[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 5g önce güncellendi Yarım kalanlar
@zeynep_aysun
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Aile sorunu olan 4 kişi aile olabilir mi? Üniversite yıllarında tanışan 4 kisi, erkeklere guvenmeyen bir kiz , kızı yıllardır seven bir adam, birbirini seven ve söyleyemeyen iki kisi Yasayacakları şeylerden sonra birbirlerine güvenecekler mi yoksa güvenleri mi kırılacak...
devam ediyor 5g önce güncellendi Öğretmen
@mevanurtemel_2026
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Eylül derslerinde başarısız bir öğrenciyken Aras ise okul birincisi ve kızların bir numaralı crusları arasındadır. Bu ikili ailelerinin ısrarı üzerine Aras`ın Eylül`e ders anlatması için bir araya gelirler. Sizce olaylara nasıl ilerler.
devam ediyor 5g önce güncellendi ADALET VE KALP
@guldalsimsek7207gm
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bilemezsin işte bilemezdi gece böyle olucağını arazın onun duygularıyla oynıycağını bilemezdi
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Gizli Aşığım
@smnr33
Okuma
0
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
0
Bir genç kızın aile evindeki baskıdan koca bir aşka....
devam ediyor 4g önce güncellendi Arka Balkon ( yarı texting)
@pandalicorap
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Her şey Ekin`in arka balkonda kitap okuyarak uyuya kalmasıyla başlamıştı...
devam ediyor 5g önce güncellendi Araf
@sabara
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Araxnxnxnxnxnzn nznzmx dın yolu
devam ediyor 5g önce güncellendi Adını bulamadim
@hes_p14now
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Arkadaşım çalıştı yerdeki çalışma arkadaşından iş teklifini aldım, en fazla ne olabilir ki?
devam ediyor 5g önce güncellendi sana döndüğüm yer
@canyouremember_the
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
ilk kitabım olmamis olabilir
devam ediyor 5g önce güncellendi Telefondaki Yabancı (Yarı texting)
@renginistecinimm
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Rüya`nın kendisini tam değerli hissettiği anda yarım kalması (:
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi beş yıl sonra
@sibelk
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
yazarınızın geleceğini betimlemesi
devam ediyor 5g önce güncellendi BORÇ
@zlhacn
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Birinin hayatından yılları çalmak, hiç kimsenin ödeyemeyeceği bir borçtur..
devam ediyor 2g önce güncellendi Konaktaki Karadeniz Rüzgarı
@cikolatam11
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Konusu şimdilik süpriz bir kaç bölüm yaztıktan sonra yayınlayacam😊
devam ediyor 4g önce güncellendi TEHLİKELİ OYUN +1& YAZAR: ZEYNA ÖZCAN
@zeynaa17
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bazı insanlar karanlıktan korkar. Bazıları ise karanlığın ta kendisidir. Emir Dağlı… Kuralları koyan adamdı. Zümra Yiğit… Kuralları yıkmaktan korkmayan kadın. Bir gece kulübünde başlayan savaş, iki tehlikeli insanı aynı oyunun içine çekti. Silah sesleri sustuğunda geriye sadece bakışlar kaldı. Çünkü bazı savaşlar mermiyle değil, arzuyla kazanılırdı.
devam ediyor 4g önce güncellendi Ölüler kulübü
@gunesingolgesi_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bursa’nın en güçlü ailelerinden birinde yaşayan Mısra’nın hayatını anlatan psikolojik gerilim ve gizem türünde bir romandır. Boksör olan Mısra, sert görünüşünün altında geçmişindeki kayıplarla yaşayan genç bir kızdır. Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı olan Mısra, yıllardır annesinin yokluğunun bıraktığı boşlukla yaşamaktadır. Babasıyla kurduğu güçlü bağ ise onun hayattaki en güvenli yeridir. Ancak zamanla çevresindeki insanların davranışları değişmeye, şehirde açıklanamayan olaylar yaşanmaya başlar. Mısra kendini sırlarla, yalanlarla ve karanlık ilişkilerle çevrili bir dünyanın içinde bulur. Güvendiği insanların gerçek yüzleri ortaya çıkarken, geçmişte saklanan bazı gerçekler Mısra’nın hayatını tamamen değiştirecek hale gelir. Aile bağları, güç, kimlik, kayıp ve güven temalarını işleyen hikâye; psikolojik baskının, gizemin ve gerilimin giderek büyüdüğü karanlık bir dünyayı konu alır.
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Feleğin Kastı
@heranin.kalbii
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bu feleğun bana kasti ne?
devam ediyor 4g önce güncellendi Son Nota
@mihribanyldrm
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Ruhundaki nefret ve acının kalın damarlarıyla hayata tutunurken, aşkın köhne tadını soluyan genç kız, hiç beklemediği bir anda, içindeki bu nefret ve acıyı ruhuna diken genç adam ile tekrardan karşılaşır. Bu karşılaşmada, geçmişin merhametsiz siluetini aralarına bir duvar misali ören iki genç, kalplerinin içindeki cam kırıklarını görmezden gelerek hayatlarına kaldığı yerden devam etmeye çalışırlar. Fakat, hayatın kaderlerine bağladığı urgan ipi, onları en çok birbirinden uzaklaştırmaları gerektiren zamanda karşı koyamayacakları bir çekim ile yakınlaştırır. Öyle ki, bu yakınlık kafasını topraktan çıkaran bir filizin, kalplerinin içini cehennemin kezzaplarıyla boyayan nefrete düşürdüğü ilk gölge olur. ♪ "Sen benim, bir daha kimseye güvenemeyecek olmamın sebebisin," derken konuşan ben değil mantığımdı. "O yüzden bu olanlara senin gibi anlam aramaya çalışmıyorum. Kafamı karıştırıp durma, aramızda bir mesafe olmasını istiyorum." ♪ "Ama gerçek cesaret kendine karşı dürüst olmaktır. Madem cesareti ortaya koyduk, o zaman bana seni öptüğümde ne hissettiğini söyle." ♪ "Sarıl," dedi kırık dökük bir sesle. "Ona sarıldığın gibi bana da sarıl." ♪ "Gözlerin..." diye fısıldadı cennetini dudaklarına bulaştırırken. "...İzmir gibi bakıyor." Durdu ve başparmağı tekrar elmacık kemiğimin üzerini okşadı. Ruhumu sıyıran ıslak düşünceler, kalbimin kanlı derisine yapışıp ağırlığını kalbimin üzerine bırakmıştı, kalp atışlarım ruhumun ağırlığını taşıyordu. "İzmir`in gökyüzü sığmış gözlerine, meğer İzmir`e rengini veren senmişsin."
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi YANAN ÖLÜLER
@zeyysey2
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bazı ölüler yanarak susmazdı. Küllerinin arasından gerçeği fısıldamaya devam ederdi. Ve ben, bu kelimelerin arasında gizli olan umuda inanarak yaşamaya çalışmıştım. Yıllar önce verilen bir söz. Sebebi açıklanmayan bir yasak. Ve kimsenin yüksek sesle dile getirmeye cesaret edemediği bir gerçek. Ya da bir çok gerçek mi demeliyim? Babam, neyin peşinde olduğunu söylemeden beni herkesten uzak tutmak istemişti. Ben ise nedenini bilmeden susmayı öğrenmiştim. Bazı yaşananlar, fark etmeden kaderime karışmıştı ve buna engel olamamıştım. Günler gelip geçmiş, sırları teker teker gün yüzüne çıkarmaya başlamıştı. Artık bildiğim tek bir şey vardı. Zaman, gerçeklerden kaçmak değil, öğrendiğim her gerçekle bir bir savaşmaktı.
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi abcbakc
@mirakjf
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
abcabc birşey birşey
devam ediyor 4g önce güncellendi KALBİMİN HATASI
@v3nuss_star
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bir insan aşık olunca ne hisseder? Mutluluk,güven ve huzur. Bende böyle hissetmiştim ancak o söylediklerini duyana kadar. O zamana kadar onu "İşte güvenebileceğim tek kişi" olarak görmüştüm. Meğersem "Kalbimin Hatasıymış..."
devam ediyor 4g önce güncellendi Nilüfer//TEXTİNG
@uykucu.yok
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Zaaflarına bir gece hatalarına bir nilüfer...
devam ediyor 4g önce güncellendi LİSELİM
@dogatutuncuu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bazı aşklar imkansız değildir
devam ediyor 17s önce güncellendi Üçüz (çok yakında)
@ecowww
Okuma
0
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
0
Tenkar Ailesini üçüzleri bir hiç, bir kıskançlık için birbirlerinden ayrıldı ama niye onların ne günahı vardı? Niye üçüzler birbirlerinden ayrıldı... Aras üçüzlerinde ayrı 16 yıl yaşayabildi sadece... Boş bir mezardan destek alarak.... ve akasya ve alar üçüzzlerinde ayrı 16 yıl yaşayabildi... üçüzlerinden haberi olmadan
devam ediyor 4g önce güncellendi Nakil Kız
@ordekk21
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Zorbalığın normal sayıldığı bir okul zayıfların ezildiği, sessiz kalan öğrenciler, Ve herşeyi değiştiren yeni kız. Kimse onun bu kadar ileri gideceğini düşünmemişti, herkesten farklı O okulda tanışacağı ve ona sonuna kadar güveneceği bir arkadaş. 🌿
devam ediyor 4g önce güncellendi Dikenler Arasında Sen
@hira4472
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Dikenli gülü dikensiz yapan bülbül...
devam ediyor 4g önce güncellendi kozmik şirket
@ayaz0001
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
TAMAMEN BÜTÜN HAKLARI SAKLIDIR ÇALMAYIN CİDDİLİ UĞRAŞIRIM. HENÜZ TASLAK AŞAMASINDADIR GİDEREK İYİLEŞİCEKTİR. hayattan kaldınız. bk gibi bir hayatınız var ve kaderiniz de bk gibi. ama şanslısınız tanrının şirketinin stajeri size sözleşme getirdi. şartlar... biraz şey ama olsun hayatınız düzelecek değil mi? pek sayılmaz adamlar resmen "al bunu bir şey başarırsan haber ver" kafasındalar. ve merkezi yerleştirme yapıyorlar. lise ergenler ve sevmediğin diğer 4 kişiyle çalışmak zorundasın. toplamda beş kişisiniz. geçme puanı elli elinden geleni yap.
Önceki
548/544
Sonraki
Loading...