119. Bölüm

Bölüm-119 Ölümlerin Savaşı Biter

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

Anubis Yasak Mührü kullandıktan sonra Hades'in birkaç seviye üstüne çıkmıştı ve aralarındaki kapışmada bariz bir şekilde öne geçmişti. Hades'in tekniği mükemmel olmadığı için rahatlıkla ondan daha güçlü olmuştu.

Yine de aralarındaki seviye farkına rağmen Hades geride kalmıyordu çünkü sahip olduğu savaş tecrübesi Anubis'ten çok ama çok daha üstündü. Eğer Hades'in savaş tecrübesi ve savaş zekası Anubis'le aynı seviyede olsaydı şimdiye kadar kesinlikle ölmüş olurdu.

Sonuçta mühürleri kaldırılmış bir tanrının gücü ve hızı akıl almaz seviyelere ulaşıyordu. Özellikle hız gelişmesi çok tehlikeliydi. Çünkü şu anda Anubis'in yumrukları ya da yaptığı uzak menzilli saldırılar ışık hızından binlerce kat daha hızlıydı. Hades tecrübeleri sayesinde bu yumrukların ve uzak menzilli saldırıların gideceği yerleri önceden kestirebiliyor, bu sayede de kaçınabiliyordu.

Tabii bu saldırılardan kaçınabiliyor olması hasar almadığı anlamına gelmiyordu. Anubis'in saldırıları Hades'i sıyırıyor bile olsa oldukça sağlam hasarlar veriyordu. Hades şimdiye kadar üzerine gelen 3000 civarı yumruktan sadece 3 tanesinden tam anlamıyla kaçınamamıştı ancak aldığı hasar miktarı 300 yumrukla eşdeğerdi.

Hades'te aldığı hasarın farkındaydı ancak elinden bir şey gelmiyordu. Işıktan binlerce kat daha hızlı olan 3000 yumruğun 2997 tanesinden sıyrılmayı başarmıştı. Kendini kanıtlaması için yeterince fazla bir sayıydı bu.

Yine de bu şekilde Anubis'in gerisinde kalacak değildi. Kafasında bir plan vardı ancak bu planı uygulayıp uygulamamak konusunda tam emin değildi. Eğer planı istediği gibi gitmezse kesinlikle ölürdü.

"Yasak Mühür Tekniğim mükemmel değil. Onu 2 kez daha kullanarak bütün mühürlerimi açarsam Anubis'i yenebilirim ancak...işler beklemediğim gibi gitmezse işim biter. Pekala. Bu riski almaktan başka çarem yok."

Hades'in planı buydu. Yasak Mühür Tekniğini 2 kez daha kullanarak bütün mühürlerini açmak.

Ama kendisinin de düşündüğü gibi bunu yapması aşırı risk taşıyan bir şeydi. Sonuçta olaylar istediği gibi gitmezse fazla enerji yüklemesine maruz kalabilir ve kendi kendini öldürebilirdi. Bu isteyeceği son şey bile değildi.

(Hades)-Siktir et! Kaybedecek hiçbir şeyim yok! Yasak Mühür Tekniği: 2 kez!

Hades hızla elini silah şekline getirip şakağına dayadı ve tekniğin adını haykırdı. Hemen sonra da karanlık aurası bir bomba patlayarak geniş bir alanı karanlık rüzgarla kasıp kavurdu. Ardından da aurası delilik geçirerek inanılmaz bir hızla yükselmeye başladı.

Ayakları altındaki toprak parçalandı ve yerini gölgelerden, daha doğrusu karanlık ruhlardan oluşan bir çamur birikintisine bıraktı. Hades 3 santim kadar yerden yükseldi ve birikintiyi dolduran akışkan karanlık, parmaklarının ucundan akmaya başladı.

Karanlık birikintisi her saniye durmadan büyüdü ve koca bir karanlık havuza dönüştü. Anubis ise bu durum karşısında yerden yükselerek kaçmak istedi ancak aniden bir şey tarafından durduruldu. Bacağını bir şey yakalamıştı.

Hemen bacağını yakalayan şeye baktı ve karanlık havuzundan yükselen karanlık bir el gördü. Bacağını yakalayan bu el akışkan bir haldeydi ve iğrenç hissettiriyordu. Birde yetmezmiş gibi bacağından yukarıya doğru tırmanmaya çalışıyordu.

Anubis hemen ellerini karanlıkla donattı ve bacağını yakalayan akışkan eli tutup parçaladı. Hemen ardından ise birkaç el daha onu yakalamak için yükseldi ancak Anubis aynı numaraya kanmadı ve yükselerek kaçmaya başladı.

Karanlık havuzdan çıkan eller hızla artmış ve onun peşine takılmıştı.

Anubis kendisini yakalamaya çalışan yüzlerce karanlık elden kaçınmaya çalışırken Hades hala olduğu yerde duruyordu ve karanlık havuzunu büyütüyordu. Tabii bu arada karanlık aurasıda artmaya devam ediyordu. Hiç durmayacakmış gibi artıyordu.

(Anubis)-Daha ne kadar orada kalmaya devam edeceksin Hades! Olduğun yerde kalmak sana savaşı kazandırmayacak!

Anubis hem ellerden kaçıyor hem de Hades'i hareketlendirmek için bağırıyordu. İstediği şey bu şekilde üzerine doğru gelen ellerden kaçmak değildi. İstediği şey Hades'le kafa kafaya çarpışmaktı. Onunla kafa kafaya çarpışacaktı ki savaş sırasında gelişme kaydetsin ve başka dövüşlere girdiğinde daha fazla tecrübeye sahip olsun. Kısaca Hades'i kendi çıkarları için kullanmak istiyordu. Tabii onunla işi bittiğinde öldürmeyi de unutmayacaktı.

(Anubis)-Sana diyorum! Bu şekilde saldırman sana yakışıyor mu!?

Ancak ne kadar dil dökerse döksün Hades yerinden bir milim bile kıpırdamıyordu. Nedensiz bir şekilde hareket etmeyi reddediyordu. Anubis bir anlığına ölmüş olabileceğini düşünmüştü ancak aurası bu şekilde artan birisinin ölü olmasına imkan yoktu.

(Anubis)-Eee yetti artık be!

Anubis tüm gücüyle bağırdı ve bütün bedeni kendi aurasıyla kaplandı. Aniden artan aurası yüzünden ona ulaşmaya çalışan karanlık eller parçalanarak dağıldılar ve geldikleri yere geri döndüler.

(Anubis)-Madem sen bana gelmiyorsun o zaman ben sana gelirim!

Diyen Anubis karanlık havuzun içine indi ve yürümeye başladı. Karanlık aurası o kadar yoğundu ki onu tutmaya çalışan eller anında parçalanıyorlardı. O da zaten bu aurasına güvenerek karanlık havuzuna dalmıştı.

Ağır adımlarla Hades'in dibine kadar indi ve kolunu kaldırarak Hades'i boğazından yakaladı.

(Anubis)-Hala tepki vermiyorsun ha? Madem hareket edemiyorsun...ya da etmiyorsun o kadarını bilemiyorum ama, seni nasıl öldürsem acaba? Kafasını kopartmam yeterli olur sanırım.

Hareketsiz duran Hades'i öldürmek oldukça kolay olacaktı. Sonuçta şu anda Anubis ne yaparsa yapsın Hades ona tepki vermeyecek ya da en ufak bir ses bile çıkartmayacaktı.

(Anubis)-O tekniği mükemmelleştirmediğin için kendini suçla.

Anubis tüm gücüyle elini sıktı ve Hades'in kafatasına bağlı olan kemik kolayca çatladı. Ancak bu hamleye rağmen Hades'ten ses çıkmamıştı. Gerçekten hareket edemiyordu.

Yaptığı teknik ters tepmiş ve kendi sonunu getirmişti. Derken...

(Hades)-Sende tecrübe eksikliğin kendini suçlasan iyi edersin.

Hades bir anda canlandı ve parmaklarından akan karanlıklar duruldu. Sonra da Hades tüm gücüyle Anubis'i boynundan yakaladı ve sıkmaya başladı.

İlk başta güçleri eşit gibi görünüyor olsa da birkaç saniye sonra Anubis'in bedenini kaplayan aura dağılmaya başladı.

Hades yere indi ve Anubis'i havaya kaldırdı.

(Hades)-Gerçekten de kendi isteğinle rakibinin yanına geldiğine inanamıyorum. Tecrübe eksikliğin kendisini fazlasıyla belli ediyor. Ne var ki, birazdan tek canında eksilecek ve sıfıra düşecek.

O anda karanlık eller Anubis'in bedenine yapıştılar ve hızla bedenini kaplamaya başladılar. Bacaklarından göğsüne, oradan da kollara ve kafaya yayıldılar.

Kafasına yayılırken ağız, burun ve gözlerinden içeriye dolmayı da ihmal etmediler ve Anubis'in bedenini içeriden de fethetmeye başladılar.

Bütün bu karanlık Anubis'in bedenini hem içten hem de dıştan çürütülecekti. Sonra da çürütülen bu beden hunharca tüketilecek ve yok olup gidecekti. Bir daha asla dönmemek üzere.

(Hades)-Sana gerçekten acıyorum. Eline güç verilmiş küçük bir çocuktan farkın yok. Kibirli ve düşüncesizsin. Hah. Sen ve senin gibiler gibi olmadığım için çok şanslıyım. Sonuçta siz aptalların aksine ben...düşünebilen bir tanrıyım.

Anubis'in bedeni çoktan çürümüştü ve ilk olarak içeriden tüketilmeye başlanmıştı. Bedeni ortadan ikiye ayrılmış ve karanlıkla kaplı iç organları iğrenç bir görüntü eşliğinde karanlık havuzunun içine dökülmüştü.

Organları bedeni terk ettikten sonra ise kemikleri ve damarları ve karanlığa karışmıştı.

Gövdesindeki yok oluşlar devam ederken karanlık eller kendilerine bir yol bulmuşlar ve Anubis'in gözlerini yuvalarından çıkartarak dışarıya akmaya başlamışlardı. Bu da yetmezmiş gibi dili de kopmuştu.

Artık göz boşluklarından, burun deliklerinden ve ağzından karanlık akıyordu. Birkaç saniye sonra ise kafatası ikiye ayrılmış ve beyni birkaç parça halinde bu yarıktan dışarıya düşmüştü. Dişleri de bu iğrenç gösteriden nasibini almış ve karanlık ellerin hedefi olarak yok edilmişlerdi.

Geriye ikiye ayrılmış beden dışından hiçbir şey kalmamıştı.

(Hades)-Bu da sonuncusu.

Hades kendi karanlığını kullanarak bedeni iyice karanlığa hapsetti ve Anubis'in bedeni karanlık tarafından kemirilerek saniyeler içinde hiçliğe karıştırıldı.

Anubis tamamen yok edildikten sonra Hades'in ayakları altındaki karanlık havuz hızla Hades'in iskelet bedenine çekilmeye başlandı ve saniyeler içinde tamamen yok oldu. Karanlık havuz yok olduktan sonra ise Hades diz çöktü ve derin nefesler almaya başladı.

Aurası hızla azalmaya başladı.

(Hades)-Bu...huuu, düşündüğümden çok ama çok daha zorlayıcı bir hareket oldu.

Hades kesinlikle bu kadar çok yorulmayı beklemiyordu. Hatta Anubis'i öldürdükten sonra Lucifer'in yanına gitmeyi planlamıştı ancak bu işlemi bir saat kadar ertelemesi gerekecekti çünkü hayal ettiğinden yüzlerce kat daha fazla enerji harcamıştı.

(Hades)-Başardım. Bir tanrıyı öldürmenin bu kadar iyi hissettireceği kimin aklına gelirdi ki? Sanki üzerimden büyük bir yük kalktı.

Hades Anubis'i öldürdüğü için oldukça hafiflemiş hissediyordu. Sadece bir tanrıyı öldürmüş olsa da elinden geleni yapmış ve diğerlerine yeterince büyük bir katkıda bulunmuştu.

 

Bölüm : 05.09.2024 18:34 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-119 Ölümlerin Savaşı Biter
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

3.39k Okunma

741 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...