
Lee Minho'dan
Dar deliğine kendimi konumlandırırken ne kadar zevk alacağımın bilincinde değildim. Daha önce varlığından bile haberdar olmadığım bu adam, şu anda altımda kıvranıyor. Onu sikmem için bana yalvarıyordu. Adını bile bilmiyordum ama gökyüzündeki yıldızlar şahidim olsun ki gördüğüm en güzel çocuktu. Bir kaç saniyeliğine duraksayıp yüzünü inceledim. Çok sarhoş olduğumdan mı bu kadar parlıyordu yüzü yoksa cidden böylesine özenle mi yaratılmıştı? Tekrar konuşmasıyla transtan çıktım.
"Girsene ne duruyorsun?!"
Gözleri kayıyordu... Sikiyim daha başlamamıştım bile.. Ne kadar hassas, ne kadar deneyimsiz.. Ne kadar kusursuz.
"Çok darsın. Böyle yaparsam canın yanar.."
"Sikiyim! Bunu istiyorum zaten!"
Ama ben kıyamıyordum işte.. O kadar güzeldi ki.. Tanrım bunu daha kaç kere dile getireceğim? Mükemmel işte. Onu tek gecelik bir fahişe gibi becerip sonra hiç bir şey yaşanmamış gibi kenara atamam. Ona bağımlı olacağımı hissedebiliyorum..
"Hadi artık!"
Sabrı tükeniyordu, anlayabiliyordum. Sıradan biri olsa "yalvar" diyip daha da süründürür şehveti arttırdım ama buna ne o ne de ben daha fazla dayanamazdık.
Daha fazla oyalanmadan aşağı doğru kaydırdım bedenimi ve dudaklarımı aletine yasladım. Küçük ama ıslak bir öpücük bıraktım damarlarına. Bacaklarını kendine çekti ve boğuk sesiyle inledi.
"Siktir.. Ah.."
Daha fazla dayanamadım ve bacaklarını iki elimle tutup ayırdım. Ağzımı yaklaştırdım yavaşça.
"R-rimming sevmem.."
"Neden? İğreniyor musun ağzımdan?"
"Ondan değilde.. Belki sen iğrenirsin.."
Sırıttım ve cevap verme gereği duymadan yüzümü gömdüm bacaklarının arasına. Nasıl ondan iğreneceğimi düşünebilirdi ki? Bu kadar mükemmel bir adamı dilimle becermek ancak bir zevkti benim için..
~
Baktım ki bu uygulamada kolay kolay smut bulunmuyor bari yazmayı deneyeyim dedim..
İlk defa deniyorum eksik/yanlış mutlaka vardır zamanla düzelecek umarım
Biraz da hayatın gerçekleri sonuçta hep aşk olmaz değil mi?
Neyse çok uzattım yıldızı renklendirirseniz çok sevinirim★
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |