
Ben uyandığımda Kenan evde değildi.Masanın üstünde bir not vardı.Kenan notta işe gittiğini söylemişti.Buna çok takmadım.Heryere iyice baktım.Heryerde koruma vardı.Hepside silahlı uzun boylu adamlardı.Burdan kaçamayacağımı anlayınca mutfağa gittim.Buzdolabını açtım.Brokoli ve makarna vardı.Onları hazırlayıp salona gittim.Televizyondan bir komedi filmi bulup izlemeye başladım.(4 saat sonraya ışınlanıyoruz.)
(Kenan kapıyı açıp eve girdi.)
"Dilan güzelim"
Cevap gelmedi.Biraz ilerledi.Koltukta uyuyan Dilanı gördü.Yanına oturdu.Ve saçlarıyla oynamaya başladı.
"Kenan gelmişsin."
Kenan cevap vermedi.Onun yerine Dilanın saçlarıyla oynamaya devam etti.
"Hadi yemek yiyelim.Ben çok açım.Brokoli severmisin?"
"Evet.Severim."
Kenan yalan söylemişti.Ama Dilan için yemeyi göze alabilirdi.(Yemek yerken)
"Yarın şirketine bende gelebilirmiyim?"
"Sıkılırsın orda."
"Aldığımız kitaplardan götürürüm."
"Sana hayır diyemiyorum."
Dilan Kenanı öptü
"Teşekkür ederim."
"O öpücükten daha fazla istiyorum."
"O benim isteğime göre."
"Öylemi küçük hanım."
"Öyle."
Sabah olunca ikiside hazırlanıp arabaya bindiler.
"Ben o öpücüğü unutamıyorum.Akşam daha fazlasını istiyorum."
Dilan ona şüpheli bir bakış attı.
"Sana söylemiştim.O öpücüğü yada öpücükleri ben istersem alabilirsin."
Kenan şirkete kadar konuşmadı.Hem mafyaydı.Hemde şirket sahibi.İkiside Kenanın odasına geçtikten 30 dakika sonra odaya sarışın çok güzel bir kız geldi.
"Kenan Bey bunlar ... şirketinden gelen raporlar imzalamanız lazımmış."
Kız kenanı pür dikkatle izliyordu.Dilan bian kızı boğmak istemişti.Ama sonra banane ya diye düşündü.Ama Kenanı başkasının yanında olması onu üzerdi.Dilan dayanamayıp.
"Ben gidiyorum." dedi.
"Daha geleli yarım saat oldu.Sana sıkılacağını söylemiştim."
"Sıkılmaktan değil ama neyse."
Kenan raporları kıza verip Dilanın peşinden gitti.Ama nafile Dilan şirketten ayrılmıştı.Fakat Kenanın işleri çok yoğun olduğundan şirketten çıkamazdı.İçinden eve gitmesi için dua etti.(Kenanın evi.)Dilan Kenanın evine gidip uyudu.Hep böyle yapardı.Düşünmek istemediğinde uyurdu.Ve yine uyudu.Uyandığında yanında Kenanın olduğunu gördü.Ona sinirle baktı.
"Bana öyle bakma."
"Benimle oyun oynama.Sakın yapmaya kalkışma.Tanıdığın kızlar gibi değilim."
Oturur pozisyona gelip Kenana iyice yaklaştı.
"Eğer yaparsan öyle bir intikam alırım ki.Hayatını cehenneme çevirim.Ciddiyim.Ateşimin içinde ölürsün."
Bunları söylerken çok ciddiydi.Kenan bile kendi eşinden korkmuştu.Tamam diyip uyudu.(İkimizde aynı yatakta yatıyoruz bu arada.Yarın kitap fuarına gidicem çok heyecanlıyım.)
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |