
Uyandığımda o kadar halsizdim ki kollarımı kaldıracak gücü kendimde bulamıyordum. Yavaştan yerimden kıpırdadım âmâ gözlerimi açamadı sanki gözlerime ağır yükler binmiş gibiydi. Gözlerimi zorlayıp açtığımda zümrüt gözleri göremedim halen uyuyordu ona daha çok sokulup uykuma devam ettim ve oda bana kollarını daha sıkılaştırıp uyumaya devam ettik.
Bir kaç saat daha uyuduktan sonra yanımda hareketlik hissettim ve gözümü açtığımda zümrüt gözlerle göz göze geldim. Bana öyle bir bakıyordu ki ben bile o gözlerden etkilenmeye başladım.
"Neden öyle bakıyorsun "
"Çok güzelsin"
Bu iltifatı direk yaptığı için şok olmuştum. Belli etmemeye çalışsamda gözlerimden herşey belli ediyordum. Bir anda öyle bir acı hissettim ki acıdan inledim bu acının ne olduğunu biliyordum regl olmuştum âmâ bu sefer hazırlıklı değildim. Hemen kendimi toparlayıp tam ondan uzaklaşacağım sırada beni bırakmadı.
"Nereye gidiyorsun ve neden acı içinde inledin birşey mi oldu "
Ona neyin olduğumu nasıl açılacağını ve yalan söylemeyi düşündüm âmâ yalan söyleyemezdim çünkü bulunduğum odada ped yoktu ve zor bir şekilde anlatacağım yapacak birşey yoktu.
"Şey....ben ..... regl oldum."
Bunu dediğimde kafamı hemen boynuna gömdüm ve güldüğünü hissettim. Biliyorum bu utanılacak birşey değil âmâ ben tanımadığım birinden ped isteyince durumlar karışıyor işte ne yapabilirim. Kafamda eller hissettiğimde beni boynundan çıkarıp dudaklarını bana yaklaştırıp tam anlımdan öptü.
"Benim meleğim , birtanem benden utanmana gerek yok ne lazım ise bana söylede gidip aldırttırırım. Sen hiç merak etme söyle bakalım ne lazım benim meleğime."
"Bana sadece ped lazım bukadar yani başka birşey lazım değil."
"Tamam ben söylerim alır gelirler onlar alana kadar sende gidip duş al ve biraz rahatla. "
"Teşekkür ederim."
Teşekkür etmene gerek yok meleğim ben çıkıyorum sende haxırlan bakalım."
Ali Asaf odadan çıkltığında artık odda yalnızdım. Yavaştan kalktığımda yatak temizdi âmâ ben yürüyemez haldeydim ve bu durum çok fazla sinirlerimi bozuyordu ve ağlaya ağlaya duş girdiğimde bir yarım saat daha kaldıktan sonra sıcak su beni gevşemişti ve azda olsa yürüye biliyordum. İşimi bitirdikten sonra vicuduma bornozuma sarıp banyodan dışarı çıktım. Odaya geçtiğimde ise yatağın üstünde siyah poşeti farkettim ve içine bakıp pedi çıkarıp giyinme odasına geçip kıyafetlerimi ve ihtiyaçlarımı giderdiğimde okadar mayışmıştım ki tekrar yatağa geçip uyumak geldi ve kendimi yatağa bıraktım ve uyumaya çalıştım âmâ uyuyamadım çünkü ağrılarım çok fazlaydı o kadar çok ağrım vardı ki ağlamaya başladım. Odanın kapısı bir anda açıldığında hem korkum hem ağrım yüzünden ağlamaya başladım. Ali Asaf arkamdan yatağa doğru geldiğinde elimin karnında olduğunu gördüğümde elini kasığıma getirip masaj yapmaya başladı. Ağrım çok geçmese bile beni sakinleştirmiş ve ağrımı azda olsa azaltmıştı ve öylede uykuya dalmaya başladım.
Kaç saat uyuduğunu farkında değildim âmâ ağrım sabahına göre azalmıştı biraz daha iyiydim. Yanıma baktığımda asafta uyuduğunu gördüm yine beni kollarıyla sarmıştı o kadar güvenilir bir yermiş gibi geliyordu. Yavaş bir şekilde kalkıp banyoya doğru ilerleyip ihtiyaçlarımı giderdim. Odaya girdiğimde uyandığını göre biliyordum. Bana güzel bir şekilde gülümseyip.
"Uyanmışsın halen ağrın veya sızın varmı varsa söyle gidelim hastaneye. "
"Hayır biraz daha iyiyim."
"Tamama sen git giyin aşağıya inip aksam yemeğimizi yiyelim. "
"Tamam."
Aşağıya indiğimde çok aç olduğumu hissettim hemen masaya oturup ali asafın gelmesini bekledim. Merdiven başından inip masaya doğru yaklaşıp akşam yemeğimizi yiyip tekrar odama çıkıp güzel bir duş alıp kendimi uykunun en derinliklerine bıraktım.
Yarın olacakları bilmeden.
🌼🌼🌼🌼
Merhaba arkadaşlar yeni bölümü anca yazabildim. Herkese iyi okumalar...
Beğenmeyive yorum yapmayı unutmayın...
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |