116. Bölüm

Bölüm-116 Yarı Ölülerin Kavgası

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

Beelzebub damarlarında akmaya başlayan nefret sayesinde yeniden ayağa kalkmıştı ve ağır adımlarla Fulgora'ya doğru yürümeye başlamıştı. Hızlı hareket edemeyecek kadar kötü durumdaydı. Zaten ayakta olması bile başla başına bir mucizeydi.

Nefreti onu ayağa kaldırmayı başarmış olsa da yürüyebilecek duruma getirmesi gerçekten beklenmedikti. Beelzebub'un sahip olduğu nefret o kadar fazlaydı ki kendisini imkansızı yapmaya zorluyordu.

Yine de ağır adımları her an düşebilecekmiş gibi dengesizdi. Attığı her adımda sağa sola sallanıyor ve dengesini sağlamakta zorlanıyordu. Hatta birkaç sefer düşecek gibi bile olmuştu.

"Yıldırımlar o kadar güçlüydü ki hala damarlarım hala tam iyileşmedi."

Beelzebub'un yürüyememesindeki en büyük etken buydu. Yıldırımların etkisi yüzünden iyileşme yeteneği büyük oranda yavaşlamıştı. Hatta bununla da kalmamış ve kalp atışlarını yavaşlatmakla birlikte ciğerlerini de mahvetmişti.

Zar zor nefes alıyordu. Her an ölebilirdi ama inadı ve nefreti yüzünden ölüme karşı geliyordu. Fulgora'yı öldürmeden ölmeyecekti.

Ölemezdi.

Eğer ölürse bugüne kadar içinde biriktirdiği bütün nefreti boşa gidecekti. Onu öldürememesi gibi bir şey söz konusu bile olamazdı.

En sonunda ağır adımlarına rağmen Fulgora'nın yanına vardı ve var gücüyle suratına bir tekme indirdi.

Tekmeyi yiyen Fulgora ters tarafa itildi ve sırt üstü yere düştü. Burnu kanamıştı.

(Fulgora)-Ne oldu? Elinden gelen şey sade...c...

(Beelzebub)-Kes sesini.

Fulgora adice bir gülümseme sergilerken Beelzebub bir tekme daha atarak ona susmasını söylemişti. Fulgora ise kafasına iki tekme yediği için iki yerden birden kanıyordu. Beelzebub'un aksine onun ayağa kalkmasına yetecek kadar bile enerjisi yoktu. Yani yapabileceği tek şey Beelzebub'un tamamen güçten düşmesini beklemekti. Yoksa yavaş yavaş dayak yiyerek ölecekti.

Beelzebub, Fulgora'nın göğsüne oturdu ve yumruğunu gererek suratına indirdi. Sonra bir kez daha. Bir kez daha. Bir kez daha ve bir kez daha.

5. yumruktan sonra Fulgora'nın burnu kırılmış ve sağa yatmıştı. Dudakları patlamıştı ve kanıyordu. Beelzebub ise yumruklarını ardı ardına sıralamaya devam ediyor ve Fulgora'nın suratını parçalıyordu.

Patlayan dudaklarını iki dişinin kırılması takip etti ve çok geçmeden sağ elmacık kemiği de kırıldı. Göz kapakları şişti ve neredeyse tanınamaz hale geldi ancak Beelzebub hala yavaşlamamıştı. Yumrukları yavaş olsa da oldukça güçlüydü ve fazlasıyla can yakıyordu.

Fulgora'nın bir dişi daha kırıldı ve Beelzebub'un yumrukları yavaşlamaya başladı. Hırsını birazcık almış gibi görünüyordu. Ancak durum görünenin aksiydi. Beelzebub hala hırs doluydu ve Fulgora'yı ciddi anlamda öldürmeden düşmeyecekti.

Yavaşlayan yumrukları birkaç sefer daha Fulgora'nın yüzüyle buluştuktan sonra durdu. Yavaşça ayağa kalktı ve Fulgora'yı bacağından tuttu. Daha sonra da tüm gücüyle çekerek...

(Beelzebub)-RHAAAAAAAAAAA!!!!!!!

...havaya kaldırdı ve tüm gücüyle yere vurdu. Bir kez daha aynı şeyi tekrarlamak isterken aniden içinde bir şeylerin yükseldiğini hissetti ve istemsizce diz çöküp karnını tuttu.

Fulgora çaresizce yere düşerken Beelzebub 3 avuç dolusu kan kustu ve nefes alma kabiliyeti neredeyse tamamen duracak noktaya geldi.

(Fulgora)-Hehehehe. Sonunda vücudun iflas etmeye başladı.

Beelzebub zar zor nefes alıp vermeye çalışırken Fulgora kanlı bir gülümsemeyle birlikte bu sözleri dile getirmişti. Kendisi de ölmek üzereydi ancak hala küstahtı ve Beelzebub'la dalga geçebiliyordu.

(Beelzebub)-Konuşma lan! Vücudum istediği kadar iflas edebilir. Senden önce ölmeyeceğim.

Beelzebub nefesini toparladı ve bu konuşmayı yaptı. Ölüme Fulgora'dan daha yakındı ancak pes etmeye niyeti yoktu. Fulgora'yı kendisinden önce diğer tarafa yollayacaktı.

(Fulgora)-Ne yaparsa yap beni öldüremezsin. Bunu başaramayacaksın. Sende tıpkı diğer şeytanlar gibi ölecek ve tanrıların yoluna çıkan basit bir böcek olarak hatırlanacaksın.

(Beelzebub)-Sana sus demedim mi lan ben!? Şeytanlar olarak tarihe kazınacağız. Tanrıları yok eden yüce şeytanlar olarak hem de!

Beelzebub'un isteği buydu. Eğer bir şekilde hatırlanacaklarsa, tanrıların yoluna çıkan bir taş olarak değil de tanrıları ezen ağır bir kaya olarak hatırlanmak istiyordu. Diğerlerinin de bunu isteyeceğinden emindi. Ama bu isteğine ulaşabilmesi için önündeki tanrıyı öldürmesi gerekiyordu.

O yüzden nefes alamayışını bir kenara bıraktı ve kendisini sonuna kadar zorlayarak yeniden ayağa kalkmayı başardı. Titreyen bacakları artık yere düşecekmiş gibi değil de kırılacakmış gibi görünüyordu. Yine de o titreyen bacaklar asla pes etmeyecek ve Beelzebub, Fulgora'yı öldürene kadar düşmeyeceklerdi.

Ayağa kalktıktan sonra ise Fulgora'nın kolunu ezdi ve kemiklerini parçaladı. Artık Fulgora'nın sol kolu devre dışıydı. Daha sonra da sağ kolunu tekmeledi ve tekmelenen sağ kol, kafanın dibine düştü.

Beelzebub'un nefesleri biraz daha yavaşlamıştı ve kalbi teklemeye başlamıştı. Görüşü hafiften bulanıklaşmıştı ve kolları biraz daha güçsüzleşmişti. Ölüme o kadar yakındı ki ayağı takılsa ve yere yığılsa ölürdü.

Ama inatla yılmıyor, yıkılmıyor ve Fulgora'yı öldürmeye çalışıyordu.

(Fulgora)-Vazgeç artık Beelzebub! Beni öldüremezsin! Bu savaşın galibi benim.

(Beelzebub)-Sana daha kaç kere susmanı söyleyeceğim!? Seni öldürmeden ölmek gibi bir niyetim yok!

"Sikeyim. Görüşüm neredeyse sıfırlandı. Her şey çok bulanık. Dünya dönüyor. Ölüm dakikalardır ensemde. Sadece yığılmamı bekliyor."

Beelzebub'un gözleri ışıltısını tamamen kaybetmişti.

(Fulgora)-Bu çaresiz hareketlerin öylesine acınası ki şu anda gerçekten sana yardım etmek istiyorum biliyor musun? Bir şeytan olarak işe yaramazsın.

(Beelzebub)-İşe yaramaz olduğumu bende biliyorum. Şeytanlar olarak umutlarımızı basit bir insana bağladığımız an işe yaramaz olduğumuzu kabul etmiştik zaten. Gururumuzu ayaklar altına aldık ve bir insana yardım ettik. İlk başlarda belli etmemiş olsam da bu durumdan hiç hoşnut değildim. Ama şimdi düşüncelerim farklı. İşe yaramaz olmak umurumda bile değil. O çocuğun yoluna çıkmanızı engelleyeceğim. Bir tanrı bile onun yolundan çekilse kâfi. O yüzden lütfen öl ve yoldan çekil.

Beelzebub yumruğunu kaldırdı ve Fulgora'nın göğsüne doğru harekete geçirdi. Bu son olacaktı. Fulgora'nın kalbini parçalayacaktı ve hareketsiz kalacaktı. Bu onun son enerjisiydi. Eğer şu anda Fulgora'yı öldüremezse verdiği bütün emek boşa gidecekti.

"Bu benim son saldırım. Elveda çocuklar. Bunu hiç dile getirmemiş olsam da...sizi seviyorum."

Beelzebub'un bacakları sonunda hareket etmeyi kesti ve Beelzebub, Fulgora'nın üstüne düşmeye başladı. Yumruğu tam da göğsünün üstüne denk geliyordu yani düştüğü an Fulgora ölecekti.

Ancak...

(Fulgora)-Ne dokunaklı bir ölüm ama. Neyse ki ölen kişi ben değilim.

Fulgora kafasının yanında duran elini zorla hareket ettirdi ve şakağına dayadı.

(Fulgora)-Yasak Mühür Tekniği.

Bir an sonra ise Beelzebub'un görüş açısı beyaz bir ışıkla doldu.

 

Bölüm : 05.09.2024 18:33 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-116 Yarı Ölülerin Kavgası
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

3.39k Okunma

741 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...