43. Bölüm

Zada'ya Kavuşmak

Özlem Özcan
ozican

Belen, zor günleri atlattı. Evren onun için güzel kapıları açmıştı. Bir süre kimseye görünmediler. Kısıl Han, gerçekleri öğrendiginde neler olabilirdi?

 

İçini istemsizce derin bir hüzün kapladı. Diğer benliği kendinden ayrılmıştı ama aynı durumları yaşamayacak mıydı? Zada gözlerini açtı. Uyku sersemliğinin hâlâ etkisindeydi. Talay saklandıkları yere gelmişti.

 

Belen sıkıca biricik kardeşine sarıldı. Gözyaşları durmak bilmiyordu. Sanki yıllar yılı onu görmemişti. Talay'da aynı duygular içerisindeydi.

 

Zada onlara güldü. Daha sonra onlar da kendi hallerine...

 

...

 

Zada ve Belen imparatorluğun yolunu tuttu. Biricik ailesi onu merakla bekliyordu. Biraz uğraştırıcı olsa da vsrmışlardı.

 

Kötü Belen hamileydi!

 

_Olamaz! Böyle bir şeyin imkanı var mı?

 

Aslında Kısıl Han, şu günlerde ona karşı çok iyi davranıyordu. Bu adam fena sayılmazdı. Zulmü iğrençlik ötesi ama sevdiğine gerçekten bağlandığında farklı bir kişiliği vardı.

 

Tabii ki Belen'e yaptıklarını unutamazdı. Ama yeni uyanmış ve içindeki iblise yenik düşmüş bir tanrıydı. Onun da ister istemez suçu yoktu.

 

Diğer diyarın tanrıları düzenlenecek diğer büyük güne davet edilecekti. Bu iblis tanrı, güzel gelinini herkese göstermeyi planlıyordu.

 

 

Zada ve Belen'de beklemeden iki imparatorluk arasında evlilik hazırlıklarına başlıyordu. Dışarıdan baskaları olmayacaktı. Her şey tehlikeli olabilirdi.

Bölüm : 28.02.2025 08:49 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...