7. Bölüm

İnci Mektubu

Ayşenur Sedef
haizea_

 

Duyuyorum, benim hakkımda sesler dolanıyor. Katil diyorlar bana. Ne demekti katil olmak? Hakkım olan ruhu onlardan geri alıyorum çünkü çalan onlardı. Onlara neden katil denmemişti? Bana bir çocukluk, bir can borçlulardı. Dedikleri gibi ben bir katildim. Bu yüzden önümde bir ceset, elimde bir bıçak vardı.

Gülümsedim.

Onların güldüğü gibi…

Bıçaktan damlayan kanlara baktım. İntikamımın nefesiydi. Bazı kararmış kalpler atmazdı. Boynumu sağa sola çevirerek esnettim. Herhangi bir boğuşma olmamıştı, biliyordu geleceğimi. Diğerlerinin bildiği gibi.

 

Zamanında benden alınan her nefesi alana kadar durmayacaktım. Katil, psikopat veya başka sıfatlar. Umurumda değildi.

Her şeyin bir zamanı vardı. Bekleyecektim. Yelkovan, akrebi kovalıyordu, Aynı yerde buluştuklarında dünyadaki bütün saatler beni bekleyecekti.

 

 

Merhabalar, bu bölüm katilin yazdığı bir mektuptur. Umarım beğenirsiniz💛

 

 

Bölüm : 18.02.2025 14:42 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Hikayeyi Paylaş
Loading...