

MERHABA YENİ BÖLÜME HOŞGELDİNİZ
BU KİTABIN GERÇEK HAYATLA BİR İLGİSİ YOKTUR
DİKKAT ŞİDDET VE KÜFÜR İÇERİR
💜🤍💜🤍 3 Ay sonra.
Baranaşkım: napıyosun yavrum?
"gelinlik provasına gideceğim, ya kilo aldıysam, ya içine sığamazsam .
Baranaşkım : almadın meleğim, her zaman ki gibi muhteşem güzelliktesin, sığacağından eminim, seni görenler kıskanacaktır kesin.
" Ya sığmazsam barannnnn,
Baranaşkım; aşkım istersen önce git bir dene, olmazsa başka gelinlik seçeriz, üzme kendini, bak karargahın işlerini bırakıp gelirim yoksa. Ayrıca gelinlikle sadece ben göreyim herkes görmesin.
"Yoksa sen beni kıskandın mı?
Baranaşkım; seven kıskanır ama dozunda,
"Yaaaaaa baran beni seviyorsun değilmi?
Baranaşkım; sevmiyorum meleğim, sana tutsağım, gülüşüne ölürüm ölürüm.
"Baran iyiki buldum seni ,
Baranaşkım; iyiki geldin yanıma, yakınıma,
"Geç kalıyorum gitmem gerek, kendine dikkat et, sevdiğimmm.
Baranaşkım; sen dikkat et meleğim, birşey olursa hemen ara gelirim .
Baranla mesajlaşmayı bırakan fulya arabasına binip gelinlikçiye geldi, çok sitresli ve çok heyecanlıydı.
İçeri girip kadınla selamlaştıktan sonra gelinliğini alarak kabine girip platformun üzerine çıkarak gelinliği üzerine giydi, çok güzel olmuştu, fulya bir insan ancak bukadar güzel taşırdı gelinliği.
Dışarı çıkıp büyük aynanın karşısına geçti, tekrar uzayıp eski rengine dönen saçlarını geriye doğru attı, çok beğenmişti, telefonuna gelen bildirime baktı fulya.
Baranaşkım; ne yaptın fıstığım, oldumu?
"Barann çok güzel oldu, aynı hayallerimde ki gibiii.
Baranaşkım; gelip bir göreyim seni,
"Olmazz sevdiceğim göremezsin, bir hafta sonra zaten Göreceksin.
Baranaşkım; öyle olsun 🥺
"Senin üzülen sıfatını yerim adam, işin bitince buluşalım, özledim.
Baranaşkım; sen o özlemi gel bana sor, geberiyorum sabah beri, sinirlerim tepemde.
"Özlem kim baran? Evlenmeden kız mı buldun kendime hııı.
Baranaşkım; yapma güzelim, kör kurşunlara geleyim ki öyle birşey mümkün değil.
"Allah korusun tamam deme öyle.
Baranaşkım; Allah korusun,
Fulya mutlulukla bir tur etrafında döndü, bakışları dükkanın dışında takılı kaldı bir an, savaş dükkanın dışımdam fulya'ya bakıyordu, fulya baran'dan önce gördüğü için çok üzülmüştü koşarak kabine girip üzerini çıkarttı, sevdiği adama ihanet etmiş gibi hissetti fulya.
O görmeden eski sevgilisi görmüştü, canı yandı fulya'nın, baranından önce görmemeliydi kimse onu.
Kabinden çıktı eşyalarını alarak arabasına binip karargaha geçti, fulya düğünden önce 1 hafta izin aldığı için rahattı, baran'sa düğünden sonra fazladan tatil yapabilmek için çalışıyordu.
Karargahın içine girince askerler selam durdu hemen, karşılıklı odalarının olduğu koridorda yürüyordu fuşya, baranın kapısına gelmiş içeri bodoslama dalmıştı.
Baran öfkeyle başını kaldırıp "çüş hay... Diye bilmişti sadece, fulya'yı gören baranın yüzü düzeldi, mutlulukla parladı ateş gibi yanan elaları," birileri kocasını özlemiş,
Fulya sıkıca sarıldı baran'a, " çok özledim seni kocacımm.
Baran hep esprisine fulya'ya takılırdı ama ilk defa fulya kocam demişti, baran ellerini sevdiği kadının yüzüne çıkarıp yanaklarını avuç içlerine aldı,
" Ne dedin bakimm sen?
"Kocacım dedim, demesemiydim?
"De her zaman de, benimsin benim olduğunu cümle alem bilsin, hep söyle.
Fulya hala çok kötü hissediyordu, başını kaldırıp sevdiğinin gözlerinin içine baktı uzun uzun, gözlerinden yaşlar süzüldü fulya'nın, keske kabinden çıkmasaydım dedi içten içe.
Baran endişeyle sevdiğinin göz yaşlarını sildi " ne oldu güzelim kötü birşeymi oldu yoksa?
Fulya başını iki yana salladı, söyleyemezdi kendi içinde nile sindirememişken nasıl söyleye bilirdi ki fulya korku, kızmasından, kırılmasından, en kötüsü ondan vaz geçer diye korktu.
"Söyle lütfen meleğim, Korkutma beni.
"Sadece biran önce evlenelim istiyorum Baran, bir şey olacakmışta mutluluğum yarım kalacakmış gibi korkuyorum ben
" Korkma meleğim, Allah sevenleri ayırmayacaktır.
Belli etmesede baranda korkuyordu. Normal hayatları yoktu, daima ölümle sırt sırta yaşıyorlardı, çıktıkları görevler zordu, her an kötü birşey olup şehit düşebilirlerdi.
Bölüm sonu
Diğer bölümde düğünü yazacağım, bugünlük 3 bölümle veda ediyorum
Yorum yapmayı, yıldıza basmayı unutmayın lütfen.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 84.1k Okunma |
6.86k Oy |
0 Takip |
46 Bölümlü Kitap |