Senin ölümünden sonra kendimi toparlayamadım, senden bana kalan hırkana sarılıp uyumakla geçiyor günlerim ama hep içimde bir korku var kokunun hırkandan gitmemesi için iş yerinden izin aldım ayağım kırık olduğu için iş yerime gittiğimde de sen aklıma geliyordun ilk işe başladığımda bana çiçek yollamıştın herkes bana imrenerek nasıl da bakmıştı çiçeğe şu notu yazmıştın.
"Hayat seninle güzel. Seni seviyorum! Yeni işinde başarılar aşkım."
O gün o çiçekleri aldığımda ne kadar çok sevinmiştim şarkımızı hatırlamaya çalıştım ama bir türlü hatırlayamadım, bu da beni çok üzdü çünkü seninle alakalı hiç birşeyi unutmak istemiyordum,bir anda ağlamaya başladım ağladıktan sonra yavaş yavaş aklıma şarkının sözleri gelmeye başladı.
Renkleri gözlerinde1
Açar mısın bilemem4
Doğru ya biz seninle çıkmaya başladığımızda yeni yeni bahar mevsimi başlıyordu o gün bana bir buket papatya alıp arabana saklanmıştın benden ısrarla bagajı açmamı oradan ceketini almamı söylemiştin bende açınca çiçekleri görmüştüm yine duygusalaşıp ağlamaya başlamıştım.
Bunları düşünürken kapı çaldı otomattan baktığım da Selinin geldiğini gördüm ayağımdaki açıyla zorlana da olsa kapıyı açmaya gittim aynada kendime baktığımda üstümde kısa mavi pijamalarım vardı saçımı da topuz yapmıştım o an kendime bakınca kendimden bile utanmıştım çünkü benim tanıdığım Leyla böyle değildi dedim kapıya oturup ağlamaya başladım
- Canım ben yanındayım ağlama artık aç kapıyı lütfen.
Zorlanmsam da olsa kapıyı açtım ona sarılıp ağladım bir süre sonra evimin balkonuna çıkıp sohbet etmeye başladık.
Ölmekten halice diyelim Selin onu çok özledim biliyor musun hırkasını yıkamaya kıyamıyorum kokusu giderse diye korkudan onu unutursam diye.
Ama böyle olmaz Selin kendine gelmen lazım herkes seni soruyor nasılın iyi misin diye söylerdin herkese ölmekten halice diye Selin sonra Selin gitti evine ben de tek başıma kalkıştım tekrardan yatak odama geçtim yatağıma uzandım Spotifyden müzik dinlemeye başladım anca müzik dinleyip ağlamak beni daha iyi hissettiriyordu.
Eskiden beni iyi hissettiren sendin şimdi sende yoksun ben ne ne yapacağım o gün arabada giderken kızımız olursa Parla koyarız diye konuşmuştuk o gün ben gülümeye başlayınca sen hep böyle gül demiştin şimdi ise gülmez oldum sevgilim seni çok özledimm..1
Okur Yorumları | Yorum Ekle |
569 Okunma |
356 Oy |
0 Takip |
25 Bölümlü Kitap |