
2.bölüm
İlk hikayem oyüzden kötü olabilir naz paylaştım diğer karekterleri kendiniz hayal edebilirsin ayrıca yorum ve oy atarsanız sevinirim❤
Ben naz bugün yine sıradan bi gündü abim berkay beni uyandırmaya gelmişyi. Beni pek sevdiği söylenemez bende öyle.
"Hadi kalk nazcım seni bekliyoruz gıdıcez ve senden kurtulucaz sonunda. "
Ne saçmalıyosun sabah sabah abi nereye gitçez ve bana nazcım deme"
Bunu söyleyince biraz bağırmış olabilirim biraz yani nolmuş abim hemen bizden büyük olan iki abımı çağırdı.
"Abii abi bi gelin de şu salağa ders verin"
Abim herşeyi abartan biri olduğu için ki mse gelmemişti. Ve sinirle odadan çıktı bende bunu fırsat bilip yüzümü yıkadım dişlerimi fırçaladım ve siyah cropumla şortunu giydim nike ayyakabı da giydim kulaklaklığımı takıp aşapı indim. Annemle babam nerdeyse sevinçten havaya uçuyor. Abilerim ise herzamanki gibi oturuyolarsı. Berkay beni şikayet ederken abilerim bana döndü biraz tısmıştım. Böyle şeylere kuzarlarsı ama onları çok severdim.
"Gel kız buraya senden kurtuluyoruz. Sen hastanede karıltırılmışsın. Hastaneye gidicez gidip kızımızı alalım"
Göz yaşlarımı tutamamıştım. Annem ve babam bana nekadar kötü davransalar da abilerim hayata tutunmaya sebebimdi onlar olmadan yaşayamazdım. Bi anda can abim yanıma geldi o en büyüğümüzdü herkezi biraraya toplayan oydu. Ve bana sarıldı.
"Ağlama güzelim narışmıl olsan bile sen bizim kardeş imişsin bunu unutma . " ve kapıyı işaret etti diyerleri evde kalmışyı sadece dördümizdük. Zaman nası geçti bilmiyorum şuan bi aile ile karşılıklı oturuyoduk. Gördüğüm kadarıyla karşıdaki kız ne annesine ne babasına ne de yanında erkek çocuğa benziyodu. 10 15 dk sonra içeri doktor girdi elinde bir kağıt vardı.
"Tekrar hastanemizin yaptığı hatadan dolayı özür dileriz. Test sonuçları açıklandı. Naz bektaş 99,9 hasan kayranın kızıdır. Bengü Kayra 99,9 mehmet bektaşın kızıdır. Çocuklar henüz reşit olmadıkları için ailelerinde kalmalılar tekrardan hastanemiz adına özür dilerim" ne yani ben bunca şeyi boşuna mı yaşamıştım bengü denilen kız bianda.
" şükürler olsun ki sizden kurtuluyorum hasan bey ve yağmur hanımcık ve sen eski ikizim size yeni kızınızla mıtluluklar ha bide abi cilere selam yolayın" diyip eski babam Mehmet'in kollarına atladı ve hep beraber çıktılar abim hariç hemen abime koşup sarıldım onu çak seviyordum ondan ayrılmak istemiyorum ve diğer abilerimden de öyle
" sen çok güçlü bi kızsın naz seni çok seviyoruz bunu unutma sakın güzelim kendini hiçbi zaman ezdirme sakın duydunmu istediğin zaman bizi ara şimdi gitmem lazım baybay"beni öpüp gitti ağlamkştım hemde hıçkıra hıçkıra sonra bi anda bi kol hissetim omzumda
"Kızım hadi artık eve gidelim eve gelmek istermisin bilmiyorum ama lütfen gel olurmu sonra istemezsen sana başka bi ev ayarlarız ama şimdi bizimle gel nolur" olur anlamında kafamı salladım ve çıktık arabaya binmiş gidiyorduk yanımda bana çok benzeyen bir çocuk oturuyodu.
bu benim ilk kitabım destek olun yorum ve oy atmayı unutmayın sizi seviyorum.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 47.08k Okunma |
2.88k Oy |
0 Takip |
30 Bölümlü Kitap |