
Gece hiç uyuyamadım. Sağa sola dönüp dünkü konuşmayı düşündüm şimdi ise hazırlandım ve cafeye gidiyorum. Biraz yol gittikten sonra geldim ve bir adam bana eliyle işaret etti. Masaya oturdum. Adamın üstünde takım elbise vardı.
X: hoşgeldiniz Umay hanım, ben Fırat beyin yakın korumasıyım. Fırat bey dün sizi arayan adam. Büyük bir mafya. Sizi göreve davet ediyoruz. Ajan olacaksınız. Bu sayede hem kariyerinizi yapacaksınız, hem babanızdan kurtulacaksınız kabul ediyor musunuz?
Umay:ediyorum.
Evet ettim. Babamdan kurtulmak için ettim.
X: peki şimdi havaalanına gidelim çünkü Türkiyeye gideceğiz. Buyurun efendim.
Dışarı çıktık ve arabaya bindim. Havaalanına geldik ve uçağa bindik. Kimle nereye gittiğimi bilmeden gidiyorum. Ama sonuçta gidiyorum ve babamdan kurtuluyorum.
...
Türkiyeye geldik ve oradan başka bir arabaya binerek bir eve gittik. İçeride korumalar doluydu. Ve bir adam vardı
Fırat: hoşgeldin Umay, ben Fırat bundan sonra benimle çalışacaksın. Ajan olacaksın Umay. Biliyorum eğitimin yok. Bu yüzden seni sıkı bir eğitim sokacağım. Eğitiminj gördükten sonra seninle ilk görevimize çıkacağız.
O gün bütün detayları konuştuktan sonra ertesi gün sıkı bir eğitim verildi bana. Sadece o gün değil, bu 2 yıl boyunca Ajan olmak için eğitim gördüm. Eğitimim tamamlandıktan sonra artık ilk görevime çıkacaktım.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |