45. Bölüm

Savaş Kaçış

Orhan Gündiyer
thegundiyer

Savaş Devam Ediyor:

 

Melda ve Cenk, birbirlerinin güçlerini birleştirerek Luci’ye karşı son bir direniş gösteriyorlar. Işığın ve karanlığın gücünden doğan enerjiler, evrenin her katmanında yankı buluyor. Çevrelerinde oluşan devasa ışık ve karanlık dalgaları, bütün boyutları sarsıyor. Melda, Işık Ordusu’nu harekete geçiriyor; altın ve beyaz tüylerle parıldayan görkemli ışık askerleri, düşmanlarına karşı korkusuzca savaşıyor. Cenk ise, Kara Büyü Kitabı’nın gücünü kullanarak Karanlık Ejderhaları’nı serbest bırakıyor. Kara büyülerin gücüyle, devasa kara yaratıklar gökyüzünde fırtınalar yaratıyor, her şeyin üstüne gölge ve korku serpiliyor.

 

Luci’nin Karargahındaki Son Direniş:

 

Luci, savaşın her yönünde karşılık verirken, kendisini güçlü bir varlık olarak sunuyor. Bedeninde meydana gelen korkunç değişimle, gerçek şeytan formunu alıyor. Derin yarıklar açılan, yanan gözleriyle, korkunç bir karanlık dalgası yayarak savaşı çarpıtıyor. Melda ve Cenk, her geçen an daha da güçlenirken, Luci’nin karanlık gücüyle başa çıkmak zorlaşıyor.

 

Luci’nin formu, bir şeytandan çok daha fazlası haline gelmiş durumda. Onun varlığı, tüm evrenin karanlık taraflarını içinde barındırıyor. Işıktan ve karanlıktan yaratılmış olan tüm varlıklar birbirine girerken, her iki taraf da birbirine karşı ölümcül darbeler indiriyor.

 

Zirve Anı:

 

Melda, ışığın saf gücüyle bir Işık Çekirdeği yaratıyor. Bu çekirdek, Melda’nın gücünün zirvesini temsil ediyor. Altın ışıklar, Melda’nın etrafında dönerken, tüm düşmanları tek bir noktada yoğunlaştırıyor. Cenk ise, Kara Büyü Kitabı’nın karanlık gücünü kullanarak, Luci’nin karanlık formunun içinde bir Karanlık Çekirdek oluşturuyor. Bu iki çekirdek birbirini yok etmeye çalışırken, evrenin temel taşlarını sarsıyor, her şeyin altı üst oluyor.

 

Luci’nin Taktiksel Hilesi:

 

Ancak tam savaşın son anına yaklaşırken, Luci, bir hamle yapıyor. Çoğalma yeteneğini devreye sokarak, kendini birden fazla kopyaya ayırıyor. Her bir kopya, Luci’nin korkunç şeytan formunun bir yansıması ve her biri güçlü bir varlık. Birden fazla Luci ortaya çıkarak Melda ve Cenk’i kafa karıştırmaya başlıyor.

 

Bu kopyalar, Melda ve Cenk’in zihinlerine ve güçlerine müdahale ederek onları manipüle ediyorlar. Işık ve karanlık arasındaki ince dengeyi bozuyorlar, karanlık ve ışık askerlerinin enerjilerini çalarak savaşın seyrini değiştiriyorlar.

 

Luci’nin Kaçışı:

 

Savaşın tam ortasında, Melda ve Cenk, kopyaların farkına varmaya başlıyor. Ancak çok geçtir; Luci’nin asıl amacı bu kafa karışıklığını yaratmak ve sonrasında kaçmaktır. Luci, bir yansımasını düşürürken, gerçek bedenini gizli bir geçit kullanarak hızla uzaklaştırır.

 

Cenk ve Melda, Luci’nin kaybolduğunu fark ettiklerinde, gözleri karanlık bir boşlukla doludur. Onların karşısında koca bir boşluk ve belirsizlik kalır. Işığın ve karanlığın birleşimi, evrenin büyük bir tehdidiyle yüzleşecek güce sahip olsa da, Luci’nin kaçışı, onları karanlık bir bilinmeze itmiştir.

 

Luci, bir şekilde kaçarken, arkasında sadece karanlık ve korku bırakır. Melda ve Cenk, zaferin ne kadar yakın olduğunu hissetmişken, düşmanın kaçışı onların zaferini gölgelendirir.

 

Bitmeyen Mücadele:

 

Melda ve Cenk’in gözleri, karanlık bir hüzünle dolar. Savaş kazanılmamış gibidir. Luci hala oradadır, onları bir adım daha geriye götürmek için bekliyordur. Melda’nın güçleri, ışık ordusuyla birleşse de, Cenk’in kara büyüsü de korkunçtur. Ancak Luci’nin zekası ve hilekarlığı, onlardan bir adım daha öndedir. Onlar, zaferin ne kadar yakın olduğunun farkındadırlar, fakat Luci’nin planı her zaman bir adım daha ileride olmuştur.

 

Ve işte bu noktada, savaş bitmemiştir. Aslında, bir son değil, sadece yeni bir başlangıçtır…

 

Bölüm : 22.11.2024 17:47 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
İçindekiler
Orhan Gündiyer / Melekler Ve Şeytanlar Okulu / Savaş Kaçış
Orhan Gündiyer
Melekler Ve Şeytanlar Okulu

2.43k Okunma

304 Oy

0 Takip
73
Bölümlü Kitap
Dünyada Bir YaşamGökyüzündeki bazı haraketlerOkulun İlk Günü (Yeni Dönem)Dostluk BaşlangıcıDenge Taşıİlk TanışmaUyku-HipnozKara Orman’ın KarşısındaIşığın UyanışOkul Günleri ve Tatlı ÇekişmeleKanatların HayaliOrtak DersBüyük Melek’in EğitimiIşık ve Karanlığın DansıŞeytanların Gölgedeki EğitimiMücevher Krallığı’ndan Gelen MektupDüğünLuci’nin AmacıKitaplar Ulu Işık / Kara BüyüCenkAltın KanatlarGölgeler Vadisinde Bir SırMelda’nın Geçmişindeki GölgelerGölgenin Kalbine YolculukUlu Işık Kitabı’nın SırrıBüyük Melek’in SırrıCenk’le YüzleşmeGüçlerin KeşfiYeni Güç Yeni SorumlulukTanıdık Bir YabancıBade’nin Gerçek KimliğiKadim Yazılar ve Gizemli İpuçlarıBeklenmedik Yol ArkadaşlarıKara Gölge Geçidi - Tapınağa Giden Yokİlk Sınav - Fırtına Geçidi2. Sınav- Alev Duvarı3. Sınav- Kayıp Ruhların LabirentiEn Karanlık Sınav – Ruhun DerinlikleriKaranlığın Pençesinde – Luci’nin OyunuKayıp ve Umut – Ulu Işık Kitabı’nın PeşindeUmutsuz Dönüş ve Yeni Bir PlanYıldızların Fısıldadığı UmutYeni DoğuşSavaş KaçışKaranlığın Yenilgisi ve Yeni Tehdit2. Sezon - 1. Bölüm: Bölünmenin Başlangıcı2. Sezon - 2. Bölüm (1. Bölüm Devamı) – Bölünmenin Ardından2.Sezon - 3.Bölüm Karanlığın Fısıltısı2.Sezon - BÖLÜM 4: GÜÇLERİN SINAVI2.Sezon - BÖLÜM 5: LUCİ’NİN YENİ KRALLIĞI2.Sezon - BÖLÜM 6: YENİ TEHDİTLERİN GÖLGESİNDE2.Sezon- BÖLÜM 7: GÜÇLERİN ÇARPIŞMASI2.Sezon - BÖLÜM 8: SON HAMLE2.Sezon - BÖLÜM 9: KARA ORMAN’IN YENİ EFENDİSİ2.Sezon - 10. Bölüm: Yeni Düzenin Sahibi2.Sezon - 11. Bölüm: Kayıp ve İntikam2.Sezon - Bölüm 12: Gölge Alevleri2.Sezon - Bölüm 14: Gölge Diyarı Savaşı2.Sezon - Bölüm 15: Kırılan Denge2.Sezon - Bölüm 16 - Dünyaya İniş2.Sezon - 17. BÖLÜM: TAKİPTEKİLER2.Sezon - 18. BÖLÜM: GERÇEKLERİN EŞİĞİ2.Sezon - 19. BÖLÜM: GÖLGELERİN DANSI VE GECEDEKİ EĞLENCE2.Sezon - 20. BÖLÜM: GECENİN GÖLGELERİ2.Sezon - 21. BÖLÜM: GECEYE GÖMÜLEN SIRLAR2.Sezon - 22. BÖLÜM: MELEKLERİN İNTİKAMI2.Sezon - 23. BÖLÜM: YENİ GÜÇLERİN YOLU2.Sezon - 24. BÖLÜM: ZAMANIN ZİRVESİNE YOLCULUK2.Sezon - 25. BÖLÜM: SELİN2.Sezon - 26.BÖLÜM: DEFNE2.Sezon - 27.Bölüm: SUDE2.Sezon - 28.BÖLÜM: LALE2.Sezon - 29. Bölüm: Işığın ve Karanlığın Arasında
Hikayeyi Paylaş
Loading...