
Kadın yaşıyor olabilir mi? Ama nerede? Nasıl öğrenebilirim?
Patrik yanına cagirmasiyla yanına gittim.
- Alex adamımız ile sen ilgileneceksin yetiştireceksin ama unutma kızımız biraz hasta ve asi dikkatli ol. Ayrıca konuştuğumuz hiç bir dili bilmiyor yanına giderken kar maskeli olarak yanına gireceksin ve onu gizli depomuza götür ve hafıza kaybı tedavisi uygulat önceki yaşamından hiçbirini hatirlamasin onun geliş amacı Türkiye' nin en önemli belgelerini almasını sağlamak sonra kızı yok et. Öncesinde dostuma teslim et ama dostumu unutmayalım tabii.
Başımı sallayarak onaylamıştım. Şimdi de bu kadın Ahhh.
İşimi bitirdiğim gibi patrik malikanesine gittim benim karşılayan bir adet Viola ne güzel ama. Onu umursamadan içeri girdim. İçeri girdiğimde bir sinyal ile tekrar dışarı çıktım. Tam tahmin ettiğim gibi Bard benim ağzımdan patrik haber uçurmuş ama asılsız olduğu ona gönecek ve görecek.
Hemen bir plan kurarak Viola' yi yanıma çağırdım. Bard seninle ilgili ilginç planları var hımm seni turkce bilen birinden ders aldığını görmüş ve patrik ispiyonlayacakmiş ne dersin diyerek göz kırptım.
Viola bembeyaz olmuş surat ifadesiyle bana bakarken peki ne yapmalıyım. Plan basit aslında biliiyorsun. Her zaman sarhoş içkisine siyanür kat bu işi sen bitir. Hem işini kaybetmezsin hemde bir hainden kurtuluruz.
Sinsi gülüşü ile bana bakan Viola hem planı işleme koyarak karışık bir kokteyl yapmaya koyuldu hem kokusu ağır hemde tadı tamda Bard layık.
Bard ile salonda konuşurken ickisini yudumluyordu. Tek hamlede hepsini içti.
- Bu içki mükemmel sende denemelisin Alex dediği anda yere yığıldı. Eldiven giyerek nabzına baktığımda ölmüştü.
Patrik ile konuştuğumda kurtulmam gerekiyormuş cesetten çünkü akşama efla masaya gelecekmiş. Yüzümde istemsiz olarak bir gülümseme belirdi nedenini bilmediğim. Gülümsediğimi farkedince kendime kızarak ciddi halime geri döndüm.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 19.53k Okunma |
939 Oy |
0 Takip |
37 Bölümlü Kitap |