16. Bölüm

FİNAL

Elif Güçlü
benelifguclu

Bölüm şarkısı

Bak Bana- Sena Şener

 

Lara'dan...

"Aybüke hâlâ gelmedi ben bi bakayım. "

Diyerek oturduğum masadan kalktım. " Bekle bende geleyim "dedi Pınar. Beraber adımlarımız tuvalete doğru yöneldi. Tuvaletin kapısından girdiğimizde gördüğümüz baygın kişi ile durdum.

İlerledim. Baygın kişinin yanına çöktüm. Saçları yüzünü kapatıyordu. Elimle saçını geçtim çünkü bu yüzün Aybüke olmasından korkuyordum. Ve korktuğum başıma geldi. Baygın yerde yatan kişi Aybükeydi. Gözümden bir damla yaş aktı. " Aybüke mi Lara? "Dedi Pınar. Başımı evet şeklinde sadece oynattım. Çok, çok kısa zaman önce arkadaş olmuştuk onunla. Şuan ona o kadar bağlandım ki onu bu hâlde görmek canımı yakıyordu. Pınar yanımıza yaklaştı. " Ben ambulansı arıyorum" diyerek hızla tuveleten çıktı.

Başından ayrılmadım. Çok kan kaybediyordu. Ayağa kalkıp bolca peçete alıp kanayan yerine baştırdım. Ellerim kana bullandı ama umrumda bile değildi.

Kısa zaman sonra ambulans sesi geldi kulağıma. Ben hâlâ Aybüke'nin karnına bastırmaya devam ediyordum. Gözlerimden yaşlar akıyordu. Birden kapı açıldı. Sedye ile giriş yaptılar hemşireler. Benim bastırdığım gibi hemşireler baştırakrak sedye ile tuvaleten çıktılar. Gözümden bir damla yaş aktı. Kanlı ellerimle silip arkalarına gittim. "Bi kişi alıyoruz sadece" dedi hemşire. "Ben geleceğim" diyecek ambulansa Aybüke ile girdim.

Yazardan,

Lara ambulansa binip gitmişti Aybüke ile beraber. Kafede diğerleri vardı. Burak telefonuna gelen bildirim sesi ile telefonunu eline aldı ve gelen mesaja tıkladı.

Bilinmeyen Numara: Tek başına atacağım konuma gel.

Burak korkulu ve anlamaz yüz ifadesi ile baka kaldı mesaja.

"Burak ben taksiyle hastaneye gidiyorum, sen gelecek misin" dedi Pınar. "Hayır, ama bir yere uğrayıp geleceğim" tamam diyerek kafeden uzaklaştı Pınar.

Burak telefonuna gelen konuma tıkladı. Yürüme mesafesi değildi, o yüzden bir taksiye binmek için taksiyi aradı.

Yaklaşık on beş dakika sonra taksi geldi ve konumu gösterdi. Konum ormanlık bir yerdi.

YAZAR UYARISI:Burdan sonrasında bazı olaylar olacaktir. Bu tamamen hayal ürünüdür ve gerçekle hiç bir alakası yoktur. Gerçekte ölen gençlerimize Allah rahmet eğlensin diliyorum ve ailesinden sabır diliyorum.

Ormana gelmemize beş dakikalık mesafe vardı. "Ben burda ineyim" dedi Burak . Ücreti uzatıp arabadan indi. Telefondaki konum açıktı. Oraya bakarak yürüdüm.

Karşıaında siyah giyilimli birini gördü. Bana konum atan kişi olmalıydı. "Kimsin? Beni neden buraya çağırdın"

"Yıllarca seni kıskandım. Sen hep büyük oldun, beni ezdin. Beni kardeş yerine koymadın. Ben senin için bu zamana kadar bir hiçtim."

Burak sesiz kaldı.

"Şimdi ben büyüdüm ve bana yaşatığın duyguların sana daha fazlasını yaşatacağım. Bu dünyadan siktir olup gideceksin"

Siyah görülümlü adam belinden bir silah çıkardı ve Burağa doğrutu. Burak ne yapacağını bilmiyordu, karşısında biri saçma saçma konuşup ona silah doğrutmuştu.

"Artık bitti. Artık ezilmekten kurtulacağım. "

"Ve ölmeden önce şunu bilmeni isterim."

"Aybüke denen kızıda ben bıçakladım. Ama üzül o senle gelmiyecek"

"Piskopat mısın lan sen! . Kimsin Ne saçma saçma şeyler anlatıyorsun! "

"Piskopat, hmmm o benim soy adım. Soy adımı sen koydun, beni sen piskopat ettin. Beni sen buna mecbur bıraktın"

Burak karşısındaki kişinin dedikleri karşısında sadece anlamsızca bakıyordu. Bu denineler karşısında aklına tek bir kişi geliyordu. Çocukluk arkadaşı. Ama bu olamazdı. Onbeş yıllık arkadaşı ona bunu yapamazdı.

"Bu iş daha fazla uzamayacak"

 

Ormanda beş kurşun sesi yükseldi. Burak yere yığılmıştı. En yakın arkadaşı tarafından beş kere vurulmuştu. Ve arkadaşı onu oracıkta ölüme bıralmıştı.

Devam edecek...

TEŞEKKÜR

Herkese selam! Umarım kurguyu beğenmişsinizdir. Bu kurguyu seneler önce yazmaya çalışmıştım. Konu herzaman belliydi. Şimdi büyüdüm ve kitabı bitirdim. Bunun için çok mutluyum. Bu kitabı yazarken yanımda olan Asele çok teşekkür ediyorum. Evet Asel dedim çünkü o gerçek. Gerçek adı Ecrin M. Ona burdan çok teşekkür ediyorum. İmza dan beri bana destek olduğu için. Ve size çok teşekkür ediyorum. Kurgu mu okudunuz ve içimizden bazıları bana fan hesap açtı. Bunlar için size çok ama çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki kitabımda görüşmek üzere!

​​​​​​

Bölüm : 28.08.2025 22:01 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...