
Vante arabasına yaslanmış bir şekilde Jungkook'un gelmesini bekliyordu.
Taehyung birşeyleri anlamadan hemen onu burdan götürmeliydi ve güzel bir gece geçirmeliydiler.
Jungkook taksiye ineceği yeri dedikten hemen sonra taksi parasını ödedi. Tam kapıyı açıp ineceği sırada Vante ile göz göze geldi.
Jungkook şaşırmış bir şekilde ona bakıyordu. Onu neden dışarıda beklediğini anlamıyordu.
Taksinin kapısını açıp arabadan indi. Vante'nin olduğu tarafa doğru yürümeye başladı. O sırada takside geldiği gibi gitmişti.
"Bay kim neden dışarıdasınız." Yine başa dönüyorlardı yine ona bay kim demeye başlamıştı.
"Seni bekliyorum güzelim. " jungkook Vante'nin söyledigi kelime ile nutku tutulmuştu.
"Neden beni bekliyorsunuz Bay kim." Bu sefer bay kim kelimesinin üzerine baskı yaparak söylemişti. Bazı şeyleri anlamasını istiyordu. Ama bunu zaten biliyordu .
Vante bir elini jungkook'un beline atıp onu kendine doğru çekti. Bu ani çekişinden dolayı jungkook far görmüş tavşan gibi Vanteye bakıyordu.
"Sana kaç kere bana bay kim dememeni söylemiştim güzelim, ama hiç sözümü dinlemiyorsun." Vantede dişlerini bastırarak konuşmuştu. Jungkook'u ikaz eder şekilde.
Jungkook Vante'nin tutuşundan kendini kurtarıp geri çekildi. Aralarına giren rüzgar jungkook'u biraz olsun titretmişti. Ama yinede duruşunu bozmadan konuşmaya başladı.
"Oysaki telefonda söylediğimde birşey demiyordunuz aynı şekilde okulda söylediğimde de öyle söylesenize bay kim hangisi gerçek sensin." Vante başını biranda Jungkook'un gözlerine doğru çevirdi ve elini tekrar beline atıp aralarındaki mesafeyi kapattı.
Şuan konuşsa dudakları Jungkook'un dudaklarına değecekti. Ama yinede konuşmadan çekinmedi.
"Tabikide yüz yüzeyken şu anda olduğu gibi ."
Konuşması bittiğinde çakmak gibi parlayan gözlerini karşısındaki simsiyah irislerden çekmeden dudaklarını karşısındaki dudaklara bastırdı.
Öpmüyordu sadece baskı vardı bu baskı bile Jungkook'u yakıyordu.
Jungkook birşey demeden geri çekileceği sırada Vante onun elinden tutup onu arabaya doğru götürüp onu şoför koltuğunun yanına oturtup kapısını kapattı kenside hemen yerini alıp arabayı çalıştırdı.
Ikisininde kendilerini izleyen bir çift gözden haberi yoktu.
###
Merhaba nasılsınız🤗
Bir önceki bölümde kafa karışıklığı olmuş olabilir umarım bu bölümden sonra gitmiştir.
Hala kafanızı karıştıran sorular varsa hepsini sorabilirsiniz bölümleri daha ayrıntılı yazmaya çalışırım.
Hayırlı iftarlar hepinize🤲🏻
Hepinizi öptüm 😘😘
Bu arada Twitterı olanlarla twitirdan takipleşebiliriz.
Twitter: jin_army00
Tiktok: jin_army00
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |