
Sabah uyandığımda yiğit yanımda yoktu. Aşağıya indim. Herkes kahvaltı masasına oturmuştu. Bugün yine yarış vardı. Kahvaltımı yapıp yarışa hazırlanmak için piste gitme kararı aldım. Motora bindim. Her zamanki rutini yapıp gazladım. 20 dakikada pistte oldum. Akşama kadar çalışmalarım devam etti. Yarış zamanı gelmişti. Herkes yerlerini aldı bende öyle. Bugün hiç tanımadığım lakaplarını bile duymadığım kişilerle yarışacaktım. Yarış kızı yarışı başlattı. Virajlardan birinci olarak geçmeye başladım daha sonra önüme birisi kırdı arkadan da biri iyice yanaşmıştı öndeki fren yapınca mecbur aniden fren yaptım ve arkadaki ile beraber takla attım. Uzun bir süre hem motor hem ben sürüklendik. Sürüklenmemiz durunca koşarak motorun yanına gittim sağ kolumu harkeket ettiremiyordum. Sol elimle kontağı kapatıp motordan uzaklaştım. Annemlerde burdaymış koşarak yanıma geldiler. Ambulans geldi ve hastaneye doğru gitmeye başladık. Kolumun ağrısı katlanılmayacak durumdaydı. Sanırım kırıldı. Hastaneye geldiğimizde film çekildi. Doktorun yanına geçtik. Çatlak olduğunu söyledi. Dinlenmem gerekiyormuş. Fazla kullanmamalıymışım. Ağrı kesici bir krem de yazdı. Eve geçtik. Bütün aile bana karşı hem sinirli hemde endişeliydi. Hiçbiri daha fazla yarışlara katılmamı istemiyor. Yarışlar benim hayatımın bir parçası onları nasıl bırakabilirim ki? Asla bırakamam. Odama çıkıp yatağa uzandım. Asırın nerden öğrendiğini bilmiyorum ama mesaj atmıştı.
Asır "geçmiş olsun"
Ben-"sağ ol iyiyim."
asırdan sonra ege de mesaj attı.
Ege- "iyi misin kolunu çatlattığını duydum."
Ben-"merak etme iyiyim"
egeye de mesaj attıktan sonra telefonu bırakıp uyudum.
sabah uyandığımda bütün aile başımdaydı. ek olarak asır ve ege de burdaydı. bizimkilerin onları nasıl eve aldığını merak etmiştim. açıkçası abimler ikisi de öldürecek gibi bakıyordu.
ben-"Allah aşkına abartmayın napıyorsunuz hepiniz tepemde ya alt tarafı bir çatlak."
babam-"öyle deme kızım ağrısı çok olur."
ege-"evet baban haklı çatlağın ağrısı çok olur."
ben-"tamam hadi rahat bırakın çıkın da biraz dinleneyim"
yiğit-"öküz gibi dünden beri uyuyorsun akşam oldu be kızım"
ben-"sanane be"
herkes gülüşmüştü.
burak-"aşk olsun kovuyor musun bizi"
ben-"evet kovuyorum sizi"
yiğit-"ah kalbim red yedim şu an"
ona güldüm ve kış kış yaptım. hepsi gülüp odadan çıkmaya başladı. en sona asır ve ege kaldı.
ege-"dikkatli ol fıstık"
ben-"olurumm"
birbirimize gülümsedik ve ege odadan çıkınca asır ile baş başa kaldık.
asır-"iyi misin güzelim"
ben-"biraz ağrısı var ama iyiyim. "
asır-"dikkatli ol olur mu "
ben-"olurum"
asır yanıma gelip anlımdan öptü. ona gülümseyip bende doğrulup yanağına hafif bir buse kondurdum. bana gülümseyip göz kırptı.
asır-"ya sen benim olsana "
ben-"oha öküz o nasıl bir çıkma teklifi"
birlikte güldük.
asır-"ee cevap alayım"
ben-"olurum"
daha sonra bana yaklaştı ve dudakları dudaklarımla buluştu.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |