241. Bölüm

Bölüm-238 Köy Katliamı ve BioDrago

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

- Tanrılar Diyarı –

(Zeus)-Çocuğu sağ bırakmak konusunda emin misin?

(Saligia)-Kararlarımı mı sorguluyorsun Zeus?

Saligia sakin bir suratla Zeus'u karşıladı ama havası hiç öyle değildi. Yaptığı şeylerin sorgulanmasından nefret ederdi. Aldığı kararların tamamı mutlaktı ve birkaç çöp tarafından sorgulanmamalıydı. Hele hele de aptalca hareketleri olan ve birini öldürmek için daha güçlü canlılara ihtiyaç duyan olan bir grup katıksız andaval bunu hiç yapmamalıydı.

(Saligia)-Ayrıca çocuğu sağ bırakmadım. Meteorun sıcaklığı onu eritir diye düşünmüştüm ama düşündüğümden daha fazla gelişmiş. Sıcaklık etki bile etmedi. Yer çekimi de aynı şekilde. Ayrıca onu hareketsiz kıldığımda tüm bedenini ezecek kadar baskı uyguladım ama bana mısın demedi. Sanırım çocukla ayrı ilgilenmem gerekecek. Tabii önce bana nefret kusan babasını halletmem gerek.

Diyen Saligia kafasını kaldırdı ve magma üfleyen Kaplan gözleri önünde belirdi.

(Saligia)-Tabii ki beni yenemez aptal. Efsanevi Ejderhaların mühürlerini kıramazsın. O mühürler Ultima'nın kendisi tarafından yapıldı. 7'si birleşip tekrar Ultima'ya dönüşmedikleri sürece o mühürle zarar görmez. Kaldı ki Kaplan'da bütün ejderhalar yok. 7 Ejderha olmadan bana denk olamaz.

Saligia Kaplan'la ilgili her şeyi biliyordu. Her şeyi. Geçmişinde ne olduğu ve geleceğinde ne olacağı da dahil. Tabii onunla şimdi uğraşmayacaktı. Birkaç gün keyifle onların acı içinde yas tutuşlarını izleyecek ve tam düzelmeye başlayacakları zaman devreye girip bir kargaşa daha yaratacaktı.

"Tabii bu süre içerisinde çocuğu öldürmek için bir yol da bulmalıyım. Düşündüğümden daha fazla gelişmiş. Belki bir gezegen seviyesi. Ya da çoktan galaksi yok edecek seviyeye gelmiştir."

Saligia'nın asıl amacı Kuzgun ve Ejder'i aynı anda yok etmekti tabii ama işler istediği gibi gitmemişti. Ejder beklediğinden çok ama çok daha dayanıklı çıkmıştı. Ama bu onu öldürmesine engel değildi tabii. Sadece biraz daha güç kullanması yeterliydi. Sonsuz güce sahip birisi için biraz daha güç kullanmak çocuk oyuncağıydı.

***

Rose, Ejder'i BioDrago'ya teslim ettikten sonra uyanması için dua etmeye başlamıştı çünkü elinden başka bir şey gelmiyordu. Şu anda yapabileceği tek şey BioDrago'ya güvenmek ve Ejder'i uyandırmasını ummaktı.

BioDrago yetenekleri yüzünden köyün şifacısı olarak anılıyordu. Köydeki birçok işle o ilgileniyordu ama en çok şifacılık yetenekleriyle biliniyordu. Hediye Ejderhası olduğu için kendisine bir sürü yetenek bahşetmişti.

Yine de verebileceği güçlerin bir sınırı vardı. Kafasına göre kendisine sonsuz güç ya da benzeri güçler veremiyordu. Her şeyin bir sınırı vardı. Zaten o da fazla bir yeteneğe ya da güce ihtiyaç duymuyordu. Zaten elinin altında bakması bir gereken Göksel Dünya vardı. Orasıyla olan bağlantısı ona yetiyordu.

Tabii şu anda Göksek Dünya kapalıydı. O yüzden kendisine "Ruh Manipülasyonu" yeteneği vererek Göksel Dünya'dan çıkabiliyordu. Yeteneğin süresi dolduğunda tekrarlıyor ve yeniden dünyaya dönüyordu. Ama bu yetenek sadece kendi üzerinde etkiliydi. Başkalarının ruhlarını kontrol edemiyordu.

Böyle bir şeyi yapmak gibi bir niyeti olmadığı için sorun da yoktu zaten. Şu anda ise Ejder'in yaşadığı travmayı geçirebilmek için zihnini sarsmaya çalışıyordu. Ama Ejder'in zihinsel dayanıklılığı, daha doğrusu zihinsel duruma karmakarışıktı. Aklı darmadağın haldeydi.

"Tuhaf. Nedense zihni parçalara ayrılmış. Ayrıca ruhu hiç stabil değil. Sanki ruhu bir şeyle kavga ediyor gibi."

BioDrago, Kuzgun'un ruhunun Ejder'in bedeninde olduğunu bilmediği için bu karmaşıklık ona anlamsız geliyordu.

"Belki de Kuzgun'un ölümü onu derinden sarsmıştır. Ama bu ruhunun çöküntüsünü açıklamıyor. Bir şeyler yanlış fakat ne olduğunu kestiremiyorum. Tch. Neyin var çocuk?"

Derken Ejder parmağını kıpırdatır gibi oldu. BioDrago direkt olarak Ejder'in elini tuttu ve durum kontrolü yaptı. Nabzı hızlanmaya başlıyordu.

(Bio)-45.

(Bio)-78.

(Bio)-115.

(Bio)-167.

(Bio)-241.

(Bio)-Sanırım büyük bir sorunumuz var.

Derken Ejder'in nabzı saniyeler içinde 300'ü aştı ve Ejder sert bir şekilde gözlerini açtı. Tam o anda da içinde bulundukları bina parçalanmaya başladı ve Ejder'in bedeninden karanlık bir aura akmaya başladı.

(Bio)-Rose!!!

Bio hemen dışarı koştu ve Rose'yi tutup uçmaya başladı. Bir an sonra ise bina bir bomba gibi patladı ve yakın çevrede bulunan her şey ve herkes havalanmaya başladı. Toprak parçalandı ve ağaçlar ezilmeye başladı.

İnsanlar neler olduğunu anlamaya çalışırken karanlık aura gökyüzüne doğru yükselmeye başladı. Gökyüzü bir anda karardı ve kızıl yıldırımlar yeryüzünü vurarak yıkmaya başladı. Karanlık auranın yoğunluğu yetmezmiş gibi birde hiç kimsenin daha önce hissetmediği kadar çılgın bir kana susamışlık baş gösterdi.

Herkes nefes almakta zorlanırken gökyüzünde duran karanlık aura açılmaya başladı ve Ejder o açıklığın içinde belirdi. Çok rahat bir şekilde olduğu yerde süzülüyordu. Ancak birkaç sorun vardı. Verdiği hissiyata bakıldığı zaman orada duran şey kesinlikle Ejder'di. Ama görüntüsüne bakınca yanılgıya düşülüyordu.

Kızıl gözler, yarı kambur bir duruş, dirseklere kadar yükselmiş saf karanlık ve uzamış azı dişler.

Tip olarak birebir Ejder olan bu şey görüntü olarak yer yer Kuzgun'u andırıyordu. Özellikle de o gözler.

(Ejder)-SA-Lİ-Gİ-AAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞ!!!!!!!!!!!

Tüm gökyüzünü sarsıp yıldırımların yönünü saptırabilecek kadar güçlü olan bu haykırış birçok insanın kulak zarını patlatmış ve onları sağırlaştırmıştı.

(Rose)-Ej... der...

Rose o anda yapmaması gereken bir şey yaptı ve onun adını sayıkladı. Bunu yaptığının farkında bile değildi ama yapmıştı işte. O isimle birlikte Ejder kocaman açılmış gözlerini o tarafa çevirdi ve onlara bakmaya başladı.

Ejder'le yalnızca 1 saniyeliğine göz göze gelen Rose'nin kalbi tekledi ve bir anda Bio'nun üzerine kusuverdi.

Ejder birkaç saniye daha ona baktıktan sonra kafasını çevirdi etrafta uçmakta olan insanlara baktı. Kolunu kaldırdı ve yumruğunu yavaşça sıkmaya başladı. İşte tam o anda da katliam başladı. Genç, yaşlı, çocuk fark etmeksizin herkes yavaş ve acılı bir şekilde ölüyordu.

(Ejder)-Koru. Koru. Ko... et... YOK ET!!!

(Bio)-Küçük şerefsiz! Sonunda delirdin demek! Pekala. Sanırım seninle şahsi olarak ilgilenme vaktim geldi!

Bio kucağında tuttuğu Rose'yi uzak bir noktaya gönderdi. Gülümsemeye başlamıştı.

(Bio)-Yok etmek mi istiyorsun? Gel bakalım ufaklık.

Diyen Bio tam harekete geçiyordu ki Ejder önünde belirdi. 1 saniyelik bir sessizliğin ardından ise Bio kendisini dünya yörüngesinin dışında buldu.

(Bio)-Hee. Bunun anlamı tüm gücümü kullanmamı istiyorsun mu oluyor yani?

Aralarında binlerce kilometre mesafe olmasına rağmen birbirlerinin gözünün içine bakıyorlardı. Fakat bu noktadan sonra geri dönemezlerdi. Ejder çoktan köyün büyük bir kısmını yok etmişti bile ve köyde hayatta kalan kişi sayısı 50 bile değildi.

Bio'da ölüleri diriltemeyeceğini bildiği için tüm gücünü kullanmakta bir sorun görmüyordu. Boynunu ve ellerini kütlettikten sonra yumruğunu sıktı.

(Bio)-Sanırım tek yumruk yeterli olur.

Ejder Bio'ya doğru uçmak üzereyken bir anda suratında bir yanma hissetti ve bilincinin kapanmasına engel olamadı. Bio tek bir yumrukla Ejder'i bayıltmıştı. Tabii yaptığı tek şey bu değildi. Saniyenin binde biri gibi küçük bir süre içerisinde dünyayı delip geçmişler ve diğer taraftan dışarı çıkıp atmosfer dışına kadar ilerlemişlerdi.

Boşlukta ilerleyen Ejder BioDrago tarafından tutuldu ve yeniden dünyaya döndüler. Birkaç saniye sonra da köye geri dönmüşlerdi. Kaplan yok olmuş köyün orta kısmına bir ağaç devirmiş ve üzerinde oturuyordu.

BioDrago Kaplan'ı görür görmez lafa girdi ve...

(Bio)-Araya girmediğin için teşekkür ederim.

(Kaplan)-Önemli değil. Zaten acı hissetmemiştir.

Kaplan o kadar da iyi bir modda gibi görünmüyordu, ki bu normaldi. Bir oğlunu kaybetmişti, diğer oğlu ise yaşadıkları köyü yok etmişti. Üstelik hiçbir neden olmadan. Kaplan'ın derinden bir acı hissettiği kesindi ama elinden geldiğince bunu dışarıya vurmamaya çalışıyordu.

(Bio)-Ne olduğunu bilmiyorum ama Ejder'in zihni bozulmuş durumda. Şu noktadan sonra toparlanması uzun zaman alacak. Hatta uzun bir süre hiçbir şekilde düzgün hareketler sergileyemeyebilir. Düşünebilme yetisini kaybetmediği için şanslı olmalıyız bence.

(Kaplan)-Artık bir önemi yok. Saligia piçi Kuzgun'u öldürdü. Ejder'in Kuzgun'a ne kadar değer verdiğini biliyorsun. Rose'nin tepkilerinden anladığım kadarıyla Kuzgun Ejder'in gözleri önünde ölmüş. Bunun onu ne kadar yaralamış olacağını bilemiyorum. Benden bile fazla yıkılmış olabilir.

(Bio)-O zaman başka bir çaremiz yok. Ejder'in zihnini mühürleyeceğiz.

(Kaplan)-En iyi seçenek bu mu?

(Bio)-Maalesef.

Bio Kaplan'ın ağlamasını görmek istemediği için arkasını dönüp öylece yürümeye başladı ama birkaç adım attıktan sonra durdu ve...

(Bio)-Son olarak...

Sözlerine devam etmeden önce birkaç saniye daha bekledi ve yumruklarını sıkarak...

(Bio)-O piçe karşı savaşırken sakin öleyim deme... abi.

 

Bölüm : 10.09.2024 19:15 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-238 Köy Katliamı ve BioDrago
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

3.39k Okunma

741 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...