
Hoşgeldin...🧡
Keyifli okumalar
Yaşadığım olayın etkisinden çıkmam biraz zamanımı almıştı. Voleybol sahasına vardığımda takımdaki çoğu kişi oradaydı bile. Bende yanlarına gittim.
Begüm altına kısa bir kot şort üstüne ise benimkinden oldukça kısa pembe bir crop giymişti. Sarı saçlarını ise dalgalandırmıştı.
Gerçekten güzel bir kızdı.
Ben içimden bunları geçirirken Begüm konuştu. " Balca sen de mi oynayacaksın? Biraz kırılgan birine benziyorsun. Top bir yerine falan gelirse diye dedim yani. "
Dediğine güldüm. Ortam gerginleşmişti. Boğazımı temizledim. Herkes konuşmamı bekliyordu. " Benim futbol oynadığımı unuttun herhalde Begüm. " Dedim ona dikkatle bakarak.
Begüm bozulmuş gibi görünüyordu ama belli etmemeye çalışıyordu sanki. Ne yani benim futbolcu olduğumu bilmiyor muydu?
" İyi o zaman top bir yerine gelirse benim suçum değil. " Dedi ve önüne döndü.
Göz devirdim. Güzel bir kızdı ama kafasının içinde bir beyni olup olmadığından şüpheliydim.
Erkeklerin bazılarının üzerinde tişört varken bazılarının üstü tamamen çıplaktı. Bu beni biraz rahatsız etmişti. Ama alışmam gerekiyordu çünkü ben daha bu kadroyla havuza girecektim.
Kaçınılmaz son.
Ekip tamamen hazırlandığında Oğuzhan konuşmaya başladı.
" Takım kaptanları belirleyelim. Benim fikrim Begüm ve Balca olsun. Aramızdaki iki hanımefendiye öncelik vermek çok daha iyi olur." Deyip bana göz kırptı.
" Benim için olur. " Dedi Begüm heyecanla.
Ben de planı bozmamak için "Benim içinde olur." Dedim.
Begüm' le taş kağıt makas yapıp ilk kimin seçeceğini belirledik. Begüm kazandı. Ve ilk olarak tabi ki Aktan' ı seçti. Ne bekliyordum ki zaten.
Ben de omuz silktim ve Oğuzhan' ı seçtim. Begüm daha sonrasında Toprak' ı seçti. Ben ise Gökhan' ı. Ardından Begüm takımdan Cem adında bir çocuğu seçti.
Bende Deniz' i seçtim. Birkaç kişi daha seçtikten sonra takımları oluşturduk.
Bir parmak pas bir smaç ve sayı bizim.
Sırası ile bir onlar bir biz sayı kazanıyorduk. İş rekabetli bir hâl almıştı.
Uzun süredir top yere değmiyordu. Kim yere düşürürse üzülecekti. Oğuzhan topu bana kaldırdı ve bende smaç vurarak sayıyı aldım. O an ki refleksle Oğuzhan' ın havada olan ellerine çakıp ona sarıldım.
Sonra Aktan' ın bakışlarını ve voleybol oynamaya inerken merdivenlerde bana söyledikleri aklıma gelince Oğuzhan' dan çekildim.
Hem futbolcu olup hem de voleybolu nasıl bu kadar iyi oynayabiliyorduk anlayamıyordum.
İlk seti biz kazandık. Sıra ikinci sete gelmişti. Art arda sayı alıyorlardı. Bu moralimin biraz olsun bozulmasına neden olmuştu ama belli etmiyordum. Nasıl olsa ilk set bizimdi.
Hırslanmıştım. Gökhan bana kaldırdı ve havaya zıplayıp topa vurdum ama dengemi sağlayamayarak yere düştüm.
Kumlara değen dizim kanıyordu. Ve bileğim burkulmuştu. Aralıklı dudaklarımdan bir inilti kaçtığında Oğuzhan hemen eğilip bileğime bakarken Aktan' da hızlıca yanıma geldi.
Ciddi bir şey değildi. Ama canım gerçekten de acımıştı. Ezik gibi görünmek istemiyordum. Bu nedenle ayağa kalkmaya çalıştım ama acıdığı için tekrar dengemi kaybedip düşecektim ki Aktan beni belimden yakaladı.
" İyi misin? " Diye sordu nazik bir sesle.
" Daha iyi olduğum zamanlar vardı. " Dedim ona bakmaktan kaçınarak.
" Seni revire götürelim. "
" Hayır, devam edelim. İyiyim. " Dedim ama dizim hâlâ kanıyordu.
Bana imalı imalı baktı. " Bu halde voleybol oynayabileceğini mi düşünüyorsun? "
" Hıhı. " Diyerek onaylayan bir mırıltı çıkardım.
" Olmaz. " Dedi.
" Niye? "
" Bakıyorum da çenen hâlâ işlevini yerine getiriyor. " Dedi gülerek.
Ona göz devirdim. Diğerlerine veda edip revire doğru yürümeye başladık. Yavaş adımlarla yürüyorduk.
Sanki konuşmamak için yemin etmiştik. Ben bu yemini bozarak "Begüm ile kaç yıldır tanışıyorsunuz?"
Bu soruyu beklemiyor olacak ki ilk önce biraz düşündü sonra ise kaşları çatık halde " 2 yıldır. " Diye cevap verdi soruma.
Kafamı salladım. Uzun bir süredir tanışık olmalarına rağmen o kadar da samimi gözükmüyorlardı.
" Neden sordun? " Dedi merakını belli ederek.
" Hiç. " Diye geçiştirdim onu.
" En sevdiğin renk ne? " Diye sordum çok alakasız bir soruydu. Ama merak etmiştim. Bazen saçma sorular perilerim üzerimde oluyordu.
Sorduğum soruyla adımları duraksadı. İlk önce etrafına hızlıca bir göz attı. Sonra da gözleri benim üzerimde en sonda gözlerimde gezindi.
Sonrasında hiç beklemediğim bir cevap verdi soruma.
Verdiği cevap kalbimin durmasına neden olacak türdendi.
Söyle demişti: " Gözlerinin rengi, en sevdiğim renk. "
🖤🖤
Bölüm sonu hakkındaki düşüncelerinizi buraya alayımm
Umarım beğenmişsinizdir
En yakın zamanda yeni bölüm gelecek.
Şimdilik sevgiyle kalın 💫
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 36.64k Okunma |
2.62k Oy |
0 Takip |
17 Bölümlü Kitap |