29. Bölüm

21.Bölüm

Sonsuz_yazar
mutlu_sonsuz_biri

Selaamm canlarımm ben geldimm, önceki bölümün başında demiştim artık diğer karakterlerin hikâyelerini, onların ağzından flnda okuyacağız.

biliyorum kitabımız güzel yerlere gidiyor emin olun beni en çok mutlu eden şeydi bu kitap ama bölüm yükleme sorunu yaşıyorum. Bazen üç günde bir bazen bir hafta bölüm atamıyorum sizler kadar bu benide üzüyor, final bölümünü belki ileri alır (aralarda zaman atlaması)Alp'in kitabına geçeriz.

ama şuanlık İlerleyelim olmazsa dediğim gibi finali biraz erken yaparızz. Neyse moralleri bozmayalımm.
umarım bölümü beğenirsiniizz , keyifliii okumaalar canlarımm.

bölüm sınırı

oy:30
yorum:20
sizleree güveniyorumm oy vermeyi ve yorum yapmayıı unutmayıınn ballarımm.

.... 

hatırlatmaa

" A-ateş, iyi olacak Ş-şimdi bizde toparlanıp Ateş ile ilgileneceğiz hadi "belkide en çok Meriç abinin canı yanıyordu yıllardır beraber görev yaptığı arkadaşı şuan ağır yaralıydı.

....

Eylül'deenn
Deniz'in gitmesinin üzerinden iki gün geçmişti ama hala bi haber yoktu. Artık Alp'te Deniz'in yokluğundan şikayetçi olduğu için huysuzlanmaya başlamıştı.
Evet Alp'e biz bakıyorduk Açelya ablalar da bakabilirdi ama biz Ege ile bakmak istedik en azından Deniz'in bize emanetine sahip çıkardık.

"beyn ayyemi ve babaymı iştiyoyum aytıyk "anlaşılan tekrar bi ağlama vakası yaşayacaktık, en son ki huysuzluğunda apartmandakiler şikayetçi olmuştu anlamıyorum ki küçücük çocuk bu ağlar yani biraz fazla ağlıyor ama ağlaması normal.

" Teyzecim annenin işi vardı biliyosun, babanda işte ama sana geleceklerini söylediler işleri bittiği gibi gelirler merak etme. "bi umut ağlamaması için içimden dua ediyordum.

" Eyyüy teyje şey, şey şeynde mi babaym ve ayyem gibi, ege dayımya evyeyicekşin "duyduklarım ile ağzım açık kalırken Alp sanki az önce ağlamamış gibi gülüyordu. Aklım sorduğu soruya gidince diyemedim ki senin dayın olacak adi başka kızlar peşinde.
" Hayır teyzecim, annemle baban birbirlerini seviyorlar ama biz Ege dayın ile arkadaşız "ben ona herşeyi anlattıktan sonra çektiği derin nefes ile onun bu haline güldüm.

" Ohh be, şey şey dayım biyajcık faykyı, ama beyn daha yakışıkyıyım deyiy mi"gülerek Alp'i onaylarken içeri Ege geldi.
Onu her gördüğümde heyecan yapıyordum evet Ege'yi seviyordum baya uzun süredir hemde ama arkdaştık çıkıpta diyemezdim ki hem o beni kardeşi olarak görüyordu ne diyecekti kardeşim dediği kızın teklifini kabul etmesini beklemiyordum.

"hayırdır ne konuşuyordunuz bakalım"keşke diyordum başka bi şekilde tanışmış olsaydık o zaman belki olurduk, veya şuan canım yandığı kadar o zaman yanmazdı.
" Hiyç şey oyuy oyyuyayım diyoyduyk deyiy mi eyyüy teyje "konuşmak istemediği veya utandığı konulardan böyle kaçıyordu bebişim.

" Oynayalım bebişimm ama ne oynayalım "biz oyun arayışında iken bakışlarım Ege'de takıldı, neden şuan böyle tuhaf bakıyordu ki, Alp'in sesi ile bakışlarımı Ege'den çekip Alp'e çevirdim.
"Ebeyemmeç oyyuyayım "Alp'i kırmayıp teklifini kabul ettik.

... 

Yaklaşık yarım saattir Alp ile oyun oynuyorduk son ebe Ege olmuş şuan ise Alp'i kovalıyordu. Aslında istese tutardı ama yapmıyordu.
ne güzel baba olurdu Ege'den. Her ne kadar canım yansada onun mutluluğu için ondan vazgeçebilirdim veya ben öyle düşünüyordum.

"hayırdır Eylül hanım nereye daldınız öyle"seni düşünüyordum demek vardı da utanırdım ben.
" Hiç öyle sizi izliyordum. "meraklı bakışları sanki parlamış gibiydi veya ben piskolojiyi bozmuştum.
" Ee nasıl duruyorduk"içimdekileri her ne kadar söylemek istesemde sustum.

"fena gözükmüyorsunuz, biliyor musun senden güzel baba olurmuş"söylediğim her bir kelimede gözleri dahada parladı. Anlam veremiyordum tüm bu olanlara.
ağzının içinde bişeyler geveledikten sonra Alp'in isteği üzere pasta yapmaya koyulduk.
"şey Eyyüy teyje babaym ve ayyem içiyn paysta yapayım mı, şey çoyk şeviniyyey "nasıl kırılırdı ki bu çocuk Eylül'de kurmamış kabul etmişti...

Evet şuan pastayı bırakmış un savaşı yapıyorduk.
" Ya yeter ama hile bu Alp senin yanında "sitemlerim gerçek değildi ama Alp ciddiye aldı.
" Şey tayam ya, Eyyüy teyje beyn dayımya oyyuycam şeynde teyk oyya ama şey üzüyme oyuy mu "yaşına göre oldukça akıllı ve düşünceli bi çocuktu Alp.
" Üzülmem teyzecim benim"eğilip yanaklarını öptükten sonra devam ettik.
...

Büyük ihtimalle bi yarım saat olmuştu Alp'e duş aldırıyorduk en son çıkarmak istediğimizde huysuzlanmıştı beyefendi, şimdi ise dayısı ile suyun içinde oyun oynuyordu ,bense onları izliyordum. Büyük ihtimalle dışardan biri beni görse bu hayranca bakışlarımı sorgularlardı ama gerçekten çok tatlı duruyordu ikili, ilk başta da dediğim gibi Ege'den çok güzel Baba olurdu.

(benim güzel çiftimmm🥹)

.... 

Ege'deenn

yaklaşık yarım saattir Eylül, Alp ve ben oyun oynuyorduk, en sonunda hepimiz yorulunca oyunu sonlandırdık,gözlerim bi çift mavi gözlerde takılı kaldı, görebileceğim en güzel maviydi, mavinin en güzel tonuna sahipti karşımdaki kadın.

Eylül'e karşı ne hissettiğimi bilmiyorum ama gözleri, gülünce ortaya çıkan gamzeleri çok hoşuma gidiyordu. Ama tüm bu hissettiklerim aşk olmazdı olamazdı değil mi zaten , ben onun maviliklerine bakarken oda bana bakıyordu açıkçası ne düşündüğünü gerçekten merak ediyorum.Kendimi tutamayarak konuştum.

"hayırdır Eylül hanım nereye daldınız öyle"yani güzel bi soruydu bi arkadaşa sorulan doğal sorulardan biri.
" Hiç öyle sizi izliyordum. "kızarmaya başlamıştı onun bu hali her ne kadar hoşuma gitsede pek üstüne gitmek istemedim.

" Ee nasıl duruyorduk"normalde merak etmezdim ama Eylül'ün cevabını merak etmiştim.
"fena gözükmüyordunuz, biliyor musun senden güzel baba olurmuş"kalbimin çıkacağını hissediyor olabilirim ilk defa birini sevmiş , ailem yerine koymuştum.
Eylül'e kısık ses ile karşılık verdim.
" Sende çok güzel çocuğumuzun annesi olurdu"dudaklarımdan dökülenler sessiz mırıltılara engel olamamıştım ama gerçi Eylül duymamıştı beni.
...

"bence yeter artık, Deniz çıkıp gelirse bu mutfağı mu halde görmesin yoksa hiçbirimiz sağ kalmayız"Eylül gerçekten de haklı olabilir, Alp'e kıyamaz ama bütün acısını bizden çıkarırdı zalim.
en son ufak bi yemek yapmaya kalkıştığımızda neredeyse sağlam bişey kalmamıştı. Ama. Sağolsun Deniz acısını çok güzel çıkarttı acımasa parçalanan tabakların tek tek parçalarını yapıştırtacaktı. O an yüksek derecede acımasız olmuştu bize.

"bencede yeter bu kadar hadi önce duş alın sonra temiz temiz giyinin"Eylül Alp'e tek başına duş aldıramayacağı için beraber duş aldıracaktık.

... 

" Ege dayıycım şaykı açayım mı ayyem hep açıyoyyu"Alp'in herşeyini hazırladıktan sonra onun için ayarladığımız ideal sıcaklıktaki suya koyduk.
"açarım tabiki dayıcım"ben Alp için şarkı ararken, O, eylül ile su savaşı yapıyordu.

şarkımız

Bebek hadi banyo zamanı,

Bebeyk haydi bayyo jamayı.

Kıyafetlerin tek tek çıkmalı,

Sular akacak, küvet dolacak,

Suyay akaycayk, küveyt doyaycak

Bebek hemen suya dalacak.

Bebeyk hemeyn şuya dayacayk

sonlara doğru ellerini suya daha hızlı vuruyor ve eşlik ediyordu.

Bebek şimdi banyo zamanı,

Elin yüzün temiz olmalı,

Eyiy yüjüyn teyij oymayı,

Sabunu sık, köpük köpük yap,

Şabuyu sıyk , köpüyk köpüyk yayp.

İyice ovun, mis gibi kok sen.

Şarkıya eşlik ederken birden durdu.

"ayyem öyye çoyk şevey, çüykü temij bebekyey güjey"kafası ile kendini onayladıktan sonra şarkıya devam etti.

Bebek bitti banyo zamanı,

Şimdi hemen kurulanmalı,

Şiymdi hemeyn kuyuyanmayı,

Çekmeceyi aç, giysileri al,

Güzelce giyin, tertemiz oldun.

Güjeyce giyiyn, teytemij oyyun

Daha fazla dayanamayıp yanaklarını ısırdım.

"Oyy yakışıklım benim sen gel benim oğlum oll "Anlaşılan alp'in yanında şaka yapmayacak yada yaptıktan sonra uzun uzun ne demek istediğimizi anlatacaktık.
" Şey hayıy dayıcıym şeyi de şeviyoyum ama ayyem ve babamı çoyk şeviyoyum iyki oyyayın çocuykyayıyım"

... 

Deniz'deenn

Sonunda hastaneye gelmiştik, canım çok yanıyordu kaybetme korkusu bütün bedenimi ele geçirmiş gibiydi.
"Deniz sakin ol artık bu gidişle seni ameliyat için alamayız"toparlanmam lazımdı en azından Ateş için ama olmuyo.

" T-tamam iyiyim ben ama lütfen çabuk G-gidelim"ameliyathane hazırlandıktan sonra Alperen ile suna hoca hazırlanıp geldi.
"B-bende hazırlanayım, bende gireceğim ameliyata değil mi" Zaten bensiz yapamazlardı, izin vermezdim.

"hayır Deniz sen bu ameliyata girmeyeceksin"ulan kendimi bildim bileli bu kadını sevmiyorum ya.
" Pardon ama geleceğim dedim"ben ne kdr ısrar etsem de kabul etmemişlerdi Normalde ikna olmazdım ama Alperen'in dedikleri ile onaylamıştım.

"söz veriyorum önemli bişey olursa ameliyata geleceksin, hatta hazırda beklersin"

.... 

Saatlerdir Ameliyatın bitmesini bekliyorduk, bekliyorduk diyorum çünkü bütün tim ve kızlar buradaydı. Eylül ile Ege her ne kadar gelmek isteseler de izin vermemiştim Alp onlarla iken gelemezlerdi.
"ablacım sende çık biraz hava al bi haber olursa biz seni çağırırız. "bilmem bu kaçıncı dedikleriydi ama yapamazdım ki sevdiğim adam orda canı için mücadele ederken burdan ayrılamazdım.

" Yok abla bi yere gitmek istemiyorum burda iyiyim ben"ısrar etmemişti, biz beklerken içeriden koşarak çıkan Alperen'i gördüm, kötü bişey vardı.
"N-noluyo, A-alperen bişey oluyo , noldu söyle "ben ameliyathane ye girecekken Alperen tuttu.
" Deniz sende işimizi zorlaştırma "duyduğum cihaz ve Aslı'nın sesi ile hemen Ameliyathaneye girdim.
" Hastanın kalbi durdu, nabız düşüyor, genel cerrahdan kenan hocayı çağırın çabuk "

... 

Alptekin'deenn

Sonunda Ateş komutanımı bulmuştuk, onsuz bu timin bi anlamı yoktu, Ateş komutanım her ne kadar sinirli olsada onun için çok önemliydik bunu bizlere belli ederdi. Kendimi bildim bileli hastaneyi de hastane kokusunu da sevmezdim. Daraldığım için bahçeye çıkmak. İstedim ama gelen sesler ile yönümü o yöne ilerlettim.
"nefret ediyorum senden, sendende senin gibi babadan da tiksiniyorum "genç bi kızın sesiydi bu adımlarımı hızlandırıp o yöne ilerledim.

" Kes seni tekrar elimde kalırsın, bu sefer elimden alanda olamaz"karşımda duran kumral bi kadın ile yaşı tahminimce büyük olan bi adam tartışıyordu kadın Ateş komutanım ile ilgilenen hemşirelerden biriydi galiba ama şuan bunları düşünemiyordum çünkü son cümle sinirime hakim olamamama yetmişti.
Yumruğumu yüzüne geçirirken öfke ile Soluyordum.
"bi dokunsana lan bak bakayım sana napıyorum "ben adamı döverken Meriç abiler sesimize gelip iti almışlardı.

Ve ben karşımda korkudan titreyen kadını yeni fark ediyordum.
" İyi misin, bişey yapmadı sana değil mi"bunları sorarken iyi olup olmadığına bakıyordum.
"B-ben"titriyordu sakinleştirmem lazımdı ama hiç bi şekilde istemediği sürece temas edemezdim rahatsız olurdu.

" Bişey yok geçti gitti, güvendesin artık "ben bu cümleleri kurarken ona azda olsa güven veriyor gibiydim.

... 

Karşımdaki hanımefendi sakinleşdikten sonra konuştum.
" İsminiz neydi aceba"her ne kadar tereddüt etsede Asker olduğumu öğrendikten sonra cevap verdi.
"Aslı"güzel bi ismi vardı ama yüzünde gülücükler saçması gerektiği yerde korku vardı.
" Tamam biraz daha iyi seniz ifadenizi alırlar"o bana başını sallarken ben yeni fark etmiştim biraz küçük duruyordu ama yüzü oldukça güzeldi.
"B-ben çok teşekkür ederim, S-siz Ol-"cümlesini bitirmesine izin vermedim çünkü Kadınlar en iyisini hak ederdi değil mi .

" Teşekkür etmenize gerek yok biz, bize emanet edilene sahip çıkıyoruz, sizlerin üzülüp ağlamaktan çok , gülmeye hakkınız var"biz konuşurken hastaneden çağırıldığı için gitmesi gerekti ama gitmeden önce kaç defa teşekkür etti sayamamıştım.

... 

bölüm sınırı

oy:30
yorum:20
...

bu bölüm kadına olan şiddetten, yaşadığımız korkudan kısaca bahsetmek istedim , son günlerde olanları biliyorsunuzdur zaten 🥺

eveeett bölüüümm sonuu umarım beğenmişsinizdiirr canlarım sizleri seviyorum oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınnn, kendinize iyi bakınnn...

Acabaa Alptekin ile kimi ayarladıkkk.🤭

Eylül ile Ege pekii🥹(güzel çiftim yaa)

Bölüm : 10.10.2024 23:12 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...