[ Fantastik ] - Kitap Listesi
devam ediyor 11a önce güncellendi
Tanrılar ve Şifacılar
@theragn_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Elfler, büyücüler, cadılar ve cücelerle dolu bir diyarda, barışın temeli ortak bir dil—Eryndor—ve herkesin gönül birliğiyle seçtiği bir kraldır. Elfler ile büyücüler dosttur, tanrıların ve tanrıçaların güçleriyle beslenirler. Fakat cadılar… her zaman aykırı, her zaman tehlikelidir.
Yüzyıllar önce bir büyücü, üç cadı kız kardeşle birlikte krallığa isyan etti. Tanrıların gazabıyla yeraltının karanlığına sürüldü; cadılar ise buzun içine hapsedildi. Ama hiçbir mühür sonsuza kadar dayanmaz…
Artık zincirler kırılmıştır. İhanetle dolu eski aşk yeniden uyanırken, karanlık güçler üç kutsal taşı aramaktadır. Tanrıların kudretiyle eş değer bu taşlar, evrenin dengesini korumakta; yanlış ellere geçtiğinde ise felaketi çağırmaktadır.
Kadim sırları bilen tek bir cüce, akademilerin birleşerek kurduğu beş kişilik bir ekibi yola çıkarır. İçlerinde bir kadın vardır ki hem kurtuluşun hem de yıkımın anahtarı olabilir. Çünkü onun kalbi hâlâ sürgün edilmiş eski sevgilisine aittir… o sevgili artık krallığın en büyük düşmanıdır.
Barış mı kazanacak, yoksa aşkın gölgesi dünyayı karanlığa mı boğacak?
devam ediyor 11a önce güncellendi
BAZI KUŞLAR YALNIZ UÇAR/
I: Gökyüzünün Ağıdı
@kelimelervevedalar
Okuma
0
Oy
0
Takip
2
Yorum
0
Bölüm
0
Her kuşun bir krallığı temsil ettiği Uçurumlar Diyarı’nda, prensesler için en büyük yasaklardan biri, başka bir krallığın varisiyle aşk yaşamaktır.
Bu kural halk için bile ağır sonuçlar doğururken, prensesler için ihanetle eşdeğer sayılır ve cezası ölümdür.
Bir prenses bu yasağı çiğnediğinde, uçurumlardan atılmasına karar verilir.
Artık yalnızca kendi hayatı değil, krallıkların dengesi de onun kaderiyle yerinden sarsılacaktır.
Bir tek adım, tüm diyarı yerinden oynatabilir.
Aşkın, ihanetin ve gücün iç içe geçtiği bu dünyada, kaybeden sadece bir kişiyle sınırlı kalmayacaktır.
Çünkü Uçurumlar Diyarı`nda çoktan değişim sinyalleri çalmaya başlamıştır.
devam ediyor 11a önce güncellendi
Sınır Bekçisi'nin Uyanışı
@papatyammm_1415
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Tanıtım 💚
Liam, bir boşlukta uyandı. Ne ismini ne de geçmişini hatırlıyordu. Tek gerçek, kolundaki yanan dövme ve gölgelerden kaçmak zorunda olduğu bilinciydi. Kimliği bir sırdı, anıları ise tehlikeli birer mühür. Bu sırlar, onu sürekli takip eden ve ruhunu ele geçirmeye çalışan karanlık varlıkların hedefindeydi.
Anılarını geri kazanmak için girdiği yolda, Liam bir kahraman olduğunu değil, unutulmuş bir Sınır Bekçisi olduğunu keşfetti. O, evrenin farklı boyutları arasındaki hassas dengeyi koruyan kadim bir topluluğun son üyesiydi. Ancak gücünü mühürlemesine neden olan büyük bir trajedi vardı: Nişanlısı Elara`nın ölümü.
Liam, anılarının kilitli olduğu Kayıp Şehrin Kalbi`ne ulaştığında, gerçeğin çok daha karanlık olduğunu anladı. Elara`nın ölümü bir kaza değil, Işık Hırsızı adı verilen şeytani bir gücün kurduğu bir tuzaktı. Bu tuzak, Liam`ı en büyük gücünden mahrum bırakarak evreni kaosa sürüklemeyi amaçlıyordu.
Şimdi Liam, sadece intikam peşinde koşan bir adam değil, aynı zamanda dağılmış bir dünyayı yeniden bir araya getirmek zorunda olan bir koruyucu. Kayıp Bekçiler`in mirası ve efsanevi Kayıp Şehrin Kılıcı`nı bulmak için zamana karşı yarışırken, onu en zorlu sınavı bekliyor: Zamanın Labirenti.
devam ediyor 11a önce güncellendi
Kartalın Evi
@ismail_dzce
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Kartalın Evi kitabı; genç bir kartalın bir gün diğer kartal dostlarıyla uçup o esnada yakınlarındaki yanardağın birden patlayıp alevlerin her yana saçılmasıyla kartalların neslinin tükenmesine sebep olmuş ama içlerinden sadece biri kurtulmuştur.
devam ediyor 11a önce güncellendi
Kuzey Güneşi
@irem_c
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yüz yıl süren bir savaşın ardından Evarosie Kıtası dörde bölünmüş ve dört büyük krallık ortaya çıkmıştı. Savaşın ardından elli yıl geçmesine rağmen, Kuzey, Güney, Doğu ve Batı Krallıklarının her biri kötü zamanlardan geçiyordu. Savaşın getirdiği yıkım toparlanmış olsa da, tüm kıtayı kasıp kavuran büyücü tehdidi gün geçtikçe artıyordu. Büyücülerin saldırıları bir yana, krallıkların iç problemleri de gittikçe ciddileşiyordu. Evarosie Kıtası, elli yıllık barışın ardından tekrar savaşın eşiğine gelirken, Kuzey ve Güney Krallığı çareyi kutsal bir izdivaçta buldular.
Kader, iki kutsal kanı bir araya getirdi.
Fakat onları bir arada tutmak için, onun bile elinden bir şey gelmezdi.
devam ediyor 11a önce güncellendi
KARANLIĞIN İÇİNDEN SANA
@kaelinara
Okuma
0
Oy
0
Takip
4
Yorum
0
Bölüm
0
"Bir Akademi. Yedi Muhafız. İki Aşk."
Velmora Akademisi sırlarla örülü…
Karanlıklar Efendisi Kael ve ışığın kızı İnara’nın kaderi, yalnızca evrenin değil kalplerin de savaşını başlatacak.
Buz Lordu Thalen ile mevsimlerin kızı Astrid’in yolu, erimeyen duvarları sarsacak.
Aşk, büyü ve kader… Hepsi tek bir isimde birleşiyor: Velmora.
Unutulmaz bir fantastik serüvene hazır mısın?
devam ediyor 10a önce güncellendi
Yeniden 1980
@yagmur.kara1
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yağmur 45 yaşında ayakları üzerinde duran iki çoçuk annesi bir kadındır en yakın arkadaşı ve kocasının ihanetine şahit olur dünyası başına yıkılır birde onu bekleyen ölümcül hastalığı olduğunu öğrenirse peki ne olur hayatının bittiğini düşünürken geçmişten gelen bir telefon her şeyi çözebilir mi geleceği değiştirebilir mi
merhaba kitabıma bir şans verir misiniz🫶🏻