6. Bölüm

6.

margarita
sunriseylw

Genç kız omuzlarında hissettiği baskı ile gözlerini açtı. Ağrıyan başı ile etrafı süzdü.Hala kafedeydi. Açık bilgisayarı,bitik kahve bardağı, ve onun yanında ki küçük not. Kaşlarını çatarak notu aldı.

Üşütme. Hava bugün çok soğuk.

-Alp

Okuduğu yazı ile yüzünde oluşan hafif tebessüme engel olamadı. Omuzlarında ki ağırlığı ise o an anladı. Bu onun ceketiydi. Ona kat be kat büyük gelen ceketi alıp kokusunu içine çekti. Bunu neden yapmıştı bilmiyordu ama iyi gelmişti.

Sonunda bilgisayarını topladı ve çantasına yerleştirdi. Büyük ceketi de üstüne giydi ve kafeden çıktı. Yakınlarda ki evine kısa sürede ulaşmış ve kendini uykunun derinlerine hapsedememişti.

Beynini o çocuk dolduruyor ve düşünceleri uyumasını engelliyordu. Zihnini acilen boşaltmalıydı. Yatağında doğrulup komidinin üzerinde ki bilgisayarı kucağına aldı ve yazmaya başladı. Yazdıkça yazıyor sonu gelmiyordu. Bir şelale gibi boşanıyordu düşenceler. Bütün gece yazdı, boşalttı zihnini. Zihni boşaldıkça rahatladı ve göz kapaklarının ihaneti sonucu sonsuz uykuya daldı.

 

 

Bölüm : 03.02.2025 23:17 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...