26. Bölüm

Bölüm-26 İkna

Aristokrat CanlıBey
aristokrat

Ejder diğerlerinden uzakta oturuyor ve sağ eliyle alnını ovuyordu. Diğerleri de sessizce oturuyorlardı. Herkes hazır olana kadar diğer tur, yani final turu başlamayacaktı. Aslında diğerleri bu tura hazır olup olmadıklarını bilmiyorlardı. Haksız da değillerdi.

(Ejder)-Kyriel. Bir saniye gelsene buraya.

O sırada Ejder sol elini kaldırdı ve Kyriel'i yanına çağırdı. Diğerleriyle birlikte sessizce oturan Kyriel ayağa kalktı ve yavaşça onun yanına gitti.

(Kyriel)-Ne oldu Ejder?

(Ejder)-Diğer turdakiler ne kadar güçlü?

Ejder hiç lafı uzatmadan direkt olarak aklından geçen soruyu sormuştu.

(Kyriel)-Bir meleğin gücünün %70'ine sahipler.

Ejder bunu duyunca biraz suratı düştü. Kendisi, kendinden daha güçlü rakiplerle dövüşmekten büyük bir zevk alıyor olsa da işin ucunda diğerlerinin, özellikle de Rose'nin hayatı olunca işler ciddileşiyordu. Ejder sahip olduğu dayanıklılıkla birlikte saatlerce hiç durmadan dövüşebilirdi ve eninde sonunda bütün rakiplerini yok edebilirdi. Sonuçta %10'luk bir fark fazla değildi.

Ama şu andaki durumda 10 rakiple bile aynı anda çarpışsa geri kalan rakipleri, Rose ve diğerlerine saldıracaktı, ki bu da onun istemediği bir şeydi. Kendisi için bu savaş günler bile sürse bir şekilde galip gelirdi ama diğerleri için aynı şey geçerli değildi.

Ejder'in suratının düştüğünü gören Kyriel ise lafa girdi.

(Kyriel)-Bak Ejder. Ne düşündüğünü anlayabiliyorum. Güçlü rakiplerle dövüşmeye bayılıyorsun onu anlıyorum. %10'luk bir fark sana azmış gibi geliyor olabilir ama değil. Tıpkı dövüştüğümüz sırada ben gücümün yarısını kullanırken senin bana vurabilmen ama ben biraz daha güç kullanınca senin yere gömülmen gibi. Az önce yılanlarla savaşırken kullandığın o güç nereden geldi bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki, diğerlerini, özellikle de Rose'yi korumak istiyorsan önümüzdeki turda o güçten çok daha büyük bir güce ihtiyacın var.

Kyriel'in bu sözleri Ejder için kesin bir uyarıydı. Ejder'de bu uyarıyı almış gibi görünüyordu. Diğer bir yandan Kyriel ilk başta Ejder'i boş kibirden oluşan birisi olarak düşünmüşse de yaptıkları savaşta bu fikri neredeyse kaybolmuştu ve az önce olan olaylardan sonra bu fikir tamamen kaybolmuştu. Anlamıştı ki Ejder, kibrinin arkasını dolduracak kadar güve sahip. O yüzden de onu küçümsemeyi bırakıp dostça bir tavırla bu sözleri söylemişti.

Ejder derin bir nefes aldı ve...

(Ejder)-O gücün ne olduğunu bende bilmiyorum, biliyor musun? Sahip olduğum ama şimdiye kadar yalnızca bir ya da iki kere, saniyelik olarak ortaya çıkan bir güçtü. İlk defa o kadar uzun süreli kullandım. Ama sanki...bilmiyorum...dahası da var gibiydi. Sanki içimde kilitli olan bir güç gibiydi. Argghhh! Başım ağrıyor.

Ejder konuşmasının sonunda yeniden alnını ovuşturmaya başladı. İnanılmaz bir baş ağrısı hissediyordu. Kafası patlayacak gibiydi.

(Kyriel)-Burada zamanı dert etmene gerek yok. Buranın zaman kavramı tamamen farklı işliyor. Yani, baş ağrın durana kadar bekleyebilirsin.

(Ejder)-Başka şansım yok sanırım. Bu ağrıyla dövüşme odaklanmak zor olurdu.

Bu konuşmadan sonra Kyriel yavaşça ayağa kalktı.

(Kyriel)-Neyse. Diğerlerinin yanına dönüp diğer tur ile ilgili fikirlerini sorayım bari.

(Ejder)-Bir dakika bekle.

O anda Ejder uzanarak Kyriel'i elinden tuttu ve gitmesini engelledi.

(Kyriel)-Bir şey mi oldu?

Kyriel bu duruma hiç şaşırmamış gibi görünüyordu.

(Ejder)-Senden bir şey isteyeceğim.

(Kyriel)-Diğer turda size yardım etmek dışında her şey olur. Muhtemelen, yani.

Kyriel'in bu sözlerinden sonra Ejder'in yüzü düştü.

(Ejder)-Öyle bir şey istemeyecek biri olmadığımı biliyorsun.

(Kyriel)-Sende hiç şakadan anlamıyorsun ha. Her neyse. Söyle bakalım ne istiyorsun.

(Ejder)-Zihnimin içine bakar mısın?

***

Herkes sessizce oturup beklerken Rose'nin bakışları ve dikkati Ejder ve Kyriel'in üstündeydi. Ne konuştuklarını merak ediyordu ama yanlarına gidip sormak gibi bir planı yoktu. Böyle bir durumdayken oturupta tuhaf şeyler konuşacak tipler değillerdi. Hele Ejder hiç değildi.

Tabii ki Rose'nin ne konuştuklarına dair bir fikri vardı.

(Rose)-Muhtemelen final turu hakkında konuşuyorlardır.

(Scarlet)-Bir şey mi dedin Rose?

(Rose)-Ah, hayır. Kendi kendime konuşuyordum.

"Çok mu sesli mırıldanmışım?"

Rose farkında olmadan diğerlerinin de duyabileceği bir seviyede mırıldanmıştı ve sonuç olarak da Scarlet'in şaşkın yüzüyle karşılaşmıştı.

Scarlet düşünceli görünüyordu. Daha doğrusu hepsi düşünceli görünüyorlardı. Bu tura devam etmek istemiyor gibi bir halleri vardı. Pekala, burayı tamamen temizleyerek yeni güçler kazanmayı çok istiyorlardı ama rakiplerinin seviyesi hayal ettiklerinin çok ama çok daha üstündeydi.

***

(Ejder)-Emin misin?

(Kyriel)-Eminim. Farklı bir şey göremedim. Zaten senin zihnini doğru düzgün okuyamıyorum.

(Ejder)-Ha..? Ah...

Kyriel'in bu sözleri karşısında Ejder şaşırmıştı çünkü herkesin aklını okuyabilirken kendisinin aklını okuyamamasını biraz tuhaf bulmuştu derken...neden kendi aklının okunamadığını anladı.

(Ejder)-Deli olduğum için düşüncelerim karmakarışık değil mi?

(Kyriel)-Düşüncelerinin karmaşıklığından ziyade zihnin darmadağın demek daha doğru olur. Bütün zihnin birbirine girmiş durumda ve birçok farklı şey birbirine girmiş halde. Normalde bir insanın zihnini tamamen okuyabilirim, yani o kişinin bütün hatıralarına erişebilirim ama senin anılarına ulaşamıyorum. Hem çok karmaşıklar hem de içeri giremeyeceğim kadar güçlüler. Sanki bir şeyler anılarına bakmamı engelliyormuş gibi.

Ejder bu sözler karşısında hiç şaşırmamıştı. Zihninin darmadağın olması onun için sürpriz değildi. Aksine zihninin tamamen normal olması büyük bir sürpriz olurdu.

(Ejder)-Bunu reddedemem sanırım. Yine de zihnime girememen biraz tuhaf. Sonuçta çok şey yaşadım ve zihnim o kadar da sağlam değil.

(Kyriel)-O kadarını bilemeyeceğim.

(Ejder)-Madem tuhaf bir şey bulamadın. O zaman sıkıntı yok demektir.

Ejder elini Kyriel'in omzuna koymuş ve yanından geçip gitmişti.

(Kyriel)-Neden benden bunu istediğini söylemedin ama?

Kyriel bu soruyu sordu çünkü gerçekten Ejder'in, neden kendisinden böyle bir şey istediğini merak etmişti. Aslında bu sorunun cevabı için çoktan Ejder'in zihnine bakmıştı ama bir şey görememişti. Konu Ejder'in zihnine geldiği zaman o anki düşüncelerini bile okumak bazen imkansız oluyordu ve yine öyle olmuştu.

Kyriel, Ejder'den bu sorunun cevabını vermesini bekliyordu ama aldığı cevap tam anlamıyla hayal kırıklığıydı.

(Ejder)-Bir sebebi yok.

O anda Kyriel'in yüzü düştü.

"Tch! Yalan söylüyor."

Kyriel'i öylece geçiştiren Ejder yavaşça diğerlerinin yanına doğru gitti.

(Ejder)-Diğer tur için hazır mısınız?

Aslında bu kimsenin beklemediği bir soruydu. Hatta hepsi Ejder'in hiç konuşmadan öylece aralarında oturacağını falan düşünüyorlardı.

(Dia)-Aslında Ejder...daha konuşmadık ama eminim ki aynı fikirdeyizdir. Ben, daha doğrusu biz...diğer tura geçme konusunda o kadar da hevesli değiliz.

Dia'nın sözlerinde ciddi olduğu yüzündeki umutsuz ifadeden belli oluyordu. Diğerlerinin de yüzleri tıpkı Dia gibiydi. Diğer tur için hepsi umutsuzdu.

O anda Ejder derin bir nefes aldı ve güven dolu bir ifadeyle...

(Ejder)-Ya size...diğer turu kolaylıkla geçebileceğimi söyleseydim.

Ejder'in bu sözleriyle birlikte herkesin yüzündeki umutsuz ifadeye biraz merak duygusu eklenmiş oldu. Az önce ki turda tüm yılanları yok ettikten sonra bayılan Ejder şu anda diğer turu kolaylıkla geçebileceğini söylüyordu.

(Dia)-Ko-kolayca mı?

(Ejder)-Aynen öyle. Bir düşünün, beni tanıdığınız bu kısa süre içerisinde hiç kimseye kaybetmedim ve her seferinde bir öncekinden çok daha büyük bir güç sergiledim. Ve emin olun. Diğer turu rahatlıkla geçebilirim.

Ejder'in bu sözlerinden sonra Rose ve Kyriel'in aklında aynı anda aynı şey belirdi.

"Blöf yapıyor."

Dia bu konu için Ejder'e güvenmek istiyordu ama...

(Dia)-Ya kontrolünü kaybedip bize de saldırırsan? Tıpkı az önce, neredeyse Rose'yi öldürüyor olduğun gibi.

Bu sözleri duyan Ejder'in yüzü, bir anlığına düşer gibi oldu ancak...

(Ejder)-Pekala. O gücü tam olarak kontrol edemediğim doğru ama final turunu bitirdiğim anda her şeyin durması gerekeceği için Kyriel'in beni durdurması gerekecek.

(Kyriel)-Ha?

(Ejder)-Sonuçta Kyriel bu dünyayı korumakla yükümlü.

(Kyriel)-Ha-haklısın.

"Lanet olsun bu çocuğun ne zaman deli ne zaman akıllı olduğunu kestiremiyorum artık. Ejder'i durdurmak gibi bir yükümlülüğüm yok tabii ki ama buraya kadar gelmeyi başarmış oldukları için onları geri göndermeyi kabul edemem. Pekala Ejder. Senin dediğin gibi olsun."

Kyriel, Ejder'in sözlerini başıyla onaylayarak diğerlerine döndü.

(Kyriel)-Ejder doğru bir noktaya değindi. Final turu bittikten sonra sizi Ejderha Dağı'na götürecek olan kişi benim ve Ejder'in ne burayı ne de başka bir yeri dağıtmasına izin veremem.

Ejder, Kyriel'in bu sözleri üzerine gülümsemeye başladı.

"Zekayı kullanmak diye buna derim ben. Şimdi, en güçlü olmaya bir adım daha yakınım."

(Sayk)-Kyriel'in, Ejder'den daha güçlü olduğunu biliyoruz ama...

(Kyriel)-Hala tüm gücümü görmediniz Sayk. Ejder'in bana karşı hiç şansı yok.

O anda Kyriel, Sayk'ın aklını okuyarak içindeki şüpheleri giderdi.

(Kyriel)-İçiniz rahat olsun. Final turunda zehirli gaz, devasa bir okyanus ya da gökyüzünde gezinen canavarlar yok. Tıpkı ilk turda olduğu gibi, hepsi yeryüzünde olacak.

Bu konuşmayla beraber diğerlerinin aklını iyice karıştıran Kyriel, Rose'ye döndü. Kyriel'in kendisine olan bakışlarını gören ve ne demek istediğin gören Rose lafa girdi.

(Rose)-Buraya kadar geldikten sonra geri dönmenin ne kadar kötü olacağını bir düşünün çocuklar. Bir sürü zorluğu aştıktan sonra tam başardım derken diğerlerinden daha zor bir engelle karşılaştığınız için vazgeçmek mi istiyorsunuz? Her ne kadar Ejder'in uygulama şekli farklı olsa da o, bugüne kadar kafasına koyduğu her şeyi yaptı. Ve yapmaya da devam ediyor. Sizce Ejder güçlü olduğu için mi hedeflerine karşı bu kadar kararlı? Tabii ki de değil. Ejder kararlı olduğu için bu kadar güçlü! Final turunu başarıyla geçeceğine inanıyorsa sonuna kadar arkasındayım.

Rose bu konuşmayı yaparken Ejder arkasını dönmüştü çünkü kimsenin yüzünü görmesini istemiyordu. Yüzünde tarifsiz bir gülümseme vardı.

"Tüylerim diken diken oluyor. Bekle beni Ejderha Dağı."

Kyriel, Rose'ye baktığında Rose, bir konuşma yapması gerektiğini anlamıştı. Ancak bu konuşma onun beklentilerinin bile üstündeydi. Herkesin düşünceleri değişmişti ve artık hepsi final turunu geçmek istiyorlardı.

(Kyriel)-Pekala. Madem artık hepiniz hemfikirsiniz. Final turunu başlatıyorum.

Kyriel sözlerinin ardından bütün dünya daha önce hiç olmadığı kadar şiddetli bir şekilde sallanmaya başladı.

 

Bölüm : 24.08.2024 20:45 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Aristokrat CanlıBey / Ejderha İmparator / Bölüm-26 İkna
Aristokrat CanlıBey
Ejderha İmparator

3.39k Okunma

741 Oy

0 Takip
252
Bölümlü Kitap
Bölüm-1 Hızlı TanışmaBölüm-2 Acımasız DarbelerBölüm-3 Güç İsteğiBölüm-4 Dia(mond) AspectBölüm-5 ReddetmekBölüm-6 KayıpBölüm-7 Sapık RakipBölüm-8 Amansız MücadeleBölüm-9 Zorla Kabul EttirmekBölüm-10 Göksel Dünya'ya GirişBölüm-11 KyrielBölüm-12 İlk Turun BaşlangıcıBölüm-13 Sonu Gelmeyen Köpek SürüsüBölüm-14 Köpek Balığı AdamlarBölüm-15 Boşa ÇabalamakBölüm-16 İşe Yaramazlığınıza Son Vereceğim!Bölüm-17 Bunu Nereden Biliyorsun!?Bölüm-18 Bir Meleğin GücüBölüm-19 Griffin SorunuBölüm-20 Plan ProgramBölüm-21 Islak KanatlarBölüm-22 Çıngıraklı Zehir FırtınasıBölüm-23 Yılan mı Güçlüdür İnsan mı?Bölüm-24 Korkutucu Ölüm AçlığıBölüm-25 Keşke Sende ÖlseydinBölüm-26 İknaBölüm-27 Toprak TitanlarıBölüm-28 Aşılmaz DuvarlarBölüm-29 UyanışBölüm-30 Korkutucu DeğişimBölüm-31 Bir Tanrıça, Bir Ejderha ve Birde Yoldan Çıkmış ÇocukBölüm-32 Sınırlar ve SınırsızlarBölüm-33 Herkesin Potansiyelini Şimdi Ortaya ÇıkartacağımBölüm-34 Dağa Gitmeden Güç KazanmakBölüm-35 Ejderha İmparatorBölüm-36 Dünyaya DönüşBölüm-37 Öğrenci ve Ustasını AramakBölüm-38 YabancıBölüm-39 Bir Tanrıya KarşıBölüm-40 İkinci KişilikBölüm-41 Usta KaiBölüm-42 Medusa'nın Başını KesmekBölüm-43 Ejder, Perseus'a KarşıBölüm-44 Oyun ZamanıBölüm-45 Yarı Tanrının ÖlümüBölüm-46 MedusaBölüm-47 Poseidon'un BaskınıBölüm-48 Ejder, Poseidon'a KarşıBölüm-49 Artık Benim Gücümü KullanabilirsinBölüm-50 Element Ejderhası NeoBölüm-51 Tanrılar DiyarıBölüm-52 Bir Canavar ve Bir TanrıBölüm-53 Acımasızca Katledilen Bir TanrıBölüm-54 5 Tanrıyı BaskılamakBölüm-55 Kurnazlık Tanrısı LokiBölüm-56 Sakin Bir Gün Derken...Bölüm-57 Kendini Kontrol Altına AlmakBölüm-58 Cehenneme Yol GözüktüBölüm-59 Cehenneme GirişBölüm-60 CehennemBölüm-61 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-62 Kerberus'la Mücadele ve TeknikBölüm-63 Hala KararsızımBölüm-64 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-65 Tekniği Almadan Önceki ŞokBölüm-66 Yasak Mühür Kırma TekniğiBölüm-67 AnlaşmazlıkBölüm-68 Ben Bile Kendimi YenememBölüm-69 Dünyaya DönüşBölüm-70 KaybolmakBölüm-71 Gelecekten GelenBölüm-72 Kanlı GelecekBölüm-73 Hala Ortada YokBölüm-74 Tanrıya Karşı Tanrı ve ŞeytanBölüm-75 Mühürsüz ZeusBölüm-76 Öfke-SakinBölüm-77 Yıllar SonraBölüm-78 Uzay ve Gezegen Yok EtmekBölüm-79 Gerçek Amacın Neydi?Bölüm-80 Gerçekler ve KavgaBölüm-81 Ölümden DönmekBölüm-82 MaymunBölüm-83 Dövüş Sanatlarının Nihai Ustası Sun WukongBölüm-84 Şaşırtan HamleBölüm-85 Maymunun Gerçek Yıkıcı GücüBölüm-86 72 Dönüşüm ve 72 Dönüşümlü OrduBölüm-87 Çarpışmanın SonuBölüm-88 Cehenneme Giren Kutsal VarlıkBölüm-89 Lucifer ve TayfasıBölüm-90 Öfke DurumuBölüm-91 Ölüme Yakın Olan ŞeytanBölüm-92 KonuşmaBölüm-93 Kıyametin BaşlangıcıBölüm-94 Kargaşanın BaşlangıcıBölüm-95 Beklenmedik MisafirBölüm-96 Şanssız Şeytan LeviathanBölüm-97 Uykucu ve AçBölüm-98 Yıldırım Tanrısı ve TanrıçasıBölüm-99 Fujin GelirBölüm-100 Yardıma Gelen Dost ve MeleklerBölüm-101 Tharsus'un Planı ve LuciferBölüm-102 Lucifer'e Karşı AthenaBölüm-103 Uzayın Derinliklerine, Galaksinin Dışına DoğruBölüm-104 Uzaydan Görünen FırtınaBölüm-105 Tam Güç AthenaBölüm-106 Şehvetlerin SavaşıBölüm-107 Gök Ada Ejderhası!!!Bölüm-108 Kukla Olmayı Kabul EtmekBölüm-109 Wukong vs AresBölüm-110 Belphegor vs Raijin ve Athena'nın SonuBölüm-111 Kaybolan Kafa BandıBölüm-112 Ölümlerin KapışmasıBölüm-113 Raijin'in Yıkıcı GücüBölüm-114 Bunca Yıldır Oturup Göt Büyüttüğümüzü mü Düşünüyorsun!?Bölüm-115 Kafa Bantsız Maymun KralBölüm-116 Yarı Ölülerin KavgasıBölüm-117 Wukong vs Ares Sona ErerBölüm-118 Çok Uzaklara GönderilmekBölüm-119 Ölümlerin Savaşı BiterBölüm-120 Belphegor'un SonuBölüm-121 Wukong'un Öfkesi ve ŞokBölüm-122 Ölü Şeytanlar ve Öfkeyi Durduran ZeusBölüm-123 Umutsuzluğu Bile Yutan Şeytan, Lucifer "Redamond" StarFlareBölüm-124 Yoğunlaşan Enerjinin Patlayışı ve MisafirBölüm-125 Çok Güçlü Plan ve Vahşinin Geri DönüşüBölüm-126 Acımasız Vahşi CanavarBölüm-127 Zeus'un Büyük HatasıBölüm-128 Rose Mikail'e KarşıBölüm-129 Scarlet Raziel'e KarşıBölüm-130 Dia Raguel'e KarşıBölüm-131 Sayk Azrail'e KarşıBölüm-132 Demek Senin Gözünden Dünya Böyle Bir YerBölüm-133 Melekler Dışarı, Ejder ve Işık Formu İçeriBölüm-134 Birleşen Tanrılar ve Ülkeyi Kaldıran CanavarBölüm-135 Uzay SavaşıBölüm-136 Dalga Geçen EjderBölüm-137 İkinizle Birden DövüşeceğimBölüm-138 Yeniden Kafa BantsızBölüm-139 Cahillik Mutluluktur, Yanlış Kişiye Bulaşmadığın SüreceBölüm-140 Çarpışan KılıçlarBölüm-141 Yardımla Kılıcı DevirmekBölüm-142 Daha Güçlü Maymun ve Kral'ın En Büyük KozuBölüm-143 Milyonlarca Kez Denenen Teknikler KopyalanamazlarBölüm-144 Kral'ın Sonu ve Dünyaya DönüşBölüm-145 Çıldıran Zeus ve 100 Trilyon KişiBölüm-146 Pandora'nın Kutusu AçılırBölüm-147 Çıldırmadan Hemen Önceki AnBölüm-148 Seviyesiz DelilikBölüm-149 Yok Oluşa Ramak Kala Yaşanan MucizeBölüm-150 Ultima ve VazgeçişBölüm-151 Dostlara Yönelmeye Başlayan ÖfkeBölüm-152 Sürpriz!!!Bölüm-153 Ölülerin Özür Dilemesine Gerek YokBölüm-154 Yok Oluşun Eşiği ve Geri DönmekBölüm-155 Geri Dönüş ve Ölmesi Gereken KorkakBölüm-156 Geçmişe Dair Anılar ve TekrarlamakBölüm-157 Yeniden... Yeniden... Yeniden...Bölüm-157.5Bölüm-158 İlk Tanrının DirilişiBölüm-159 Ejder vs GaiaBölüm-160 Yaşayan Boyutlar Olan Savaşım(Sezon Finali) Bölüm-161 Ejder SoykıranBölüm-162 Kendini Tanımayan Biri Tanımadığı Bir YerdeBölüm-163 Temizlik ve İlk SohbetBölüm-164 Düşüşün SonrasıBölüm-165 Efsane'nin Çarptığı Sert KayaBölüm-166 İçgüdüsel Yumruğun ArdındanBölüm-167 Gözlemciyi Kaçıran GörüntüBölüm-168 UyarıBölüm-169 KrizBölüm-170 KuzgunBölüm-171 Betty'nin Çalışma ArkadaşıBölüm-172 Vicious ve TwistBölüm-173 3 Ay Sonrası ve EtkinlikBölüm-174 Seks Kuleleri EtkinliğiBölüm-175 Güzellik Kulesi ve Zevk KulesiBölüm-176 Moral Bozan SözlerBölüm-177 Fark Edilen KrizBölüm-178 2. KrizBölüm-179 Baş Sahibelerin SavaşıBölüm-180 Diken ve SarmaşıkBölüm-181 Güzellik Kulesi'ne GirmekBölüm-182 Göz KorkutmaBölüm-183 Kral'ın ZiyaretiBölüm-184 Gümüş Saçın Getirdiği GerginlikBölüm-185 Dizonorlar ve Pride Arasındaki KonuşmaBölüm-186 Grant ve BloodyBölüm-187 Uyanışın BaşlangıcıBölüm-188 Yarı Uyanmış BigJaw vs Pride BloodWifeBölüm-189 Alt Boyuttaki Seyircili SavaşBölüm-190 Alt Boyuttaki Seyircili Savaş (Kısım 2)Bölüm-191 Kendine Bir Beden VermekBölüm-192 Savaşı Başlatacak HamleBölüm-193 İşgalin BaşlangıcıBölüm-194 Ağır Savunmaların GelişiBölüm-195 İlk Sert SavaşBölüm-196 Ne De Olsa Ben de...Bölüm-197 Güzellik Kulesi Savaşa Dahil Olma YolundaBölüm-198 Fiziksele Karşı UyanmışBölüm-199 Sarmaşık Desteği ve Karşı SaldırıBölüm-200 BloodWife'nin İşgali ve Büyüklerin SavaşıBölüm-201 Galaksiyi Yaran ÇarpışmaBölüm-202 Gümüş Gözlü CanavarBölüm-203 Uyanışta YaşananlarBölüm-204 Diriltilen MedusaBölüm-205 Gözyaşı ve TeklifBölüm-206 ... istiyorumBölüm-207 Seni Eğitmemi İster misin?Bölüm-208 Canavardan Gelen Güçlere Alışmaya ÇalışmakBölüm-209 Ölçüsüz CanavarBölüm-210 Gizli Kozum VarBölüm-211 Saligia ve RaceBölüm-212 Yıkım SavaşıBölüm-213 Kudurmuş CanavarBölüm-214 Son ŞansBölüm-215 Sönen YıldızBölüm-216 KabullenmeBölüm-217 Duvarları Çekmek ve Medusa'nın DesteğiBölüm-218 Geleceğe Dönüş (Sezon Finali)Bölüm-219 Çökme DurumuBölüm-220 Kaçıp Gitme ve İstenmeyen DestekAra Bölüm: Ejder'in Sahte DünyasıAra Bölüm: Ejder'in Sahte (Gerçek) DünyasıBölüm-221 Ruhla KonuşmaBölüm-222 Hatırlıyor musun?Bölüm-223 Geçmişe Dair AnılarBölüm-224 Bir Yıllık Süreç ve İlk KanBölüm-225 15 Kişilik KatliamBölüm-226 Kendine Bir Özel Hareket BulacaksınBölüm-227 Yüksek Ejderha İnfilakıBölüm-228 Bir Daha Asla O Hareketi KullanmayacaksınBölüm-229 En Yakın Arkadaşla TanışmakBölüm-230 Zeus'un DileğiBölüm-231 İlerleyen ArkadaşlıkBölüm-232 İlk Dostça KavgaBölüm-233 Kuzgun'un UyarısıBölüm-234 Meteor BaskınıBölüm-235 VedaBölüm-236 2. Kişiliğin DoğuşuBölüm-237 Babanın ÖfkesiBölüm-238 Köy Katliamı ve BioDragoBölüm-239 Meydan Okuma ve KayıpBölüm-240 Zihin Mühürleme İsteğiBölüm-241 Usta ShinBölüm-242 Dövüş Eğitimi ve DelirişBölüm-243 Büyük Savaşın BaşlangıcıBölüm-244 İlk Saldırılar ve YıkımlarBölüm-245 Yaratılış Ağacı: Ejderhanın KalbiBölüm-246 Gerçek Ejderha BenimBölüm-247 Hiçliğin KalbiBölüm-248 İt DalaşıBölüm-249 Kazanan Belirlendi, Varoluşun En Güçlü Canavarı... (Final)
Hikayeyi Paylaş
Loading...