
1.BÖLÜM
MAYIS 2/ 2000
Bugün benim 9.doğum günüm,annem mutfakta pasta yapıyor bende salondaki masayı düzenliyorum bu gün çok mutluyum çünkü babam bu gün ev de yok her doğum günümde doğum günümü kutlayamazdı ama annem o günleri bir şekilde telafi ederdi.annem pastayı getirdiğini görünce olduğum yerde zıpladı m annem pastayı masaya bırakıp üstündeki mumları yakmış beni bekliyordu hemen sandalyeye oturup pastayı üfliyecektim.
"Benim güzel kızım iyi ki doğdun, hadi üfle bakalım"dedi.
Anneme tam bişeyler diyecektim ama birden kapı kırıldı ve içeri babam geldi ben korkuyla annemin arkasına saklandım.
"Mina kaç kızım çabuk!"diye bağırdı annem
"Hayır anne"dedim ağlamaklı bir sesle
"Git dedim sana hadi!"dedi. ve beni itekledi
Ben bişey demeden arka kapıya doğru koştum annemin çığlık seslerini duyunca ağlamaya başladım. En son bir polis arabası gördüğümde oraya doğru koştum.
"Polis abi yardım et babam annemi öldürücek"dedim ağlayarak
"Tamam evin nerede"dedi
"İleri solda beyaz mavili evde çabuk olun lütfen"
"Tamam ağlama, turan kızı al ne yapacağını biliyorsun" dedi ve koşarak arabaya bindi bizim eve doğru giti ardından polis abinin dediği turan abi beni alıp bir yere götürdü
MAYIS 2/2025
Bugün benim doğum günüm seneler önceki gibi değil sadece üvey annem ve ben bana çok iyi bakmıştı bu zamana kadar onu çok seviyorum bu kez evde değil bir restoranda 25 doğum günümü kutluyoruz pastamızı yedik ve üvey annemle oturduk konuşuyorduk telefonda gezinirken bilinmedik bir numara bana bir mesaj atmıştı
053...
" Bugün çok güzel olmuşsun doğum günün kutlu olsun"
Buda neyin nesi biri benimi izliyor yani.
056...
"Siz kimsiniz ve bu gün benim doğum günüm olduğunu nereden biliyorsunuz"
053...
"Bir dost ve ben dostlarımın doğum gününü bilirim."
Bu ne münasebet anneme bakıp " anne gidelimi artık" dedim. Annem başını olumlu bir şekilde sallayınca ikimizde restoran dan çıkıp eve gitim bu konuşmayı unutmadım yarın bulmaya çalışacaktım bugün yorulmuştum ve bu günüm güzel geçmesini istedim ve üstümü değiştirip yatağıma yatıp uyudum.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |