
Hellüüüüü bu bölümde biraz ileri yani mahalleye gelişte bir gün sonrasını alacağım. Bana öneride bulunmak isteyenlerin yorumlarda sını. 🐊🦋
Alarm çalmasıyla uyandım. Günlük işlerimi hallettim ve aşağı indim. Mahalleye geleli bir gün olmamıştı dün gece geç geldiğimiz için hemen uyumuştuk. Ev iki katlı bir evdi çok güzeldi ayrıca mahallede öyle gece karanlığında görmüş olmama rağmen çok beğenmiştim.
Emirhan ve leyla ablam tutturmuş seni mahalledekilerle tanıştıracağım diye. Ben de mecbur kabul etmiştim. Ayaz abim doktor olduğu için hastanedeydi. Daha bir gün olmamasına rağmen alışmış ve hatta benimsemiştim. Annem öğretmenliği bırakmıştı..
"Menesa Emirhan la birlikte fırına gidipte gelin." dedim dedi annem.
Emirhanı zorlada olsa ikna etmiş ve çıkmıştık ben etrafı incelerken fırına gelmiştik bile Emirhana onu dışarıda beklediğimi söyleyip onu içeri yollamıştım.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |