5. Bölüm

5. Anlaşma

Luna Senpai
lunasenpai25

Selamlar uzun bir site oldu ve ben geri geldimmmm. 😚

Çok meşgul olduğum ve yoğun olduğum için yazmıyordum. 🙃

6. Bölüm inşallah bir ara gelecek. 🤭

Sizi seviyorum oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. 🥰🥰

 

 

 

5. BÖLÜM

Anlaşma

“Bir acı vardı kalbimde kimsenin bilmediği bir acı asla çözülmeyecek bir acı.”

 

☠︎Araf’ın Anlatımı☠︎

 

Kesinlikle başaramayacak...

 

Arkasında saklandığım duvarın orda sigaramı yaktım. Saklanma nedenim ise Efsa ya yakalanmamak.

 

Tamam... Bir anlaşma yapmış olabiliriz ama o daha bir ceylan. Burası sınır ve onu burda yerler.

 

Üzerindeki şort ve croptan bahsetmiyorum bile peşinden gidiyorum. Ona bakan erkek gördüğümde içimde garip bir öfke doluyor.

 

Derin bir iç çektim. Sigara dumanına baktım zehirleniyordum ama beni zehirleyen şey sigara değildi. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum. Gerçeğini bilirsem bu işin geri dönüşü olmazdı.

 

Gözlerim ona döndü. Ona bakan her adama tip tip bakıyordum arabayla geçerken kesenlerin tek tek plakasını alıyordum.

 

Bir adam Efsaya çarptı. Bilerek yaptığına adı kadar emindim. Bir süre birşeyler konuştular adam pis pis sırıtıyordu Oraya doğru bir adım atacağım sırada.

 

Benden önce davrandı birisi.

 

𝄞𝄞𝄞𝄞

 

☀︎Efsa’nın anlatımı☀︎

 

O pisliğe göstereceğim ben istanbul da yaşadım onca zaman boyunca burda mı bir gün kalamıyacağım.

 

Bir kaç mağaza gezdim ve biraz dolandığım sırada bir adam bana çarptı “Pardon kusura bakmayın.” dedim güler bir yüzle adam gülümsedi.

 

“Kolum acıyor.” dedi adam sahteden kolunu tutu onun gibi bir adam o kadar kolay canı acımazdı.

 

Ben ürkek bir şekilde geriye çekildiğim anda adam üzerime doğru bir adım attı.

 

Siktir ama! Adam omuzuma dokunduğu sırada birisi onun omuzumda ki elini tutu ve ters çevirdi.

 

“Hayırdır bilader?” dedi gözlerim ona döndü omuzlarının biraz üzerinde kısa şaçlı bir kız vardı saçlarının arka tarafını beyaza boyamıştı. Güzel gözüküyordu özellikle de gözleri.

 

“Sen kimsin be!” dedi adam kız bana baktı beni süzdü ama en çok saçıma ve göz rengine baktı ve gülümsedi.

 

“Yoldan geçen bir fahişe.” dedi kendisine fahişe diyen birisini ilk defa görüyorum şok içinde baka kaldım üzerinde deri bir ceket vardı altında siyah kot şort ve üzerinde sütyen? Sadece dantelli sütyen vardı “Şimdi senin bu kolunu kırsam mı acaba?” dedi ve adamın kolunu biraz daha çevirdi.

 

“Dur yapma!” dedim kız bana baktı adamın kolunu bıraktı.

 

“Sana üç saniye veriyorum ya kaçarsın yada ne olacağını sen düşün.” dedi kız ellerini göğsünde birleştirdi “Bir...” bu bile yetti adam koşarak uzaklaştı.

 

“Teşekkürler sana borçlandım.” dedim kız bana döndü sanki her şey onun için bir oyun gibiydi gözleri karanlık bir boşluk gibiydi.

 

“Saçların sahte mi yada gözlerin yada çillerin?” dedi en beklemediğim soru buydu sanırım.

 

“Hayır gerçek.” dedim gülümsedi saçımdan bir tutam aldı. Gözlerindeki hüzünü gördüm “Gelin size bir çay ısmarlayayım.” dedim kız bana bir süre boş boş baktı.

 

“Neden olmasın.” dedi birlikte bir kafeye gittik ve oturduk.

 

“Pekala tanıştığımıza memnun oldum.” dedim elimi uzattım “Efsa Alatuğ.” dedi oda gülümsedi ve elimi sıktı.

 

“Bende memnun oldum. Luna.” dedi ve elimi sıktı gülümsedim garson geldi ikimize de birer menü getirdi.

 

“Ben bir tane mocha frappe frappuccino alayım.” dedim Luna'nın kaşları çatılmıştı bana baktı sanırım frappuccino sevmiyor.

 

“Sade Türk kahvesi alayım.” dedi elindeki menüyü uzattı garson başı ile onayladı ve gitti. Luna arkamda bir yere bakıyordu sürekli.

 

“Arkamda birşey mi var?” dedim arkamda döndüm ama hiç birşey yoktu Luna gülümsedi ve birşey demedi “Nerelisin?” dedim Luna gözlerimin içine baktı. Bedenimde bir ürperti hissetim.

 

“Bilmiyorum.” dedi kaşlarım çatıldı.

“Nasıl ailen yok mu?” dedim

“Bir aralar vardı.” dedi ve sustu gözleri etrafı inceliyordu sanki tehlikeli birşey varmı diye bakınıyordu etrafa.

 

Kahveler geldi. İkimizde sessizlik “Ben bir lavaboya gideyim.” dedi ayağa kalktı ve lavoboya gitti.

 

Garip bir kızıdı.

 

𝄞𝄞𝄞𝄞

 

☠︎Araf’ın Anlatımı.☠︎

 

 

Efsa’nın yanındaki kız ikide bir buraya bakıyordu hatta göz göze bile geldik beni fark etmesi imkansızdı. Ben bir bordo bereliyim şu ana kadar kimse benim varlığımı fark etmedi.

 

Efsa’nın yanındaki kız ayağa kalktı ve lavaboya gitti sonunda kimdi o kız hemen onun hakkında bilgi bulmam gerek.

 

Tam telefonu çıkardığım sırada hemen arkamdaki kapıdan birisi beni içeri çekti. Kolunu boğazıma dayadı “Kimsin sen? Neden bizi takip ediyorsun?” dedi sesinde hiç bir duygu yoktu.

 

Tabiki ona izin verecek değilim normalde bir bir kadına el kaldırmam asla başlık birşey değil kolunu ters çevirdim ve onu duvara yasladım “Asıl sen kimsin?” dedim gözleri bedenimi inceledi.

 

“Sen kaşındın velet.” dedi bana bana velet dedi sinirli bir nefes verirken kolunu kurtardı ve karın boşluğuma sert bir tekme attı ardından kafamdan tutup ben duvara itti.

 

Yüzme ard arda indirdiği yumruklar dan kollarımla kaçınıyordum tekrar karın boşluğuma sert bir darbe indirdi. Bu kadar yeterdi bende onun karnına set bir tekme indirdim ve ardından bir kafa attım sonrada bir yumruk.

 

Sersemlemişti işte kendisi kaşındı... Bir anda kahkaha attı ve gözleri bana döndü az önceki gibi değildi sanki siyah bir Panter'in gözlerinin içine bakıyordum.

 

“Hassiktir.” dedim boynunu çıtlattı ve izerine doğru sadece bir adım attı ve kafama dönen bir tekme attı ardından yere eğilip bacağıma çelme taktı ve tek bir hareketle ayağa kalktı.

 

Asıl şimdi başlıyordu. Saçından tutup kafasını duvara vurdum o ise direkt hayati noktalara saldırıyordu. Bir yumruk attım geri çekildi ardından bir kaç tane yumruk ve tekme attım ama bir tane bile isabet etmedi.

 

Nerdeyse on dakikadır dövüşüyorduk. Bu kız yorulmak ne bilmiyor büyük ihtimalle oda bir asker yada başka birşey.

 

Dikkatim dağıldığı anda kız boynuma yapıştı “Öldün.” dedi sadece dondum kaldım. Bu kız nasıl bir manyaktı.

  

Cebimden kimliğimi çıkardım ve kıza gösterdim sadece baktı ve gülümsedi belimdeki silahı hiç düşünmeden aldı ve kafama dayadı.

 

“O kart hiç birşey ifade etmiyor benim için.” dedi sadece baka kaldım bu kız kimdi neyin nesiydi? “Akılı ol Binbaşı tek kurşuna bakar.” dedi silahı kafama dayadı.

 

“Kimsin sen?” dedim kız güldü geri çekildi silahı bana uzattı.

 

“Kandemir...” dedi gözleri parladı “Güzel bir soy ismin var. Değerini bil özellikle de o kızın.”' dedi arkasını döndü ve oradan çıktı.

 

Sadece kala kaldım kafamdan akan sıcak kanın varlığı kendini hissettirdi kanı elimin tersiyle sildim.

 

O kız kimdi? Odadan dışarı çıktım. Efsa oturuyordu o kızda yanındaydı ve gülüyordu masum bir ceylan gibi gözüküyordu ama aslında içinde bir kaplandı.

 

Gözleri bana döndü. O gözlerinde vahşeti gördüm. Bende ona karşılık verdim kız gülümsedi ve Efsa’’nın elini tutu.

 

Efsa’nın elini tutu!

 

İçeriye girmemek için kendimi zor tutum. O kız kesinlikle Efsa’dan uzak durması gerek! Sinirle derin bir nefes aldım. Bana baktı gözleri aynı bir kaplan gibiydi.

 

İçeriye bir kişi girdi kahve rengi saçlar ve kahve rengi gözler. Sade bir tipti kızın yanına doğru yürüdü.

 

𝄞𝄞𝄞𝄞

 

☀︎Efsa’nın Anlatımı.☀︎

 

Kız gerçekten çok iyi birisiydi çok sevmiştim hatta numarasını bile almayı düşündüm bir an “Peki nasıl erkeklerden hoşlanırsın?” dedim kı kahkaha attı.

 

“Bilmem şu ana kadar bir kişiden bile hoşlanmadım.” dedi dudak büzdüm bu imkansızdı.

 

“Hadi ama peki sevgilin oldu mu?” dedim bana bakan gözlerinde ufak bir parıltı gördüm dudaklarını yaladı ve gülümsedi.

 

“Hayır hiç sevgilim olmadı.” dedi

“Hadi ama illa bir kaç erkek ile takılmışsındır.” dedim

“Tek gecelik ilişkilerden başka ilişkim yok.” dedi

“İstersen sana birisini ayarlayalım.” dedim Luna kahkaha attı “Ciddiyim ben neden olmasın?” dedim elimi tutu gülümserken telefonuna mesaj geldi bir an baktı ve güldü.

 

O gülüş sanki hiç bir gülüşü içten değildi ama o gülüşü çok içtendi “Belki bir gün.” dedi ellerindeki eldivenleri gitti gözlerim deri siyah eldiven.

 

“Pekala neden eldiven takıyorsun?” dedim ellerine baktı sonra bana döndü gözlerindeki o karanlık hüzünü gördüm.

 

“Canım sıkıldığı için.” dedi ellerini arkasına sakladı gülümsedi va gözlerimin içine baktı sonrada gene arka tarafa baktı.

 

“Abin asker demi.” dedi gülümsedim başım ile onayladım yanımıza kahve rengi saçlı birisi geldi Lunaya bakış attı ve kulağına yaklaşıp birşey fısıldadı.

 

“Ne oldu?” dedim bana döndü ikisininde gözleri.

 

“Yok birşey güzel kız.” dedi adam gözleri Luna ya geri döndü “İzninle.” dedi ayağa kalktı ve adamla birşeyler konuştu.

 

Gözleri bendeydi ama adama döndü bir şeyler dedi sonra da geri geldi “Bu gün müsait misin?” dedi elini bana uzattı “Birlikte gezelim mi?” dedi gülümsedim ve elini tutum.

 

“Neden olmasın.” dedim kasaya doğru ücreti ödemeye gittim.

 

“Hesabınız ödenmiştir.” dedi gözlerim Lunaya döndü gülümsedi omuz silkti.

 

“Sana parasını vereceğim.” dedim cüzdanımdan parayı çıkaracağım sırada bana doğru kask uzattı “Buda ne?” dedim kala kalmıştım.

 

“Hadi atla güzellik.” dedi motora baktım tabi ya başka ne beklenirdi ki? Kendisi bile ben motor kadınıyım diye bağrıyordu.

 

Motora bindim kızın belinden sıkı sıkı tutundum. Sanırım büyük bir hata yaptım...

 

Gazı kökledi

 

𝄞𝄞𝄞𝄞

 

O yere vardığımız da ilk işim kusmak oldu bu kız deli gibi motor sürüyordu “Nerede öğrendin böyle motor sürmeyi?” dedim kız birşey demedi yere oturdu ve etrafa bakındı.

 

“Kendim öğrendim. İleride askeri üst var bence artık gitmen gerek.” dedi başımla onayladım.

 

“Bıraktığın için teşekkür ederim.” umursamaz bir şekilde yere yattı. Bende askeri üste doğru ilerledim.

 

“Araf Kandemir...” dedi duraksadım o Araf’ın ismini nereden biliyordu “Selam söyle.” dedi yerden kalktı ve motora binip gitti.

 

O garipti.

 

 

  

Bölüm : 26.03.2025 12:28 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...