8. Bölüm

8. Bölüm

Tuğba
sadece_tugba

Sabah uyandığımda yanımda Efe yoktu etrafima baktım o masanın başındaydı. Ayağı kalktım ve yanına doğru ilerledim.

+Ne yapıyorsun . Dedim o hic bir şey söylemeden bana baktı ve elindeki resmi gösterdi. Eyvah dün çizdiğim resmi görmüştü.

-Bakiyorum beni ve kendini çizmişsin

+N-ne alakalı seni cizmedim

-Peki bu kim o zaman

+Sanane.

Bakışı serleşti

-Anlamadim?

Yutkundum

+Biri işte öyle biri sıkıntıdan yaptım ben.

-Hmm ama bu bana çok benziyor yoksa sen..

Dedi ve yaklaştı o bana yaklaştıkça bende geriye gidiyordum ve asla göz temasını kesmiyorduk sırtım duvara değdi yutkundum

+Anlamdım yoksa ne???

Tam ağzını açıcaktıkı kapı çaldı derin bir nefes verdim ve hemen çıktım

-Nereye gidiyorsun?!

+Iı duymadın mı kapı çaldı ya kapıyı açmak için.

Odadan hızlıca çıktım kalbim çok hızlı atıyordu merdivenlerden indim ve kapıya yaklaştım

Z- hadi aşkım kapıyı aç beni affettin demi o sürtüğü...

Konuşmasına izin vermeden kapıyı açtım beni görünce şaşırdı

Z-senin hala burda ne işin var!???

+Asıl senin dün yaptıklarından sonra burada ne işin var.

Bana bişi demden içeri geçti ardından salona Efe girdi.

-Ne oluyor burda Zerrin? Ne işin var senin burda

Z- A A A aşkım ben geldim o dünkü pislik beni zorla...

Devamı getirmeden Efe araya girdi

-Ne saçmalıyorsun sen!! Bir daha evime gelme evimin yanından bile geçme yoksa sonun kötü olur anladın mı!??!???!!!

Diye Efe gürledi ben bile korkmuştum zerinin gözleri dolmuştu bana dönüp sen görürsun dedi ve çıkıp gitti. Onun arkasından bakarken Efe

- Ben birazdan çıkıyorum sen de burda uslu dur .

Başımı salladım

Ardından banyo ya girdim iyi bir duş aldım sırtımda hâlâ babamdan ve okuldaki kişilerden izlerini vardı açılıyordu ama onlara bakınca açıyodu nedense yada ben öyle hissediyodum .

Duş çok iyi gelmişti banyodan bulduğum bornozu üstüme geçirdim eşyalarım yoktu burda ne giyecektim ben!!

Odamda öylece duruyorduk burdada hiç kadın biri yoktu. Odadan çıktım . Efe çıkmıştı telefonum da Efe' deydi. Efe' nin odası acaba neredeydi odaları gezdim. Ve Efe nin o kivi gibi eşki limon gibi ferah kokusunu aldım sanırım burası onun odasiydi içeri girmekte tereddüt ettim İlk başta ama sonra bişi olmaz diyip girdim oda çok genisti ve topluydu. Oda genellikle krem ve kahverengi tonlarindaydi çok fazla eşya yoktu ama gayet şıktı . Efe' nin dolabını açıp baktım ama bu dolapta hep takım elbise ve gömlekler vardı. Diğer dolapta normal giysileri vardı hava çok soğuk değildi ama çok sıcakta değildi. O yüzden bir t-shirt aradım en kısasını aldim yani galiba en kısası buydu çünkü bedeni bendeni benden oldukça büyüktü altıma esortman baktım yine en kısasını aldım t-shirt olduğu gibiydi ama esortman biraz -baya- büyüktü ama arkasından tutturarak tam yaptım . Hırkam vardı zaten onuda üstüme aldım saçımı kuruttuktan sonra aşağı indim açtım biraz o yüzden mutfağa girdim dolabı açtım yok yoktu herşey vardı Canım tatlı çekiyordu ve dondurma gördüm hemen aldım.

 

Bölüm : 04.04.2025 16:15 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...