Herkes şu uygulamada bir şeylerden şikâyet ediyor, ben de edeyim dedim. Bugünki konuklarımız, başlıkta da gördüğünüz üzere Türkçenin içinden geçenler.
Ben kendim de demiyorum ki mükemmel, kusursuz bir Türkçeyle yazıyorum ama bazıları gerçekten abartıyor. Çok basit bir kelimenin bile nasıl yazıldığını bilemeden kusura bakmayın ama gelip de kimse burada kitap yayınlamasın. Hadi yazım ve noktalama yalnışlarını geçtim, gayet düzgün yazdığı hâlde cümlelerin karışıklığından anlaşılmayanlar da var. Üstelik böyle olanların bazıları da çokça okunması olan 'kitap'lar.3
Kimsenin şahsına bir şey demiyorum, kendimi de yükseklerde görmüyorum. Kendim de yazım yanlışı yaptığım yerler oluyor, farkındayım ama bunların çoğu klavyeden kaynaklı oluyor. Amacım kavga çıkarmak vesaire de değil, sadece naçizane yakınmak istedim. Kim ne kadar katılır, kim üzerine alınır bilemem.
Kendinize çok iyi bakın, sağlıcakla kalın <3
Okur Yorumları | Yorum Ekle |