
I
Kente yukarıdan bakan bir tepeye kurulmuş kafede buluştuk. Aylardan Şubat. 14 Şubat 2015. Rüya, ailesinden kız arkadaşlarıyla buluşmak üzere izin almıştı. Kız arkadaşları da durumdan haberdardı.
Şehir merkezinde buluştuk. Kırmızı güllerden oluşan bir gül demetiyle karşılamıştım. İnanılmaz sevinmişti. Uzun uzun sarılmıştı. Onunla kent merkezinde buluşup, taksiyle kentin biraz dışındaki kafeye götürdüm. Taksinin arkasında el eleydik. Sürprizimizi bozarak daha taksideyken büyük bir sevinçle hediyelerimizi verdik. Rüya bana ikimizin isminin yazdığı bileklikle kış için bir eldiven almıştı. Ben de ona gül buketi dışında kolye ve küpe almıştım.
Kafe restorana vardığımızda bize ayrılan masaya geçtik. Öğleden sonraydı. Acıkmıştım. Hızlıca menüye göz atıp siparişlerimizi verdik. Karlı bir Konya günü olduğunu söylemiştim. Üşümüştük ama restoran alev alevdi. Biz de sanırım sonradan daha doğrusu buluşma sonrası öyle olmaya başlamıştık. Çok sevinçliydik. Çocuklar gibi şendik. Birbirimiz çok sevdik. Uzun uzun bakıştık. Gözlerinin içinde kaybolmuştum. Kalbim yerinden çıkacaktı. Güzelliği başımı döndürmüştü. Dahası bakışları Eros'un okları gibi kalbimi delmişti. Aşk sarhoşuydum. Rüya da benden çok etkilenmişti ki yanakları al al olmuştu. Heyecandan kaç kez sözü yarım kaldı, su içti. Halimizi gören garsonların güldüğünü görmüştüm. Tatlı bir gülüştü, alaycı değildi. Kaldı ki kimse umurumuzda değildi olmasına da kimse olmasa sarılıp dudaklarından öpmek isterdim. Arzularım tavan yapmıştı. Gözlerine bakıp dudaklarında bitiyordum. Ben bu dünyada değildim artık. Bildiğin sarhoştum, bir hoştum.
O konuştukça bir müddet sonra gözlerinden dudaklarına inmişti bakışlarım. Kırmızıya çalan pembe ruju o esmer yüzüne yakışan dolgun dudakları hala gözümün önündeydi. Yemekler yendi. Nasıl hızlı yediğimi hatırlamıyorum. Utandığımı hatırlıyorum. Kız başlamadan neredeyse benim tabaklar boşaldı. Gözlerim gözlerine değince felaketim olmuştu bir kere. Sevmiştim onu bir kere. Başkasını sevemezdim. Deli diyorlardı bana. Desinler değişemezdim.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |
![Marcus Bruce Marshall / HAYALDİ / Sevgililer Günü ve Acı Bir Olay [I]](https://cdn.kitappad.com/image/img_thump/1/drmert-hayaldi-975.png)
| 3.43k Okunma |
2.1k Oy |
0 Takip |
42 Bölümlü Kitap |