[ Fantastik ] - Kitap Listesi
devam ediyor 2h önce güncellendi
KÜL VE KEMİK YEMİNİ
@melodi_vea
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Aethyra kıtasında ejderhalar yalnızca en güçlü binicileri kabul eder. Yanlış bir adım, yanlış bir bakış… ölüm demektir.
Stormyn Valeris, annesi tarafından savaş için yetiştirilmiş bir genç kadındır. Astrax Akademisi’nde hayatta kalmak zaten zordur; ama Bağlanma Günü’nde imkânsız olan olur: soyu tükenmiş ve kimseyi seçmeyen ejderha soyu olan obsidyen olan ejderha ve yavrusu onu seçer.
Bu bağ, ona güç kazandırırken krallığın karanlık sırlarını açığa çıkarır. Stormyn bir gün seçim yapmak zorunda kalacaktır: Krallığını koruyacak mı, yoksa ejderhaların özgürlüğü için mi savaşacak?
Bazı bağlar güç verir. Bazıları ise dünyayı ateşe verir.
devam ediyor 1h önce güncellendi
LANET
@mybookworld
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
4 element Laneti…4 genç ailerinden gelen bu lanetten henüz habersizken bir gece vakti ıssız bir yere düşüyorlar.Bu ıssız ve lanetli yerden çıkmak için tek yol kendilerine verilen zorlu,ölümcül ve süreli görevleri tamamlamak...Kendilerine verilen görevleri tamamlayabilecekler mi? Yoksa sonsuza kadar bu lanete boyun mu edecekler?
devam ediyor 1h önce güncellendi
𝕷𝖆𝖓𝖊𝖙𝖑𝖎 𝖒𝖊𝖑𝖊𝖐
@ecembencanoo
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"𝐓𝐀𝐇𝐓𝐋𝐀𝐑 𝐊𝐀𝐍𝐋𝐀 𝐀𝐋𝐈𝐍𝐈𝐑 𝐀𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐃𝐄𝐑 𝐀𝐍𝐂𝐀𝐊 𝐂𝐄𝐒𝐀𝐑𝐄𝐓𝐋𝐄 𝐘𝐀𝐙𝐈𝐋𝐈𝐑𝐃𝐈"
вιя кαηѕιz, αѕкєяℓєя тαяαƒιη∂αη вϋуϋтϋℓϋя; αη¢αк gєя¢̧єкℓєя σηυη ρєѕ̧ι̇ηι̇ вιяαкмαz. ƒє∂αкαяℓıкℓαяℓα ∂σℓυ вιя мα¢єяα...
"ѕαηα αѕ̧ıк ∂єğιℓιм, ѕєηι ѕєνιуσяυм."
-𝖆𝖊𝖙𝖍𝖊𝖗𝖓𝖎𝖆`𝖞𝖆 𝖍𝖔𝖘𝖌𝖊𝖑𝖉ı𝖓ı𝖟-
ву.zєуαℓℓ(є¢ємвєη¢αησσ)
devam ediyor 6g önce güncellendi
Toz ve Yıldızkar
@yetimhanekundakcis
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yıl 14XX. Dünya soğuk, çamurlu ve tekinsiz bir yerdi. Krallıklar sadece kılıçlarla değil, gölgelerde fısıldayan kadim lanetlerle savaşıyordu.
Gökyüzünün her zamankinden daha kara olduğu o gece, Sisli Geçit köyüne bir yabancı geldi. Adı Caelum’du. İçinde galaksileri, doğan yıldızları ve ölen güneşlerin feryatlarını hapseden bir kozmik varlık; evrenin ta kendisi olan bir Decem Stellaris. Ancak o, şimdi sadece botları çamura batan bir gezgin olarak aramızdaydı.
Yolu, elinde sadece boş bir kabza tutan yirmi yaşındaki Elora ile kesiştiğinde evrenin yasaları yeniden yazılmaya başladı. Tozdan gelenlerin ve yıldızlardan düşenlerin bu imkansız yolculuğunda, karanlık bir ordu uyanıyor ve kadim ruhların savaşı yeniden başlıyor. Işık sadece karanlığı kovmak için değildir; bazen onu tamamen yok etmek için parlar.
devam ediyor 6g önce güncellendi
Bir Mektup
@sedosdiyolarr
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Lisedeyken aşık olduğu kişiyle evlenir. İlk başlarda her şey çok güzel gitse de ilerleyen zamanda bilinmeyen birisinden kocasıyla alakalı mektuplar almaya başlar.
İlk başlarda inanmasa da sonradan mektuplarda yazanlar gerçekleşmeye başlar.
Mektubu yazanın kim olduğunu merak ediyor musun?
Cevabın evet ise doğru yerdesin.
Kitabı aç ve okumaya başla.
AİLEMİZE HOŞGELDİN...
devam ediyor 5g önce güncellendi
Hazellin
@sima_kansiz
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Bir keskin nişancı, başka bir keskin nişancının evine hırsız gibi girerse ne olur? Ya patlatmaya çalıştığı o kasa, kendi özgürlüğünün mezarıysa?"
Mısır’ın kavurucu sıcağında, Kahire’nin en karanlık köşesinde bir vazo kırıldı. O ses, Hazel Maya Adria Laurent’ın kusursuz planının sonu, celladıyla tanışmasının başlangıcıydı.
Sarpel; zihnindeki 42 farklı sesle yaşayan, merhameti dikiş iğnesinin ucunda saklayan bir deliden fazlasıydı. O, Hazel’ın babasından devraldığı en tehlikeli mirastı.
Sarpel: "Beni soymaya mı geldin porselen bebek? Benim olanı, benden çalabileceğini mi sandın? Şimdi o altınları teninden tek tek dökerken, bana babanın borcunu değil, kendi ruhunu ödeyeceksin."
Hazel: "Beni yaşattığına pişman olacaksın Sarpel. Bu odadan çıktığım an, namlumun ucundaki ilk isim sen olacaksın."
Sarpel, Hazel’ın çenesini sertçe kavrayıp yüzünü kendine yaklaştırdığında, odadaki barut kokusu geniz yakıyordu.
"Ölmek için fazla güzelsin, yaşamak içinse fazla benimsin. Bu gece burada sadece bir vazo kırılmadı Hazel... Senin iraden de bin parçaya ayrıldı. Ve ben, o parçaları kendi ellerimle dikeceğim."
İki silahşör. Tek bir kafes.
Ve asla ödenmeyecek kanlı bir borç.