
Merhabaaa.
Nasılsınız bakalım. Umarım iyisinizdir. Bu bölüm ardından bir bölüm daha geliyor. Beklemede kalınnnnn.
İyi okumalar!
.
Hayatımızda her şey isteğimiz gibi olmazdı. Bazen çok yara alırdık, bazenleri ise kanardık. Ama bir şekilde ayakta kalmayı öğrenirdik.
Lavin ayakta kalmıştı. Pardon, kalmayı zorlamışlardı. Daha o zamanlar 18 yaşındaydı. 18 yaşında bir kıza neden bu kadar acımasızlık?
Lavin derin nefes alırken avukatına baktı. Avukatın kaşları çatılırken, "Eminmisiniz?" diye sordu. "Şikayetinizi geri çekecek misiniz?"
Onaylar şekilde baş salladı Lavin. "Aynen öyle," dedi.
Kendinden emindi.
"Yalnız," dedi avukat sıkıntı ile. "Size bunları yapanların yaptığı yanında kalacak." Nefesini verdi. "Haddim değil ama yine de soruyorum. Emin misiniz?"
"Eminim," dedi Lavin yine kendinden emin. "Ayrıca yanında kalacağını nereden biliyorsunuz? Ben öyle bir şey demedim de."
"Anladım, Lavin hanım," dedi avukat.
"Ayrıca dediğim iş olur mu?" diye sordu bu sefer Lavin.
"Mahkeme gününden mi bahsediyorsunuz?" dedi Avukat. Kafadını olumlu anlamda salladı. "Mahkeme gününe kadar şikayetinizi geri çekmezseniz, evet. Olur."
"Ne yapmamız gerekiyor," dedi bu sefer Lavin.
"Mahkemeye çıkmadan yarım saat önce şikayetinizi geri çekmeniz gerekir. Sonra da sizin için bir savunma. Son dakika çıktığınız için. Sonrası ise istediğiniz gibi olur."
Memnuniyetle gülümsedi. "Yazalım madem savunmayı o zaman..."
.
.
.
Mahkeme günü;
"İlk önce sanığı dinleyelim," dedi hakim ve Aram'a döndü. "Lavin Sezin'in iddaları hakkında ne diyeceksiniz?"
Aram yutkundu. "Kardeşimiz Mert'in kriz geçirmesine sebep olduğunu sandık."
Hakimin kaşları kalktı. "Lavin Sezin'de kardeşiniz."
"O zamanlar ailem yeni bulmuştu kendisini. Fazla güvenmiyorduk ona. Buğlem adlı diğer kız vardı. Ona olan sevgimiz yüzünden Lavin'e bağlanamadık."
Derin bir nefes verdi. "Buğlem aramıştı bizi. Mert kriz geçirdi, onu karanlık odaya kilitlemişler, dedi. Okula geldiğimiz an kamera kayıtlarına baktık. Sözde yapan Lavin'di."
"Sende bu durumda cezayı kendin kesmek istedin, değil mi. Şikayet etmek yerine cezayı kendin verdin."
Aram sadece sustu.
Hakim derin nefes verirken, "Anne Defne Sezin'i dinleyelim."
Aram otururken Defne Sezin ayağa kalktı. "Kendisini sevemedim." dedi anında.
Doğruydu. Sevememişti. Buğlem'e olan bağlılığı vardı. Lavin'e engel olmuştu. Her şey yalandı. Daha sonra Lavin'in yaşadıkları ile acı çekmeye başlamıştı. Acısı gerçekti. Şimdi de aldığı intikam ve oğullarının canını yakması, yeni sevmeme konumuna geliyordu.
Defne Sezin anne olmamalıydı...
"Diğer kızım sandığım Buğlem'e bağım vardı. İster istemez vazgeçemedim Buğlem'den. Lavin'i sevmeye denedim ama," dediği an yutkundu. "Olmadı. Yapamadım."
"Bir anne evladını nasıl sevemez?" dedi hakim. "Sen anne olduğuna emin misin?"
Normalde hakim bey böyle şeylere ses etmez, yorum yapmazdı mesleği gereği ama karşısındaki kadına inanamıyordu. Bir insan evladını sevemez mi? Nasıl anneydi bu?
Defne hanım o an bozguna uğradı. Hakimin dedikleri zoruna giderken sessiz kalarak cevap verdi.
Derin nefes verirken hâkim, "Devam et," dedi.
"Her ne olduysa işte Mert'in hastaneye kaldırıldığı gün oldu. Oğullarımız bize Mert'in kriz geçirmesine Lavin sebep oldular dediler. O an daha da öfkelendim. Sonra da... "
"Sonra da kızınız suçsuz çıktı değil mi?"
Defne Sezin yine sessiz kaldı.
"Lavin Sezin'i oğlunuz Aram Sezin direkt öldürmek mi istedi yoksa başka birilerinde yardım mı aldı?" diye sorarken göz ucuyla Cenk'e bakmıştı.
Aram bir hışımla kalkıp, "Ben," diyecek iken mahkemede sessiz kalan Kaya atladı. " Aram'ın suçu yok!"
Sezin ailesi şaşkınca baktı Kaya'ya. Kaya ne diyordu böyle?
Hakimin tek kaşı kalkarken, "Efendim?" dedi.
"Asıl suçlu Aram değildir. Suçlular burada değil."
"Kim o hâlde?"
"Ardahan ve Selin Zümre çifti, Buğlem Sezin ve Erdem Sezin."
Hakimin kaşları iyice çatılır iken, "Siz ne diyorsunuz?" dedi.
O an Lavin'in avukatı atladı söze. "Sayın hakim," dedi söze başlayarak. "Lavin hanım geçirdiği olaylar yüzünden psikolojisi iyi değildi. Bunu elinizde olan hastane dosyasından ve Pskologun verdiği rapordan görüyorsunuz."
Derin nefes verdi. "Kendisi yaşadığı bu zorlu dönemlerde gerçeklik algısını kaybetmiş ve hafızası bulanıktı. Aram Sezin'in Lavin Sezin'e kötü davrandığı doğrudur. Ama Lavin hanım, yaşadığı travmalar sonrası hafıza bulanıklığı yaşadığı için asıl sanıkları karıştırmış durumundadır."
Dikkatle konuşmaya devam etti avukat.
"Kendisini aslında darp eden kişiler Ardahan Zümre ve Erdem Sezin'di. Ama uyandıktan sonra yaşadığı bulanıklık ve travmalar yüzünden o kişileri Aram Sezin olarak algıladı." dedikten sonra önünde olan dosyayı orada bulunan yardımcıya verdi. O yardımcı da hakime verdi.
Hakim dosyayı incelerken avukat devam etti. "İncelediğiniz ikinci psikolog raporudur. Lavin hanım rahatsız olduğu için davaya gelemedi ancak kendisi de savunmasında üzerine basa basa Ardahan Zümre ve Erdem Sezin'in suçu olduğunu belirtti."
Derin nefes verdi. "Ayriyetten kendisi yarım saat önce Aram Sezin'den şikayetini çekti ve asıl suçlulara suç duyurusunda bulundu. Kendileri salon dışında beklemektedir."
Hakim derin nefes alıp verirken, "Bu olayların aniden olmasından dolayı yarım saatliğine ara veriyorum. Asıl suçlular kendilerine avukat bulsalar iyi olacaktır."
Ondan sonrası ise her şey gelişmişti.
Karar verildi. Bazı kararlar can aldı bazı kararlar hayat bitirdi.
4 kişi hak ettiğini yaşamıştı.
Buğlem Sezin.
Ceazevine gönderilmişti.
Selin Zümre.
Mahkemeden ayrı deli hastanesine ölene denk kapatılmıştı. Cezasını orada Arda'nın ayarladığı ilaçlar ve Emre beyin talimatı ile cezasını çekecekti.
Ardahan Zümre.
Hapishaneye atılmştı. Aradan 1 hafta sonra şansa bakın ki, şişlenerek öldürülmüştü.
Kesinlikle Aybars Ardınç'ın parmağı yoktu.
Ve en son olarak. Erdem Sezin.
Sonsuza denk hücreye kapatılmıştı. Asla insan yüzü görmeyecek, her gün Lavin'e çektirdikleri gibi dayak yiyecek ve karanlıktan kalmaktan başka bir şey yapmayacaktı.
Herkes yaşattığını yaşamadan ölmezdi...
Lavin Sezin, asıl katillerinden intikamını almıştı.
Aram Sezin ise serbest bırakılmış ama Lavin'in nefret dolu bakışları ile asıl cezayı Cenk ve Aram yiyeceklerdi.
Lavin Sezin, onların canlarını yakacaktı...
.
Hello.
Bölüm nasıldı bakalım bebekler?
Diğer bölümde görüşmek üzereeee
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 36.86k Okunma |
2.98k Oy |
0 Takip |
37 Bölümlü Kitap |