11. Bölüm

Nee (HAYAT ŞAŞIRTIR HEP ZATEN )

FATMA CEREN ACER
fatmaceren

O-olamaz benim kızımdı. Doya doya sevemediğim daha evine götürülemeden kaçırılan kızımdı.

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼

KAYRA

Babamın yanındaydım hastalığını nasıl anlatacağımı düşünüyordum. Babama su vermek için ayağa kalktığım sırada aniden odaya doktor Zeynep Hanım girdi. Yüzünde hem Şaşkın hem de mutlu bir ifade vardı.

"Kayra odama gelirmisin" hiçbir şey demeden Zeynep hanımın arkasından ilerledim, odaya girdiğimde yerde mi ve masada fotoğraflar ve 1 adet zarf vardı her yer dağınık bir şekilde idi

"Zeynep hanım iyi misiniz"

"İyiyim KIZIM"

kızım mı? Zeynep Hanım bana genelde Kayra derdi onun ağzından ilk defa kızım kelimesi duyuyordum ve şu an bulunduğumuz ortamın gerginliği ile bu kelime benim daha çok gerilmeme sebep olmuştu. Kapının eşiğinden yavaş ilerleyip birkaç fotoğrafa göz gezdirdim bir erkek çocuğu 3-4 yaşlarında bir bebeğin olduğu kareler vardı genellikle.

​​​​​​" fotoğraftakiler çocuklarınız mı? " diyerek bir fotoğrafı Zeynep hanıma doğru uzattım" evet" diye karşılık verdi kısa bir nefes alışından sonra

“ 18.07.1998'de çekildi oğlum ve kızım " benim doğum günüm ve hastane de çekilmiş fotoğraflar zeynep hanım ve oğlu ile benzerliğimiz 'hayır hayır olamaz '

Zeynep Hanım ani bir hareketle bana masadaki zarfı uzattı şok içerisinde Zeynep Hanım dan zarfı olarak açmaya başladım zarfı okuduktan sonra aklımda tek bir cümle yankılandı ' Zeynep Kaya ' nın %99 kayra Aydının biyolojik annesi olduğu tespit edilmiştir. '

"canım kızım "

bağırmak ağlamak istiyordum ama olmuyordu şu an hareket dahi edemiyordum

" Biliyorum şu anda benim zaten bir ailem var diyorsun ama her şeyi anlatacağım Lütfen beni dinle canım kızım "

​​​​​​" ben annem Zeynep babam Mehmet Albay fotoğraflarda da gördüğüm üzere bir abin var senden 4 yaş büyük doğduğun gün seni kaybettik, Doktorlar kontrol için götürmüştü seni ama bir daha geri getirmediler herkes ölmüştür dayanamaz bir günlük bebekle ama ben inanmak istemedim yanlış anlama babanda inanmak istemedi ama bir müddet sonra ümidini o da kaybetti "

​​​​​" Eşiniz nerde şuan "

​​​​​​" şırnak"

"oğlunuz"

"Abinde şırnakta"

"Eşiniz mesleyinden dolayı orda galiba peki oğlunuz neden yanınızda deyil tek başınıza burdasınız"

"Abinde asker sen kaybolduktan sonra 'ben asker olacağım babam gibi komutan olup kardeşimi bulacağım' demişti ve şuan kardeşini buldu ve başarılı bi asker oldu" Yani ben kaçırılmasam asker olmayacak mıydı Belki başka bir meslek okuyacak Belki annesi gibi bir doktor Belki bir öğretmen Belki bir mühendis Belki bir mimar ama o beni bulmak için babasını yolunu seçmişti Ben de hiçbir şeyden haberim olmadan öz annemin Yolunu seçmişim gerçekten de hayat ın bize neler getirebileceğini bizden neler alabileceğini bize neler kazandırabileceğini bilmiyorduk.

" siz nasıl anladınız " Evet bildiğim bir soruydu ama yine de ondan duymak istiyordum.

" benzerliklerimizden Abine de benziyorsun biliyor musun, gözlerin de baban gibi Sana bakınca sanki mehmet'imin gözüne bakıyormuşum gibi geliyor huyların tavırların aynı abin "

" huy ve tavırlarımı nereden biliyorsunuz"

"şüphelendim andan beri seni izledim"

 

Bölüm : 12.01.2025 11:34 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...