
Merhabalar,
Nasılsınız keyifler nasıl?
Bu benim tek bölümlük hikâyem. Aslına bakarsanız devamının istenileceğini beklemiyordum o yüzden de oturup düşünmedim hiç. Devamı gelir mi yazabilir miyim bilemiyordum. Kafamı boşaltıp da düşünmemek adına kağıtlara karaladığım zamanlarda yazdığım hikâyeydi. Radyoda ki adamın konuşması dikkatimi çekmişti tiramisunun da geçtiği kısa bir konuşma yapmıştı yaşanan olayla ilgili bir anı paylaşmıştı. O andan esinlenerek aldım elime kalemi yazmaya başlamıştım hikâyeyi.
Oturup düşünmemiştim yani kurguyu bir anda oluşan fikirleri dökmüştüm kağıda. İsmi de esas oğlanın kızımıza sesleniş şeklinden alınmıştı. Hikâyeyle ismi arasında bir bağlantı olmasından yanayım arada kopukluk olmamalı bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hikâyeye gelen yorumlar beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. O güzel yorumlarınız için teşekkürler. Desteğiniz için de minnettarım.
Hikâyeyi sevip okuyanları görebilir miyim? Kimler beğendi? Ya da kimler beğenmedi?
Wattpad ilk yayınlanma: Temmuz 27, 2016
Burada ilk yayınlanma: Temmuz 30, 2024
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |