16. Bölüm

14. Bölüm

Ayşenur
tur.aysss

Kulaklarıma tecavüz eden alarmın sesi ile gözlerimi aralamak yerine alarma sert bir yumruk attım, doğal olarak alarm yere düşmüştü ama bir şey vardı ki alarm hem Parsındı hem de kapanmamıştı!

Sabır çekerek yataktan kalktığım gibi yere düşmem bir olmuştu, siktir! Göremiyorum! Kör oldum!

*Gözlerini aç gerizekalı*

Lan! İç ses sen bu aralar yoktun niye geldin lan!

*Ben olmayınca bir gömleğin düğmelerini bile bağlayamadığın için geri geldim gerizekalı!*

İç sesimle kavga etmeyi bırakıp, sabahtan beri çalan alarma uzanıp kapattım ve yerine koydum. Sırtımı ve kafamı arkamdaki yatağa yaslayıp gözlerimi kapattım, fazlasıyla uykum vardı.

'günaydın yeşilim'

Bismillahirrahmanirrahim! Noluyo lan!

Balkon kapısına yaslanmış ve kollarını göğsünde bağlamış olan Parsa ürkek bakışlar attım.

Bismillahirrahmanirrahim, aklımı aldın manyak!

​​​​​ Gülerek yerinde doğruldu ve yanıma gelip beni yerden kaldırıp yatağa oturttu. Önüme gelen saçlarımı özenle araya attı ve bir iki adım uzaklaşıp ellerini cebine attı, onu baştan aşağıya süzünce okul formasının üzerinde olduğunu gördüm. Ne yani, okula geri mi dönmüştü?

Başımla üzerini işaret ettim.

Sen niye formanı giydin bakayım?

Bana doğru biraz yaklaşıp elini yanağıma uzattı ve nazikçe yavaş yavaş okşadı. Dayanamayıp yanağımı eline bastırdım ve alttan alttan ona baktım.

'Deli ediyorsun kızım beni, uğruna ölesim geliyor. Bir gün ayrı kalacağız diye ödüm kopuyor.' bunları söylemeden önce içine derin bir nefes çekmişti ve o nefesi verirken çoktan ayağa kalmış ve ona sarılmıştım. Nasıl küs kalayım ki ben buna.

'Güzelim, yavrum, sevgilim, bebeğim, her şeyim... Formamı giydim çünkü baktım benim güzelimin okulda koluna takıp dolaşacağı bir sevgilisi yok, dedim ben yalnız bırakmam sevdiğimi!'

Bunu yerim ben!

Yaa, teşekkür ederim Parss!

Yanağına ufak bir öpücük kondurdum.

Hadi bakayım, kış kış! Üstümü değiştirip geliyorum bende.

Onu oda dışı edip üstümü değiştirip güzel bir kaç gümüş takı taktım, kırmızı kravatımı bağlayıp parfümümü de sıkıp saçlarımı güzelce yukarıdan bağlayıp temiz bir görüntü elde ettim.

Buradaki işim bitince odadaki banyoya girip yüzümü yıkadım daha sonra saçımın bir kaç yerini yapıştırıcı ile tutturup kirpiklerini kıvırıp şeffaf maskara sürüp tekrar kıvırdım. Göz pınarlarıma beyaz kalem geçip ince bir eyeliner çektim. Dudaklarımı ve yanaklarımı tint yardımıyla renklendirdikten sonra hazırdım.

Banyodan çıkıp çantamı omzuna taktım ve kenardan JBL kulaklığımı alıp boynuma attığım gibi aşağı indim.

Çay dolduran annemin arkasından sarılıp yanağından kocaman öptüm.

Günaydın çiçeğim!

'noldu kız sana, dün kel matematikçiye sövüyordun. Ne bu Neşe?'

Sofraya geçtim ve ağzıma salatalıktan attım. Hemen yanımda Pars oturuyordu.

​​​​​​Üff, anma şu kelin adını! Adam taktı bana ya, soruyu yapsam suç yapmasam gene suç! Nerelere gitsin bu Laçin sizin elinizden be, ne benim bu çektiğim ayol!

Kısa bir kahvaltının ardından deri ceketimi üzerime giyindim ve annemi öpüp evden çıktım Pars zaten evden çıkmış beni bekliyordu.

Tam motora doğru ilerleyecektim ki etek giydiğim aklıma geldi, bir altımdaki eteğe bir de motorun üzerindeki bakıyordum.

Pars bir kaç saniye bana baktıktan sonra motorun kontağını kapayıp kaskını çıkardı ve kapıdan bize bakan anneme verdi.

Yürüsek olur mu?

'olur, neden olmasın?'

Ona kocaman gülümseyip yürümeye başladık, havadan sudan derken okula gelmiştik.

Ee senin sınıfın neresi?

'benim senden başka gidecek yerim olmadığına göre?'

Burnumun ucunu sıktığında gülümsedim.

Sınıfa çıkıp yanyana oturmuştuk. Ben ona dersimize giren hocaları anlatırken o beni dinlemek yerine hülyalı bir şekilde beni izliyordu.

Aklıma dank eden şey ile bedenimi ona çevirdim o zaten bana bakıyordu.

Sen benim tokamı hangi ara aldın bakayım?

Bileğindeki benim yeşil tokamı kast ediyordum, cidden kaşla göz arasında nasıl almıştı onu?

'minik bir hırsızlık yapmış olabilirim fıstığım.'

Kestikkkk

Nasıldı amaaaaa

​​​​​​Nasılsınızzzzz

Umarım iyisinizdir

Oy 20

Yorum 15

 

 

Bölüm : 11.12.2024 17:38 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...