

✨merhabalar
hoşgeldiniz
emeğe saygı için beğenmeyi yorum yapmayı unutmayın lütfen
iyi okumalar diliyorum
🖤🖤🖤
Yazardan
Savaş aradıktan sonra fulya'nın zaten içine sıçılmış olan morali iyice bozulmuş ortalığı birbirine katıp ortalığın anasını bellemişti. Fulyayı tanımayan anne babası ne yapacaklarını nasıl davranacaklarını bilemeyerek panik yapmışlardı,
Korkuyla bir birine bakan anne baba kendilerini çok çaresiz hissediyorlardı," ne yapacağız Mehmet, ?
" Bilmiyorum gülüm, bildiğim tek bir şey var, kızımı bu hale getirenlerin ağzını burnunu kıracağım.
*Atilla çıkar lan beni bu siktiğimin hastanesinden, katil olmam gereken konular var
"Fulya sakin olur musun? Daha iyileşmeden deli deli işler yapma!
"Çok iyiyim ben, bugünden sonrası tufan atilla, bugün milat. !
Hastaneden çıkan fulya hızla karargaha gitti, albayın odasına girerek tekmil verdi
"Kızım senin burda ne işin var? İyileştin mi de geldin?
"Çok iyiyim komutanım, özel göreve dahil olmak istiyorum,
Albay kaşlarını çatarak fulyayı süzdü bunu neden istediğini anlayamadı ama yakında kokusu çıkar nasılsa diyerek kabul etti.
"Bir ricam daha var Albayım!
"Söyle deli kız, ne istiyorsun?
Fulya üzerine siyah derin yırtmaçlı büstiyer dekolteli bir elbise giydi, kahverengi saçlarını dağınık topuz yapıp dudağına bordo ruj sürdü, son olarak topuklu ayakkabılarını giyerek davet alanına Baranla geldi.
Merdivenlerden büyük bir özgüvenle inen fulya ve yüzbaşı baran bütün salonun odağı olmuştu,
Herkesin dikkatini çeken şeyi merak eden savaş başını kaldırıp baktığında ağzının içinden Büyük bir küfür savurdu.
Fulyayı baştan aşağı süzmüş bütün bacağını açıkta bırakan elbiseye ana avrat sövmüş , sinirden kıpkırmızı olmamak için büyük bir çaba sarf etmek zorunda kalmıştı.
"Çok yakışıklısın!
Savaş ağzının içine düşmeye dünden razı olan kadına da söverek görevi riske atmamak için gülümsemek zorunda kalmıştı.
Bu esnada teröristlerin ele başı diye adlandırılan kırmızı listenin 2 , sırasında bulunan kirpi, gelen kadının güzelliği karşısında küçük dilini yutacak kıvama gelmişti.
Dağlarda davetlerde çok kadına denk gelmişti ama bu kadında farklı birşey vardı,
Bunu fark eden fulya baranın kulağına yaklaşıp adama yavşayacağının bilgisini vererek ona doğru adımlayıp yakınına oturdu.
"Merhaba tanışalım mı? Diye soran fulya'ya salyaları akan adamın cevabı elbette ki belliydi.
Bütün kulaklıklar birbirine bağlantılı olduğu için savaş bunu duymuş elini yumruk haline getirmişti. fulya kendisinin bile hayatında ilk defa duyduğu cilveli sesiyle adamı etkilemeye çalışıyordu
"Tanışalım Güzelim"
"efsun ," diyerek elini adama uzattığın da adam zaten çoktan kıvama gelip tereyağ gibi kadının karşısında erimişti, fulya'nın elini tutup uzunca öpücük bıraktı, fulya'nın midesi bulansada buna mecburdu.
" Ateşşş burası çok sıkıcı, beraber yalnız kalacağımız bir yere mi gitsek"
Savaş gerildikçe geriliyor damarları öfkeden kabarıyor patlayacak kıvama ulaşıyordu.
Fulya kulaklığa belli belirsiz konuştu " git git çekinme.
Savaş müsaade isteyerek lavaboya yöneldi, içeriyi kontrol edip kimsenin olmadığına kanaat getirince kulaklığa dokunup konuştu, " o sikik herifin yanından kalkıp hemen lavoboya gel bu bir emirdir, "!
Bu emri duyan fulya minicik kıdemi ona çok görenlere teessüf etmiş adamdan izin isteyip lavoboya girmişti, öfkeli boğa gibi dönüp duran adam sevdiği kadının gelişiyle olduğu yerde durarak dikkatle baştan aşağı onu incelemiş parmağını götürüp Kulaklığı kapatmıştı, fulya'ya da işaret edince o da savaş gibi kapattı.
"Görevdeyim yüzbaşı acil değilse gitmem gerekiyor.
Savaş adım adım sevdiği kadına yaklaşıp dibine girdi, fulyayı belinden tutarak kapıya yaslayıp kapının arkasındaki kilidi çevirdi.
" Zaten hasretinden geberiyorum, bana yaptırdığın şeye bak, bu siktiğimin elbisesini paramparça edeceğim yemin ederim,savaş kendine söz vermişti.
Fulya savaşa dik dik bakıyordu, " ağzına giren kadını buraya getirip kitlersin diye düşünmüştüm.
"Senden başka getireceğim kimse yok, elini saçından çıkan tutama atıp kulağının arkasına sıkıştırıp sevdiğinin gerdanını açıkta bıraktı " sen yoksa benimi kıskandın çiçeğim?
Fulya başını dikleştirdi kıskanmıştı ne yapsındı, üst üste gelen şeyleri kaldıramıyordu artık, " sevdiğim değil misin?
Savaşın gözleri parladı, bu kadın günden güne savaşın kalbini kendine esir ediyordu " sevdiğinim, seni sevenim.
Telefonu söve söve açan savaş kulağına götürüp konuştu " nevar lan? Karşı tarafı dinleyen savaşın yüzü sinirle kısılmış, kaşları derince çatılmıştı fulya savaşın her hareketini inceliyor parmaklarıyla savaşın yanağını seviyor çatılan kaşlarını düzeltmeye çalışıyordu.
Savaş telefonu kapatıp fulya'nın elinden tutup elinin üstüne öpücük bıraktı " Hemen çık buradan kadın geliyor Muş!
"Eğer o kadına yaklaşırsan yakarım yüzbaşı!
Tehditlerini savuran fulya hızla çıkıp kapının önünde ki aynada kendine baktı şükürler ederek kulaklığını açarak adamın yanına dömüş adamın iğrenç bakışlarına maruz kalmaya devam etmişti.
savaşın bulunduğu lavoboya giren kadınla savaş bu defa sesli şekilde küfretti.
Fulya kesin terk edecekti onu, savaş tutuşmuştu ama ne yapacağını da bilemiyordu, yanına gelen kadın savaşa yaklaştı parmaklarıyla ceketine tutundu,
" tam şuanda burada senin olmak istiyorum ateş.
Bunu duyan fulya küplere binmiş eli yumruk olmuş, dişlerini kırılırcasına sıkmıştı.
" Fatih; beyler savaş yüzbaşı elden gidiyor.
"Selin; ucuz kaşar işte, erimeye yer arıyor!
"Ayaz: abi görev ne olacak?
"Pusat; komutanımızın namusu elden gidiyor beyler!
Bu esnada garson kılığında olan atilla konuştu
Atilla; asıl fulya yüzbaşının namusuna göz dikilmiş vaziyette, ortalık sikten boktan bir hale döndü.
"Seni daha önce hiç görmedim güzelim, Böyle Davetlere ilk gelişin olmalı.
"Kalabalık bana göre değil, ben yalnızlık severim,!
Kirpi bunu çok farklı algılamış uçkurunun götürdüğü iğrenç düşüncelere dalmış derince gülmüştü.
"O zaman yalnız kalalım bebeğim .
Savaşın derdi başından aşmış olsa da şuan aklı fulya'ya salya akıtan piçe edeceği işkenceler deydi.
Savaş kızın omzuna kolunu atmış dip dibe girmiş davet alanından çıkarak ekibin beklediği alana doğru yürümeye başlamışlardı, kız bir an durup savaşa yanaştı, "bu kadar yakışıklı olmamalısın" kız savaşın dudaklarına yapışmıştı, savaş hemen geri çekilip kızı paket edip arabaya tıkarak koşarak içeri girmişti, ama fulya ve kirpi baktığı hiçbir yerde yoktu.
Savaş delirmiş gibi kendi etrafında döndü yoktu hiçbir yerde yoktu sevdiği orman gözlüsü neredeydi,
Barana baktı bu defa oda ortalıklarda görünmüyordu kulaklığa dokundu ," atilla fulya nerde?
"Görmedim komutanım az önce buradaydı.
Savaş üst katlara yöneldi girmediği oda kalmadı, bakmadığı delik kalmamıştı, kadınlar tuvaletine bile dalmıştı.
Yoktu sevdiği teröristlerin elebaşıyla beraber kayıplara karışmıştı.
Savaş araya dursun fulya işve cilveyle kirpiyi ormana doğru götürmüştü, çok tehlikeliydi evet ama kirpinin fantezileri aklını başından alınca etrafında ki bütün adamları göndermişti.
Kirpi elini kaldırıp fulyaya dokunacakken fulya kirpinin eline öyle bir vurdu ki, kırılan kemiklerinin sesini duymuştu, kirpi şoktan çıkmadan yumurtalıklarına tekme attı, iki büklüm düşen adamın suratında patlamayan bir nokta bırakmamıştı, karşısında insan değilde kum torbasına vururcasına vurdu fulya,
Onu anne babasından eden adamı öldürmek istiyordu ama şimdilik kirpi piçinin işini halledecekti, kirpiyi baranla beraber paket edip karargaha getirdi, albayın izniyle sorgu odasına girip karşısına oturdu,
"Sizin salak olduğunuzu bilirdim ama bu kadarını ben bile tahmin etmedim, nasıl bir çük ki aklının yerini komple ona devrettin , yemin ederim şaşkınım, oysa benim daha güzel hayallerim vardı
Bana karşı koymanı isterdim, bana bir iki tane yumruk atmanı isterdim, derken eliyle de gösteriyordu , sen bana vurdukça öfkelenip gelmişini geçmişini sikmek isterdim, bütün hevesimi sikip attın,
Karşısındaki camdan fulyayı izleyen albay ,babası ve tim üyeleri şaşkınlıkla yüzbaşıyı izliyorlardı , ne tarz bir manyak hala anlamayanlar vardı aralarında . Hele ki babası kızının bu kadar küfür ediyor oluşundan hiç hoşnut değildi, ama başarısıyla gururlanmadan edemiyordu.
Küçük balığı yakalamak için çıktıkları yolda köpek balığını yakalamanın coşkusunu taşıyorlardı.
Bölüm sonu
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 84.1k Okunma |
6.86k Oy |
0 Takip |
46 Bölümlü Kitap |