devam ediyor 7a önce güncellendi
Gökyüzünün Bittiği Yerde
@mavii_bulutt345
Okuma
183
Oy
159
Takip
9
Yorum
62
Bölüm
9
Bana ilk defa bir maviliğin sadece umudu değil de aşkı temsil ettiğini öğretti. Tam da şu an, elinde heyecanla saydığı papatyanın yapraklarının `seviyor` çıkması için her şeyi yapabileceğini kanıtlarcasına gülümsüyordu.
"Seviyor, sevmiyor, seviyor..." Beklediği sonuçla birlikte bana dönüp yine gülümsedi. Elindeki son papatya yaprağını üflerken, "Seviyor çıktı görün mü?" diye sordu heyecanla.
Bende onun gibi gülümsedim. Onun mavi gözlerine bakarken içim onun mavilikleri yüzünden kıpır kıpır olurken, "Evet," dedim. "Gördüm."
"Beni seviyorsun yani?" diye sordu fısıltıyla. Saçlarımı, omzumun diğer tarafına attırırken, "Ben seninle aynı gökyüzünü bile paylaştığımı düşünerek içimi kıpır kıpır ettirirken sen beni sevdiğini mi söylüyorsun?"
"Evet," diye fısıldadım, anın verdiği heyecan yüzünden yanaklarım kızarmaya başlıyordu.
İlk önce inanamadı, boş boş baktı yüzüme. Ardından yüzünü öyle bir gülümseme kapladı ki bende yüzümdeki gülümsemeyi büyüttüm. Ayağa kalktı ve resmen içindeki duyguları dışa vurarak onlardan kurtulmak istercesine haykırdı.
"Benim sevdiğim kız beni seviyor! Hemde deli gibi! Ben onu bir dakika bile izlemek için onun gittiği her yeri takip ederken o beni seviyor! Gökyüzü, sen buna şahit ol! Sen bizim tek sırdaşımızsın!"
.....
03.04.2020...
Kapak: Tubablacksea
......
#1/ karşılaşmak 05.03.2020~19 hikaye arasından.
#1/ karşılaşmak 20.07.2020~23 hikaye arasından.