224. Bölüm

Bölüm-221 Ruhla Konuşma

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

Ejder yaşadığı krizden sonra kendinden geçerek bayılmıştı ve aurası kontrolsüz bir şekilde salınmaya başlamıştı. Artan aurası yüzünden Medusa havaya savrulmuş ve başını kayaya çarparak bayılmıştı. Normalde olsa birkaç dakika sonra uyanırdı ve Ejder'i de uyandırmaya çalışırdı ama şu anda işler farklıydı.

Ejder'in ağır aurası Ejder kendinden geçtikten sonra artmaya devam etmişti ve bu da Medusa'nın sinir sistemini bozarak uyanmasını engellemişti. Yani Medusa Ejder ne zaman uyanırsa o zaman uyanabilecekti.

Yaklaşık olarak 7 aydır baygın haldelerdi ve Ejder'in aurası yavaşça azalmaya başlamıştı. Bunun anlamı da uyanmaya başladığıydı. Ama Ejder'in 7 ay boyunca baygın kalması mantıklı değildi. Bu durumun bir sorumlusu vardı.

Ama şu anda kendini göstermiyordu. Ejder uyandığında ona kesin olarak hesap soracağı için şimdilik bekliyordu.

Ejder'in aurası iyice azalmaya başlarken çevreye yayılmış olan karanlık yavaşça bedenine geri dönüyordu. Karanlık çekildikçe de mide bulandıran bir manzara ortaya çıkıyordu. Karanlığın çekildiği yerlerde iskeletler vardı. Çeşitli boyutlarda iskeletler. Hepsi farklı hayvanlara aitti.

Muhtemelen Ejder'in yaydığı karanlık onları çürütmüştü ve geriye kemikleri kalmıştı. Uyanık olmamasına rağmen Ejder hala tehlikeliydi. Baygın hali bile yüzlerce canlının hayatına mâl olmuştu. O gerçekten de korkulması gereken bir "şey"di.

Karanlık neredeyse tamamen bedenine döndükten sonra Medusa'nın yavaşlayan kalp atışları yavaşça eski ritmine dönmeye başladı ve baskı yüzünden zorla kapalı kalan bilinci açılmaya başladı. Gözlerini yavaşça açmaya başlarken nefesleri derinleşti.

Ejder'in baskısı yüzünden sadece kalbi yavaşlamamıştı. Bütün vücut fonksiyonları yavaşlamıştı hatta durma noktasına gelmişti. Ama Ejder Medusa'yı diriltirken onu bir ölümsüz olarak dirilttiği için sorun yoktu.

Medusa ölümcül bir yara alsa bile sadece acı çekecekti ve iyileşecekti. Yani Ejder'in geçmişte olduğu gibiydi. Ejder'in şu anda sahip olduğu yalnızca bir duygu vardı. O da sıkkınlık. Gösterdiği diğer bütün duygular hatırladığı kadarıyla ortaya koyduğu birer oyundan ibaretti.

Artık dövüşürken bile heyecanlanmıyordu. Sadece heyecanlı gibi davranıyordu. Öyle davranırsa içindeki kayıp duyguların uyanabileceğini düşünüyordu. Yani eskiden öyleydi. Şimdi ise sadece eskileri hatırlattığı için öyleymiş gibi davranıyordu.

Medusa gözleri tamamen açıldıktan sonra kolları yardımıyla olduğu yerde oturur pozisyona geçti ve gözlerini kırpıştırarak görüş yeteneğini düzeltmeye çalışıyordu. Bir yandan da başı ağrıyordu. Elini alnına yerleştirdi ve...

(Medusa)-Offf. Başım çatlıyor. Amma sert vurmuşum kafamı.

Yaşanan son şeyi hatırlıyordu. Görüşünü tamamen kazanmamıştı ama neyin ne olduğunu ayırt edebiliyordu. O yüzden yavaşça ayağa kalktı ve Ejder'in yanına gitti.

Eğildi ve Ejder'i sarsmaya başladı.

(??)-Şimdilik onu uyandırmasan daha iyi.

Ama o Ejder'i sarsmaya başlayınca bir ses duyuldu ve Medusa durdu. Bu sesi tanıyordu. Bu ses doğrudan Ejder'in sesiydi. Medusa bu durum karşısında şaşırmıştı. Ejder uyuyor olmasına rağmen kendisiyle konuşuyordu.

(Medusa)-Ejder?

(Ruh)-Benim. Ama "ruh" olanıyım.

Sesin sahibi kendini açıkça tanıtmıştı. Medusa'nın Ejder'in zihninde gördüğü ruhtu bu. Daha doğrusu Ejder'in ruhuydu.

(Ruh)-İlk başta beni Efsanevi Ejderhalardan biri sandığını biliyorum ama artık onları unutabilirsin.

Ruh, Medusa'yla konuşmaya başlamıştı. Ejder'in ruhu olduğu için onun yeteneklerinin tamamına sahipti. Yani Medusa'nın aklını okuyabiliyordu. Medusa ilk başta duyduğu sesin ejderhalardan birisine ait olduğunu düşünmüştü çünkü böyle durumlarda genelde onlar ortaya çıkıyorlardı. Ejder'in yerine onlar konuşmalara dahil oluyorlardı.

Ama şu anda olay böyle değildi.

(Medusa)-Onları unutmak mı? Bekle. Ondan önce... Neden Ejder uyanmamalı onu söyle.

(Ruh)-Şey... çok basit aslında. Zihni hala tamamen stabil değil. Yani tekrar kendinden geçme ihtimali var. O yüzden onu birazcık daha uyanık tutmayı planlıyorum. Ve ilk soruna dönecek olursak, evet, onları unutmalısın. Ejder 7 ruhun hepsini birleştirdi ve kendi ruhuna ekledi. Yani bütün ejderhaların ruhu artık benim ruhum.

Ruh'un ilk cümleleri Medusa için kabul edilebilirdi çünkü Ejder'in zihninin stabil olmadığına inanmamak için hiçbir sebebi yoktu. Ama son cümleler öyle değildi. Ejder'in yapmış olduğu şey bazı şeyleri değiştiriyordu.

Örneğin; 7 Efsanevi Ejderhanın artık tek bir ruhta olması onları efsanelikten çıkartıyordu. Hatta onların varlığını bile geçersiz kılıyordu çünkü hepsi birleştiği için artık 7 farklı yoktu. Yani öyle anılmaları için bir sebepte yoktu.

(Ruh)-Bende öyle düşünüyorum aslında. Ama bu dolaylı yoldan Ultima isminin de ortadan kalkması demek oluyor. Yani Ejder şu anda Ejderha İmparator lakabının tek sahibi. Artık Ejderhaların gücü için onlara ihtiyacı yok. Onların güçleri artık Ejder'in kendi gücü.

Ruh yine gayet basit açıklamayla özet geçmişti. Yani şu saatten sonra Ejder'den daha güçlü bir canlı olduğunu düşünmek bile saçmalık olurdu.

Yine de Medusa neden Ejder'in böyle bir şey yaptığını anlamamıştı. Üzerine düşünmek istemişti ama Ejder'in şu anki durumu onun için daha önemli bir durumdu yani bu konu şimdilik bekleyebilirdi. En azından Medusa için. Ama ruh bu konu için beklemedi ve kısa bir açıklama daha sundu.

(Ruh)-Ejder bunu iki şey için yaptı. Birincisi tüm o güçlerin tek sahibi olmak için. Yani bencil davrandı. İkincisi ise ejderhalar çok konuşuyordu. Ejder'de onları susturdu. Üzerine fazla düşünmeye gerek yok. Sadece yaptı o kadar.

Basit iki neden. Ejder'in bir şey yapması için istemesi yeterliydi. İkinci sebep çıkarıldığında bunu yapmasının tek sebebi yapmak istemesiydi. Ki Ejder'e göre yaptığı bu şey oldukça mantıklıydı. Ejderhaların gücüne ihtiyaç duymuyordu. Onların güçlerini kullandığında zayıf hissediyordu. O yüzden de hepsini kendi gücü haline getirmişti.

Yani artık element ya da başka bir şey kullanırsa kendi gücü olacağı için kötü hissetmeyecekti.

(Medusa)-Ejder'in kararlarını sorgulayamam. Şimdi uyandır onu.

Medusa'nın Ejder'in kararlarını sorgulamayacağını söylemesine bile gerek yoktu. Orası kesin olarak bilinen bir şeydi zaten. Ama bazen yersiz istekleri olabiliyordu.

(Ruh)-Uyuyor halde olmasının daha iyi olacağını söyledim sana. Onu uyandıramam.

(Medusa)-Ama neden? Neden Ejder'i baygın halde tutuyorsun ki? Az önce başaramadım belki ama şimdi onu sakinleştirebilirim bence.

(Ruh)-Az önce? Ah, doğru. Senin için her şey birkaç dakikada olmuş gibi. Tabii ya.

(Medusa)-Neden bahsediyorsun sen?

(Ruh)-Şey... az önce dediğin şeyin üzerinden 7 ay geçti. 7 aydır baygınsınız.

(Medusa)-Ne!?

Ruhun dediğin şeyden sonra Medusa ağzı açık bir şekilde kalakalmıştı.

(Medusa)-7... ay mı? İyi de nasıl?

O kadar basit bir darbe yüzünden 7 ay boyunca baygın kalmış olması mümkün değildi. Bir hata olmalıydı. Ama Ejder'in ruhunun yalan söylemek için bir sebebi yoktu. Zaten Ejder'in ruhuydu.

(Ruh)-Ejder'in aurası, daha doğrusu auram yüzünden. Auramın yoğunluğu vücut fonksiyonlarını durma noktasına getirdi ve senin bilincini zorla kapalı tuttu. Kısaca böyle. Şimdi ise auram azalıyor çünkü kendime gelmeye başladım. Ama hala tamamen kendimde değilim. Yani daha uyanmamalıyım.

(Medusa)-Offfff. Baygın halin bile tehlike saçıyor.

(Ejder)-Evet evet. Biliyorum. Ve bundan memnunum. Yaşayan en güçlü varlık benim.

Ejder yine kim olduğunu ortaya koyarak bu durumdan memnun olduğunu dile getirmişti. Öyle bir seviyedeydi ki baygın bile ona yaklaşmaktan korkuluyordu. Ölü ya da diri fark etmeksizin var olan her şey ondan çekiniyordu.

(Medusa)-De, söyle bakalım. Daha ne kadar baygın kalman gerekli?

Medusa ona uyandıramıyorsa en azından uyanacağı zamanı öğrenebilirdi. Ejder'in ne zaman uyanacağını bilirse beklemesi daha kolay olurdu.

(Ejder)-En azından 1 ay.

(Medusa)-1 ay mı? Düşündüğümden daha kısa. Pekala.

O anda Medusa'nın aklına bir fikir geldi.

(Medusa)-Gidip ailesine haber versem iyi olacak. Gitmişken bir şeylerde yerim.

(Ejder)-Yerinde bir hareket olur. Auram azalmış olsa bile vücut fonksiyonların hala yavaş. Kalbin olması gereken 9 kez daha az atıyor. Ve mümkünse bugün geri gelme. Vücudun yarına kadar tamamen kendine gelmiş olur. O yüzden yarın öğlen civarlarında gelmen daha iyi olur. İnan bana.

Medusa Ejder'i sorgulamayacağı için kafasını sallayıp onayladı ve mağaradan ayrıldı. Medusa mağaradan ayrılır ayrılmaz ise hiç kimsenin beklemeyeceği bir şey oldu ve Ejder gözlerini açtı. Ama ilk defa uyanıyormuş gibi görünmüyordu.

Gözlerini gayet normal bir şekilde açmıştı.

Gözlerini açtıktan sonra oturur pozisyona geçti ve boynunu kütlettikten sonra yüzü soğuk bir ifadeye büründü. Ardından da...

(Ejder)-Konuşabilmemiz için gayet uzun bir süre ayarladığımı düşünüyorum. Sence de öyle değil mi?

Diyen Ejder mağaranın dış kenarında, dışarıdan bakıldığı zaman görülmeyecek bir yerde duran o kişiye seslendi. O kişi ise Ejder'in bu sözlerinden sonra hareketlendi ve mağaraya girdi. Giren kişinin yüzü yavaşça ortaya çıkarken Ejder sakinliğini bozmadı ve sakin bir ses tonuyla o kişiye seslendi.

(Ejder)-Sanırım sana bir hoş geldin borçluyum... değil mi abi?

 

Bölüm : 10.09.2024 19:10 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-221 Ruhla Konuşma
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

3.39k Okunma

741 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...