
Sabah ilk ışıkla komutanın yanında aldım soluğu Leo nelere olduğunu anlamadan içeri girdim ve komutana sarıldım onu özlemiştim. Tam o sırada Andre içeri girdi
"Beni bunun için mi çağırdın Klaus?"
"Hayır seninle konuşmamız gerekiyor Eli buraya benim için gelmiş" "bizi dışarıda beklermisin Eli?"
"tabii hemen çıkıyorum komutan"
"Evet Andre 4 adet suç kaydı ama ceza yok bir kaç kişiyi evde alı koyma ama ceza yok senin olayın ne Andre?"
"basit çok büyük suç işlemedim"
"bizim kanunlarımıza göre alıkoyamanın cezası 3 ay hapis ama sen yatmamaışsın?"
"ne istiyorsun komutan geldiğin yer de her şey akıllı bizim sefil halimiz battımı. Sizin gibi telefon veya başka ne bok varsa kullanmıyor ve bilmiyor oluşumuz seni üzdümü?"
"siz kendiniz gelişmek istemediniz biz bi şey yapamayız. Gözüm üstünde Andre dikkatli ol ve Eli'mi rahat bırak işim bitince onuda alıp buradan o özendiğin yere gideceğiz."
"onu benden aldın al ama seni sevmicek"
"bakıcaz sabahın köründe kalkıp bana geldi nede olsa"
Eli tekrar içeri girmişti
"eee komutan ne zaman evine dönüceksin ve nerden geldin"
"babam yabancı ismim dende belli ama annem Türk 2. İsmim Kartal ve Leo benim kuzenim annelerimiz kardeş onun 2. İsmi Kartay ve bizi Türkiye'de büyüttüler bi görev için geldik 2 aylığına geri döneceğiz"
"hmm ben buralıyım Türkiye güzelmii?"
"hemde nasıl senide götüreyimmi annen ve kardeşinde gelir"
"komutan bu çok güzel olur annemlere söyleyeceğim gidelim"
Rüyam doğruydu biri gelip beni çok güzel bir yere götürecekti ve bu komutan ve Leo ikilisiydi.
Akşam eve gidip durumu anneme anlattım annem hemen kabul etti yeni yaşam ve daha iyi bir yere gidecektik bu sefil kasabayı bırakacaktık.
2 AY SONRA..
Bu iki ayda komutanla yakınlaştık ve Leo ile çok iyi bir arkadaşlığımız var. Bu gün gidiyorduk Türkiye'ye sonunda her şey hazırdı komutan valizleri almış arabaya koymuştu ben ise son kez babamın mezarına gittim herkesle vedalaştım ve arabaya bindim. Biraz sonra uçağa bindik aradan 2 saat geçti ve artık Türkiye'ye varmıştık. Komutan buranın Ankara olduğunu söyledi bizi Türk vatandaşı yapacağını falan anlattı ben çok mutlu oldum artık Yulayı önemsemiyordum Türkiye vardı benim hayatımda ve şimdiden sevmiştim.
"Eli seni annemle tanıştıracağım"
"olur Leo tanışırız, ay ben burayı çok sevindim"
"annem ve kardeşimde sevdi, hem kardeşim okula başladı artık daha mutluyum"
Biz mutluyduk ama kader hep bir oyun oynardı. Komutan yalnız kalınca yanıma geldi ve oturdu.
"Eli sana bir şey söylemek istiyorum, ben Yula ya bir rüya gördüğüm için gittim seni gördüm ve aramaya geldim buldum seni buaraya getirdim şimdi ise seni çok sevdiğimin farkına vardım Eli benimle bir ömür yalarmısın?"
"komutan sen ciddimisin?"
"evet"
"evettt bende seni seviyorum komutannn"
Biz seviyorduk ama komutanın babası beni sevmiyordu.
Ne diyorum bemden nefret ediyordu oğlunu kandırdığımı büyü yaptığımı söylemişti.Komutan babasını tehtit etmişti anlamadığım olaylar dönüyordu ortada ama yardım etmedikleri sürece benim anlamam imkansızdı sanki şifre ile konuşuyorlardı.
Çöküşteyim valla kusura bakmayın aklım 5 karış havada 💖💖🥙
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |