167. Bölüm

Bölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun Ardından

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

Saint'i göreve gönderdikten sonra Eliza'nın ablası Betty, altın sarısı kumaşla kaplanmış olan kuş tüyü koltuğuna uzanmış ve Eliza'ya yapacağı işkenceleri düşünmeye başlamıştı.

(Betty)-Ahhh...

Eliza'ya yapacağı şeyleri ve Eliza'nın çığlıklarını hayal ettikçe yüzü kızarıyordu. Küçük kardeşi doğduğu ilk gün ondan nefret etmeye başlamıştı. Çünkü o güne kadar sürekli olarak ona ve onun başarılarına duyulan ilgi aniden azalmış ve Eliza'ya çevrilmişti.

Eliza daha küçük bir bebek olduğu için tüm bunlardan habersizdi ancak Betty 9 yaşında olduğu için her şeyin farkındaydı. Şu anda ise Eliza 5 yaşında ve Betty 14 yaşındaydı. 5 yıldır hiç durmadan Eliza'ya karşı nefret duymuştu ve bu nefreti bir gün bile olsun azalmamıştı. Hiçbir zaman onunla oynamamış ya da onunla ilgilenmemişti.

Bütün imparatorlukta, ilgilenilmesi gereken tek kişinin kendisi olduğunu düşünüyordu. Hayır. İstiyordu. Bütün ailenin, bütün halkın, hatta bütün dünyanın sadece kendisine ilgi duymasını istiyordu. Şu anda dünyaya hükmeden ailenin bile avuçları içine olmasını ve hepsinin kendisine tapmasını istiyordu.

Dilediği şeyleri gerçekleştirmeye kardeşi Eliza'yı öldürerek başlamak istiyordu. Bunu yapacak kadar gücü vardı. Hatta babasından sonra BloodWife İmparatorluğundaki en güçlü kişi kendisiydi. Vücudu gücünü tam olarak kaldıramıyor olsa da belli güçlendirmelerle yeterli dayanıklılığa ulaşıyordu. Yaşı ilerledikçe ve vücudu güçlendikçe babasını bile geride bırakacaktı.

Eliza'yı öldürdükten sonra suçu Efsane'nin üzerine atacak ve iki aile arasında büyük bir savaş çıkartacaktı. 14 yaşında bir velet için oldukça komplike planlar kuruyordu.

(Betty)-Lanet olası Saint gecikti. Şimdiye geri gelmiş olmalıydı. Efsane denen o kadın onu uğraştırıyor olmalı. Tch! Lanet olası ........... ailesi. Her zaman çok güçlü oldunuz. Bu gücünüz beni deli ediyor.

Betty yattığı yerden kalktı ve dışarıyı izlemek için pencereye yaklaştı. Ancak tam o anda pencereler patladı ve yer sallanmaya başladı. O sadece o bölgenin sallandığını düşünmüş olsa da gerçek çok daha korkunç bir boyuttaydı.

Sallantıyı hisseden herkes yakın çevrenin sallandığı düşünürken aslında bütün galaksi sarsılmıştı. Bütün galaksi, içindeki milyarlarca yıldız ve gezegenle birlikte bir yay gibi sarsılmıştı.

(Asker)-Prenses Betty! İyi misiniz!?

Patlamanın ardından kapıda bekleyen asker hemen içeri girdi ve Betty'i kontrol etti. Patlayan camın birkaç parçası Betty'nin yüzünü sıyırmış ve kanatmıştı.

(Betty)-Sokayım! Çabuk bana şifacıyı çağır! Yüzümde en ufak bir iz bile kalırsa hepinizi öldürürüm!

Betty öfkeyle haykırmıştı. Yüzünden akan kanlar yere damlarken öfkesi daha da artıyordu çünkü değerli suratı zarar görmüştü. Aşağılık insanlar onun şu anki yüzünü görürse hiç iyi olmazdı. "Narin" bir prenses olarak mükemmel olmak zorundaydı.

Kendisi, herkesin tapması gereken kutsal bir insandı.

En azından düşünceleri bu yöndeydi.

***

Ejder'in yumruğundan sonra gerçekleşen patlama çevreyi tam anlamıyla yok etmişti ve BloodWife İmparatorluğunun ücra köşeleri artık yoktu. Bütün galaksi titrerken yayılan yüksek miktardaki enerji yüzlerce gezegeni yok etmişti.

(Ejder)-Bu yumruk için kendimizi bu kadar tutmam gerektiğini düşünmemiştim. Sanırım artık daha dikkatli olmam gerekli. Neyse, anılarını tekrar hatırlayana kadar arka planda kalmam en iyisi olacak gibi. Ama önce...

Ejder sakince parmağını şıklattı ve her şey göz açıp kapayıncaya kadar eski haline geldi. Bütün hasar bir anda yok olmuş ve çarpışmadan önceki haline dönmüştü. Ardından da Ejder'in ellerini kaplayan karanlık yeniden tırnaklarına çekildi. Azı dişleri asıl boyutuna geri döndü ve silik pembe gözleri yerini gümüş renge bıraktı. Ardından da Ejder yeniden vücut kontrolünü kaybetti ve önce dizleri üzerine çöktü, sonra da yüz üstü bir şekilde yere kapaklandı.

Ejder yere çakılmışken Efsane ona yardıma koşmak yerine olduğu yerden onu izliyordu. Sanki Ejder öylece ayağa kalkacak ve gelip kendisine yardım edecekmiş gibi hissediyordu. O yüzden yarım dakika kadar olduğu yerde bekledi ve Ejder'in kendisine geleceğini düşündü ancak Ejder'de en ufak bir hareketlenme bile olmayınca düşüncelerinden sıyrıldı ve yavaşça ayağa kalktı.

O anda fark etti ki...

(Efsane)-Ha? Kolum iyileşmiş. Bacaklarım da ağrımıyor. Ejder'in parmak şıklatması... beni bile mi düzeltti?

Efsane şaşkınlıkla kolunu ve bacaklarını inceliyordu. Gerçekten de en ufak bir ağrı bile hissetmiyordu. Kırılan kol kemiği toza dönmüş olmalıydı ancak şu anda hiçbir sıkıntısı yoktu. Kendisine iyice bakıp gerçekliğe geri döndükten sonra hızla Ejder'in yanına gitti ve Ejder'i kucakladı.

Sonra da Eliza'ya doğru yürümeye başladı.

Eliza korkmuş olmalıydı. Bu kadar heyecan kendisi için bile fazlayken kim bilir Eliza ne haldeydi.

"Gerçekten de Natur'un dediği gibi mi acaba? Gerçekten de "o"ndan güçlü olabilir mi? Her şeyi bir anda geri alabilecek bir yetenek ve absürt bir fiziksel güç. Ya da, yeteneği zamanı belli bir oranda geri almak olabilir. Ve bu yeteneği kendisine fiziksel güç sağlamadığı için güçlenmek için sürekli çalışmış olabilir."

(Efsane)-Tabii bunların hepsi bir varsayımdan ibaret. Umarım kendine geldiğinde bir şeyleri hatırlamış olursun.

"Umarım hatırlamış olursun, çünkü gerçekten düşündüğüm gibiyse, fiziksel gücünü bu seviyeye kadar çıkartmak için çok ağır şeyler yaşamış olmalısın. Bu hale gelmek için neler yaşadın merak ediyorum. Gerçekte kim olduğunu merak ediyorum. Her şeyi hatırlayacağın zamanı iple çekiyorum çünkü seninle ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum."

Efsane bu düşünceler içerisinde kavrulurken Eliza'nın yanına varmıştı bile. Eliza ağacın dibine çökmüş ve dizlerini kafasına çekmişti.

(Efsane)-Eliza.

Efsane'nin sesiyle birlikte Eliza anında kafasını kaldırdı ve korku dolu gözleri bir anda parlamaya başladı.

(Eliza)-Efsane abla!

Eliza hemen ayağa kalktı ve koşarak Efsane'nin bacağına sarıldı. Eliza'nın bu hareketi sonrasında Efsane'nin yüzü sıcacık bir gülümsemeye büründü ve...

(Efsane)-Çok korkmadın değil mi?

"Yüksekten düşmek ya da vahşice bir savaşa şahit olmak bu yaştaki bir çocuk için korkutucu olmalı."

(Eliza)-Iı. İlk başta çok korktum ama Ejder abi beni düşmekten kurtardı. Ama sen, sen iyi misin? O adam sana çok sert davrandı.

Eliza savaş kısmını pek umursamamış gibi görünüyordu. Umurunda olan şey Efsane'ydi. Değerli ablasının zarar görmesini istemiyordu.

(Efsane)-Merak etme tatlım. Ablan gayet iyi. Ejder abin bana yardım etti.

(Eliza)-Öyleyse Ejder abim... güçlü mü?

Eliza bir saniye kadar bekledi ve doğru kelimeyi bulmaya çalıştı. Önce parmağını dudağına götürdü, sonra da aynı parmağını havaya kaldırarak parmak uçlarına kalktı ve bağırdı.

(Efsane)-Güçlü bebeğim güçlü. Hem de çok güçlü.

(Eliza)-Ollleyyy.

"Belki de tahmin edemeyeceğimiz kadar güçlü. Neyse, ondan korkmadığın sürece bir sorun olmaz sanırım."

Efsane bu şekilde düşünmekte haklıydı çünkü Ejder'in o anki surat ifadesi gerçekten çok korkunçtu. Neredeyse görünmeyecek kadar silik göz bebekleri, uzun dişler ve tırnaklar.

Eliza'nın yaşındaki bir çocuk için bu görüntüler hiçte iç açıcı şeyler değildi. Efsane bile o görüntüden korkmuşken Eliza'nın korkmuş olmamasının imkanı yoktu. Yine de şimdilik etkilenmemiş gibi görünüyordu. O yüzden pekte bir sıkıntı yoktu.

(Efsane)-Yürüyebilirsin değil mi? Eğer yürüyemem diyorsan sırtıma atlayabilirsin.

Eliza yürüyecek durumdaydı ama yürümek istemezse Efsane'nin sırtına atlayabilirdi. Efsane en azından bu kadarını yapabilirim diye düşünüyordu. Savaş kısmında pek aktif rol oynamamış olsa da ikisini eve kadar götürebilirdi.

(Eliza)-Yürüyecem. Çünkü Eliza artık büyük bir kız.

(Efsane)-Evet. Eliza artık kocaman genç bir kız.

Efsane, Eliza'nın başını okşadı ve eve doğru yola çıktılar.

***

(Betty)-Ne demek lan gözlemcilerle olan iletişim kesildi!? O kaltağın Saint'i yenip 3 tane gözlemciyle baş edebilmesinin hiçbir yolu yok!

Betty tırnaklarını kemirerek odasının içinde oradan oraya yürüyordu. Adımları öylesine kuvvetliydi ki her seferinde yankılanıyordu. Görüntüsü ve kişiliği çok tersti. 14 yaşında çok tatlı bir kız olarak görünüyordu ancak içinde bir şeytan yatıyordu. Bütün dünyaya hükmetmek ve erkekleri kölesi olarak kullanmak isteyen bir şeytan.

(Betty)-Zaten camlar patladıktan sonra neden bir anda eski haline döndü anlamış değilim.

(Asker)-Prensesim, isterseniz bölgeyi araştırmaya gidebiliriz.

(Betty)-Gidin! Gidin ve neler olduğunu bulun! Ya da bekleyin! Saint akşama kadar dönmüş olur. Döndüğünde bilgileri ondan alırız.

(Asker)-Emredersiniz prensesim.

Betty hiçbir şeyden habersiz bir şekilde Saint'in gelmesini bekleyecekti. Şu anda yapabileceği daha iyi bir şey yoktu. Tahminlerine göre Saint ve adamları akşama doğru dönmüş olurlardı. Yani 3 saatten daha fazla zamanları vardı.

Betty o üç saat boyunca hiçbir şey yapmadan oturacaktı.

(Betty)-Hizmetçiler! Çay getirin bana! Biraz da bisküvi!

Kapının önünde emirleri için hazırda bekleyen hizmetçilere seslendi ve sonra da penceresinin biraz gerisinde duran koltuğa uzandı. Yanı başındaki masada duran kitaba uzandı ve alıp okumaya başladı.

(Betty)-Umarım o kadının kafasını bana getirirsin Saint. Aksi takdirde kendi kafanı ellerinde taşımak zorunda kalacaksın.

Betty koltuğa iyice uzanıp bacak bacak üstüne atarken bu konuşmayı yapmış ve beklemeye başlamıştı.

 

Bölüm : 10.09.2024 08:54 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun Ardından
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

2.86k Okunma

407 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...