23. Bölüm

23. Bölüm

hwang felix
civcik

Duyuruuuu

Babam telefonuma el koydu (tablet kulaklık şarj felan hepsini aldı) şuanda gizli gizli aldım yaza bildikce yazacamnnn 😭

 

 

 

 

Yazar anlatımı ile ʕ⁠っ⁠•⁠ᴥ⁠•⁠ʔ⁠っ (sarılın lan bana zaten üzgünüm)6

Lee ailesi ile ryujin gelmişti hyunjin kapıyı asik bir surat ile açmıştı.

Jisung koşarak felix'e sarılmıştı Felix ayağının agridigini söyleyince hemen ayrıldı.

"Ayyy lixie hemen iglesss"

"Ya ben neler atlattım bu daha hiç bir şey" Felix konuştuktan sonra karşı koltukta küçücük olup oturmuş kızı çarptı gözüne ağladı ağlayacak olan ryujin'e gülümseyerek bakıyordu.

Hyunjin,felixin ryujin'e özlemle baktığını anlamış olacak ki hemen ryujin in yanına geçip oturdu.

"E hani babandan özür dileyip onu dinleyecektin prensesim"

"Çok utanıyorum onca şeye rağmen babamı kırdım hyung" ryujin o kadar sessiz konuştu ki kendi bile duymakta zorluk çekmişti. Hyunjin tekrar ryujin'e eğildi.

"Ama bak sana nasıl bakıyor seni çok özlemiş hatta seni bu yüzden çağırdım ryujinimiii ozledimizledimmm diye söyleniyordu" ryujin parlayan gözler ile hyunjine döndü.

"Cidden mi hyung" ikisinin bu kadar hararetli konusmasiki kiskanmisti Felix hemen kollarını göğsünde birleştirip.

"Jisung benim de bir kızım vardı kendine yeni baba almış ayağı bükülmüş sargida olan benim halbuki" tripli bir şekilde kafasını çevirince ryujin hemen gidip kollarını babasının boynuna dolamisti.

Felix de hiç durmadan ellerini ryujin'in beline doladı. Felix daha rahat sarılmak için kalkmaya çalışınca hyunjin koşarak yanlarina gelmiş yardımcı olmuştu.

"Özür dilerim baba amacım seni üzmek değildi çok kızdım sana. Bana yalan söylemiştin çünkü ben seni daha çok seviyorum yoksa" ryujin son kısmı sessiz söylesene.

Yanında oturan hyunjin rahatlıkla duymuştu. Felix ortalarında ryujin yanlarında hyunjin oturuyordu.

"Ama ryujin bu seferde ben kırıldım beni az mı seviyorsun"

"Yani baba bir durur musun suan babamın gönlünü almaya çalışıyorum hem sen gönlünü aldın mı babamın"

"Ne ara hyunjine baba demeye başladım bana bile 1.5 yıl sonra demeye başladım"

"Baba mi dedim? Hem kralım prensim canım babam doğduktan hemen sonra konuşup sana baba sevmediğim için sorry" hepsi bir ağızdan gülmüştü.

"Hem hyunjin niye benim gönlümü alacak ?' felixin konuşması ile hyunjin ryujin'e dönmüştü.

"Ben babanın gonlunu yıllar önce aldım zaten" demesi ile herkes daha çok gülmüştü biri hariç.

Evet felixti sinirlenmişti hyunjine . Hyunjine sürekli sınırlıydı onunla ne zaman bir araya gelse üzülüyordu. Lanetli miydim lan benn!¡! Diye de düşünmüyor değildi.

Felix hemen konuyu dağıtmış film izliyelim demişti.

Evet jisung'un fikri olan korku film dizisi izlemeye karar verdiler. (Bilmeyenler için her bölümü ayrı bir hikaye olan dizilere film dizisi denir)

School tales ilzemislerdi tabii ki kızlar yikardaydi.

Geç saatlerde jisung ve minho, ryujin ile yeji'yi alıp gitmişlerdi.

Yeji ısrarla ryujin bizde kalsın dediği için gitmişti aslında.

Gece Felix izlerken korkmasa bile izledikleri dizide kızın ayağını çeken hayalet yüzünden korkuyordu.

Lixiee × Hwang Hyunjin

Lixiee

Hyunjin neredesin?

Uyudun mu?

Hwang Hyunjin

Hayır bir sorun mu var

kesin korktu diziden biliyordum teşekkür ederim jisssss/

Lixiee

Yok sadece uyuyamıyorum onu soyleyecektim.

Hwang Hyunjin

Emin misin lix bir sorun yok değil mi istersen odana gelebilirim

Lixiee

Cidden gelir misin!!

Yani şey ımm gelsen kötü olmaz ayağım ağrıyor ve bir bardak su getirirsen güzel olur

Hwang Hyunjin

Geliyorummm lix

İnanıyorum bu gece çok güzel olacak/

 

Bölüm : 09.05.2025 16:25 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...