Athena'nın bakışları aniden ciddileşti ve yavaşça Rose'ye kaydı.

(Athena)-Sen de kimsin lan?

Athena'nın baskın sesi kendisini belli ediyordu. Dominant kişiliği kolayca öne çıkıyordu. Ancak Rose'de Ejder'in en yakın arkadaşıydı ve kendisine olan güveni tamdı.

(Rose)-Ben senin rakibinim hayatım. Medusa'ya dokunmak istiyorsan önce beni geçmelisin.

Rose en ufak bir korku belirtisi bile göstermemişti. Zaten Ejder'in kendisine yaşattığı korkudan sonra Athena'nın bir tanrı olması umurunda bile değildi. Şu saatten sonra korkacağı tek şey Ejder'di. Başka hiçbir şey ya da hiçbir kimse değildi.

(Athena)-Bakıyorum da oldukça özgüvenlisin.

(Rose)-Sizin aksinize aynen öyleyim sevgili Athena hanım.

Rose hiç çekinmeden Athena'yla dalga geçiyordu. Athena ise Rose'nin bu rahatlığı karşısında dişlerini gıcırdatmaya başlamıştı bile.

(Athena)-Seni küçük...

(Rose)-Ah, yapma ama hayatım. Eğer dişlerini bu şekilde sıkarsan hiç hoş olmaz. O porselen dişlerine zarar gelsin istemeyiz değil mi?

Rose şu anda Athena'nın kasılmış yüzüne bakarken kahkaha atmamak için kendisini zor tutuyordu. Çünkü şu anda Athena kendisini o kadar çok kasıyordu ki suratı gerçekten çirkin bir hal almıştı.

(Rose)-Ayrıca, dişlerin parçalanırsa oldukça çirkinleşirsin ve bende çirkin bir kafa parçasını Ejder'in ayakları altına sermek istemem.

İşte bu sözler Athena için bardağı taşıran son damlalardı. Ancak Athena öfkeden delirmek üzereyken aniden sakinleşti. Öfkesinin getirdiği bütün kırışıklıklar birdenbire yok olmuştu.

Doğal olarak Rose bu duruma şaşırmıştı. O kadar öfkeden sonra nasıl bu kadar hızlı bir şekilde sakinleşmişti ki? Derken Medusa bir şeyin farkına vardı ve...

(Medusa)-Siktir!

Diyerek hızla ileri atıldı ve Athena ile Rose'nin arasına girdi. Bir an sonra ise Rose'nin gördüğü şey onu gerçekten germişti.

Çünkü Medusa, Athena'nın bacağını tutuyordu. Daha doğrusu tekmesini durdurmuştu.

(Medusa)-Bana söyledin ama sen benden daha zeki gibisin ha? Ne dersin Athena? Sakinleşmiş taklidi yaparak Rose'nin kafasını karıştırdın ve hızlı bir tekmeyle saldırıya geçtin.

(Athena)-Açıkçası bunu çözmeni beklemiyordum. Şaşırtıcısın. Ve bilirsin, savaşta her zaman kaba güce ihtiyaç yoktur. Zekanı kullanıp bir taktik uygulayarak ve güçlü olanı kolayca yenebilirsin.

(Medusa)-Hakkını vermeliyim ki bu güzel bir taktikti. Ne var ki...

(Rose)-Ne var ki bu kadarcık bir şeyle beni yenemezsin. Senden güçsüz olabilirim. Senden yavaşta olabilirim. Hatta senden dayanıksızda olabilirim. Ama benim kadar inançlı olmadığın sürece beni yenemezsin.

(Athena)-Az öncede dediğim gibi. Kaba güç her zaman işe yaramaz. Ama bu, kaba gücün işe yaramaz olduğu anlamına gelmez. Taktiklerde sadece bir yere kadar etkili olur. Ve taktiklerin bittiği yerde...

Athena birden ayağını kaldırıp Medusa'yı sertçe bir ağaca fırlattı.

(Rose)-Medusa!

(Athena)-...kaba güç devreye girer.

Gülümsemeye başlayan Athena yumruğunu kaldırdı ve Rose'nin hayatına son vermek adına son gücüyle savurdu. Ancak yumruk daha Rose'ye ulaşmadan güçlü bir şey Athena'ya çarptı ve Athena'yı ormanın içine fırlattı.

Athena'ya çarpan o güçlü şey ise...

(Rose)-Lucifer!

(Lucifer)-Tam zamanında vardım sanırım.

***

Y/N: Arkadaşlar biliyorsunuz ki Lucifer karakterinin soy ismi MorningStar ve MorningStar soy ismi dizi ile çizgi romanlardaki Lucifer'in soy ismiyle aynı. Ve ben bu soy ismi onlardan almış olmak istemiyorum. O yüzden de bu bölümden itibaren Lucifer'in soy ismi "StarFlare" olarak değişmiştir. Bilginize.

 

Bölüm : 05.09.2024 18:26 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-101 Tharsus'un Planı ve Lucifer
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

2.86k Okunma

407 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...