17. Bölüm

Dayanabilecek miyim

Manolya
manolyamm

İfadeden sonra polisler orman evine gitmişlerdi.Arkadaşlarımın cesetlerine ulaşmışlardı.

Haber bültenlerin de son dakika haberi olarak geçiyordu, "tatil için evlerinden çıkıp bir daha dönemeyen 7 genç kızdan,beşinin cesedi bulundu".

Haberi gördüğüm gibi abimden beni götürmesini istedim.

Orman evinin orada bütün arkadaşlarımın cesetlerini,kendileri için hazırlanmış mezarlarda bulduk. Öldürdükten sonra birer birer gömmüştü . Her birinin mezarına hazırladığı mezar taşlarını da dikmişti.

Bunları haketmemiştik. Bu şekilde ölmeyi, bu yaşta ölmeyi,en önemlisi öldürülmeyi haketmemişlerdi.

Güzel bir tatil hayaliyle çıkmıştık evlerimizden, arkadaşça eğleneceğimiz bir tatil... Geri döneceğimizi düşünüp sevdiklerimizle vedalaşamamıştık, sıkıca sarılıp, öpüp, koklayıp, onları ne kadar sevdiğimizi söyleyememiştik.

Tatil de yapacağımız aktiviteleri, gezeceğimiz yerleri, yapacağımız alışverişleri, giyeceğimiz kıyafetleri düşünmüştük. Ama hangi ölüm şeklini seçeceğimizi değil,hayatta kalmak için nasıl mücadele vereceğimizi değil,kendimizi nasıl koruyacağımızı değil, ölen arkadaşının acısına nasıl dayanacağımızı da düşünmemiştik.

Şuan ise , düşünemediklerimizin ağırlığı altında eziliyordum. Şimdi ne yapacaktım,arkadaşlarım soluksuz kalmışken,ben nefes almaya devam mı edecektim. Bu ağır kayıplardan sonra nasıl devam edecektim hayatıma.Peki ya aileleri,onlar nasıl dayanacaklar gencecik canların yitip gitmesine.Onların karşısına nasıl çıkacaktım.

Beraber çıkmıştık yola ama onları ardımda bırakarak dönmüştüm.Hayatta kaldığım için vicdan azabı bile çekiyordum şuan. Beraber gidip onlar olmadan dönmüştüm, onlar ölüyken ben yaşıyordum.

Bölüm : 16.10.2024 23:03 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...