15. Bölüm
Gülnaz Demir / ÜŞÜYEN KALPLER / Aşk Doruklarda

Aşk Doruklarda

Gülnaz Demir
gulnazdemir

Aşk şarkıları eşliğinde devam eden yol aşkımı doruklara çıkarmıştı . Haykırmak istiyordum her şeye herkese Süreyyaya olan aşkımı . Sevinçle girdim eve annemi öperek " anne ben aşık oldum anne . "

Annem şaşkınlıkla ve mutluluka " ya ne güzel oğlum kim bu şanslı kız bakalım ? "

" Anne onu bilmem , ama ben çok şanslıyım hemde çok ! İlk defa bu kadar değişik hissediyorum anne ! "

" Oh maşallah demekki gönlünün sultanını buldun . Ne zaman tanışıyoruz gelin kızımızla ? "

" İnşallah en kısa zamanda annecim . O aradığım kişi o benim öbür yarım bundan eminim . "

" Hadi hayırlısı olsun oğlum . "

" Amin annecim , bir duş alıp hemen yatayım yarın çok yoğunum . "

" İyi geceler oğlum . "

Odama geçtim ve Gökyüzüme mesaj attım .

Mesaj : Gökyüzüm , çocukluğum kalbimi ısıtan kadın . Sen güzel olan her şeyin birleşimisin . İyi geceler gökyüzüm .

Telefonu komidine bırakıp duşa girdim , Süreyya aklımdan bir an olsun çıkmadı , " ah Süreyya ah . "

Duştan sonra telefonuma baktım mesaj gelmişmi diye . Beklediğim mesaj gelmişti , mesajında : Kemal beni mahçup ediyorsun , inan bende en az senin kadar mutluyum . İyi geceler canım .

Artık huzurla uyuyabilirdim , huzuru böylesine yaşamamıştım hiç . Sanki Süreyya ile yeniden doğmuştum hayata yeni başlamıştım . Ne çok şey eksikmiş içimde o yokken ah ! Alarımın sesiyle uyandım hemen üstümü giyip telefona sarıldım bu sefer benden önce o yazmıştı .

Mesaj : Canım günaydın .

Hemen cevap yazdım. heycanla ; Gökyüzüm günaydın çocukluğum .

Annem seslendi mis gibi bir kahvaltı hazırlamıştı .

" Oğlum kahvaltı hazır . "

" Geldim anne geldim , oh yine doöktürmüşsün . "

" Ah oğlum seni bu kadar mutlu eden kız kim çok merak ediyorum ilk defa bu kadar mutlu görüyorum seni ."

" Öyle anne ilk defa böyleyim gerçekten . En kısa sürede sizi tanıştırıcam ."

Babamda bizim sesimize uyandı . " Günaydın canlarım neler oluyor bakalım bu coşkunun sebebi ne acaba ? "

" Baba ben geç kalıyorum annem anlatsın . "

" Peki oğlum , hanım ne oldu

bakalım ? "

" Oğlumuz aşık olmuş çok mutlu maşallah . "

" Maşallah , Sevgim ne güzel . "

 

 

 

 

Bölüm : 06.11.2024 10:18 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...