[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 1y önce güncellendi
Göz Aralığı
@theepiloss
Okuma
8
Oy
6
Takip
0
Yorum
3
Bölüm
3
Üzerime ağır bir uyku düştü, bünyem daha fazla kaldıramadı, kendimi uykunun kollarına bıraktım. Her şey burada başlamıştı lakin nerede biteceği sisliydi.
"Doğduğumda adımdaymış görünmezlik; Görünmezlik bulaşıcıymış. Sonradan bedenimi sarmış, bulutlar tepemde, havanın sisi daima üzerimde olmuş."
devam ediyor 1y önce güncellendi
Bildiklerim Ve Bilmedikleriniz
@busrabozdag_
Okuma
1
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
Dila ve çınar beni bu küçük odaya bırakıp pansuman eşyaları almaya gittiğinde anlamıştım birşeylerin ters gittiğini.. tekrardan görmeye başladım o insan gölgesini ...yaralı olduğum için kalkamıyordum..Dila ve çınarı gözlerim yarı kapalı orada bekledim ve gerçek her neyse ortaya çıkaracağıma yemin ettim..
devam ediyor 1y önce güncellendi
Patron Beni̇m
@edaglyeilyurt
Okuma
290
Oy
7
Takip
13
Yorum
0
Bölüm
5
Ege motor galerisini görünce hızlıca cama yapıştı baya büyük bir yerdi .
Araba durunca hızlıca korumalar kapımızı açtılar Ege hızlıca indi çantamı alıp indim diğer arabadan da Yasin inip yanımıza geldi .
Ege elimi tutup beni galeriye doğru yürüttü ."Ablacım dur düşcez yavaş olur musun?"Ege "Pardon çok heyecanlandım"
devam ediyor 1y önce güncellendi
İdâl (Berdel)
@su_izi
Okuma
11.74k
Oy
736
Takip
1.41k
Yorum
118
Bölüm
5
küfür ve cinsel içerik vardır lütfen dikkat ederek okuyun! Ben idâl Yiğiter. Hasan Ağa`nın kuma dan olma kızı idâl. Annemin beni doğururken ölmesi ile başladı hayatımın zorluğu. Kimsenin sevmediği köle olarak kabul edildiğim bi hapishanede geçti hayatımın 20 senesi. Sonra ne mi oldu? Babamın ağa olacak oğlu için yaktığı kızım ben. Hiç görmediğim bilmediğim ağaya gelin olandim. Babamın gelinlik giydirmek dahi istemediği konaktaki sandalyeden farksız kızım ben.  Ben dijvar kılıçhan. Kılıçhan aşiretinin ağası Haydar Ağa`nın büyük oğlu dijvar. Kalbi sevgiden habersiz dediği dedik gaddar ağası dijvar. Babamın kolundan tutup getirdiği kıza nikâh kıymak zorunda bırakılan dijvar. Sırf ağayım diye istemediğim kıza düğün yapıp nikahima aldirdilar. Babasının sevmediği kızı ben niye sevecektim ki? Hayatımın en acı günü oldu düğün günüm. Kalbim başkasını severken koynuma bı başkasını soktular. Berdel diye ikimizi sonsuz bir hapishane ye mahkûm ettiler.
devam ediyor 1y önce güncellendi
Holding
@adile44
Okuma
35
Oy
3
Takip
4
Yorum
2
Bölüm
3
Zirveye Giden Yolda
Bu, bir kadının kendi gücünü kanıtlamak için çıktığı zorlu ve çetin bir yolculuğun hikayesi. Bir anne, bir iş kadını ve bir lider olarak, holdingde en üst noktaya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmaya kararlıdır. Ailesine duyduğu sevgi kadar, çocuklarının geleceği için de elinden geleni yapacaktır. Gerekirse, bu yolda aile bağlarından ödün verecek ama kimseye hakkını yedirmeyecektir.
Kıskançlık, ihanet ve ardı arkası kesilmeyen entrikalarla dolu bu hikaye, zirveye çıkarken kimsenin kolayca başaramayacağı bir yolculuğu anlatıyor. Göz kamaştıran bir güç savaşının tam ortasında, bir kadının kararlılığına ve azmine tanık olmaya hazır mısınız?
( Aile dramsı da var )
Kitap Wattpad ve lnkspired de vardır!
Bu hikaye bazı kitap ve dizilerden esinlenilmiştir!
devam ediyor 1y önce güncellendi
Serseri̇ler
@bilinmeyenbirkadin
Okuma
20
Oy
3
Takip
3
Yorum
0
Bölüm
2
(...) "Korktuğunu da biliyorum ama benden korkmazdın ki sen. Ben sana zarar vermem ki." diyen fısıltısı ise çaresizdi.
"Sus artık," diyebildim zar zor. Benim sesim de oldukça silik bir fısıltıdan ibaretti. "Sus ki gidebileyim. Sus." Fısıltım onunkine benziyordu çünkü şu an ben de oldukça çaresiz hissediyordum.
"Gitme," dedi tek nefeste. "Ben susarım, gerekirse bir daha hiç konuşmam ama sen bir daha gitme Alya." Gözlerimin yanmaya ve ıslanmaya başladığını hissettim, nedenini bilmesem de dişlerimi sıkarak çenemi dik tuttum. Arkama dönmek yerine önümde doğmaya başlayan güneşe bakmayı sürdürdüm.
"Bana `gitme,` demeye hakkın olduğunu mu zannediyorsun?" diye sordum kısık ama düz bir sesle. Arkamdan gelen hüzünlü bir iç çekiş duydum, sanki nefesi titriyordu.
"Sana `gitme,` demeye hakkım var mı Alya?" diye sorduğunda kadife sesinde saklı birçok anlam vardı. Yaşlar akmasın diye dudaklarımı dişledim sertçe ama engel olamadım. Şakaklarımdan aşağı iki damla yaş yavaşça süzülürken başımı yavaşça iki yana salladım. "Yok."
devam ediyor 1y önce güncellendi
Kan Beyaz
@floraaa_ny
Okuma
21
Oy
6
Takip
0
Yorum
1
Bölüm
1
Doğum günü Ölüm günü olan bir kız. Hayatın gerçekleri tokat gibi yüzene çarptığı bir kız.
Mutluluk ve neşe içinde uyandığı günün gecesinde hayatı değişir. Kendini ailesine sevdirmeye çalışan, bir kurt misali sevgiye aç olan, en sevdikleri, en güvendikleri tarafından mahvedilen ve enkaza dönüşen bir kızın hikayesi. Beyaz hayatının her yerinde iken. Ve kendisi gibi saf ve temiz iken artık kirlenir. Ve KAN BEYAZ olur
devam ediyor 1y önce güncellendi
Kalplerin Cinayeti
@_eylull
Okuma
4
Oy
1
Takip
2
Yorum
0
Bölüm
1
Bir savcının yolu her zaman belli değildi. Bazen bir cinayet, bir suskunlukla. bir suskunluk ise bir cinayetle sonuçlanabilirdi. Ve bu cinayetlerin sonsuzluğunda boğulan o insanlar yine hukukçular olurdu.
...
"B-ben öldürdüm onu. Ellerime sevdiğim kadının kanı bulaştı. Yıkıyorum geçmiyor ve geçmedikçe canım daha çok yanıyor"dedi buğulu sesiyle.
"Suçlu olan sen değilsin. bu bir cinayet ve bunu çözeceğime inansan iyi edersin. Bana inanmayan insanlardan hazzetmem doğrusu." dedim ve belki de onun içindeki sönmeye başlayan umut ateşine bir odun attım. Ateşi harlandı lakin benim düşüncelerimi yakmaya yetmedi...
devam ediyor 1y önce güncellendi
Ruh Kapanı
@nyctophilia_1
Okuma
21
Oy
2
Takip
1
Yorum
2
Bölüm
4
Tutsaklık neydi?
Dört duvar arasına sıkışmak mıydı yoksa birinin esaretine hapsolmak mı?
Ben ruhumun esiri olmuştum. Kendimi ne zaman kaybettim bilmiyordum.
Peki ya O, beni ne kadar tanımıştı? Kendimi ruhumda kaybetmiş olmama rağmen ne kadar bulmuştu beni?
Yağmurun altında durmuş önümdeki hiçliğe bakıyordum. Karşımdaki uçurum muydu derin olan yoksa ruhumdaki yaraların izleri mi?..
Burası kendimi aradığım yerlerden biriydi ve şimdi arkamdan gelen yabancı sesin sözlerine şahit oluyordu. "Kimi insanın ruhundaki kesiklerdi asıl uçurum. Oysa sen o kesikleri kapatacak kadar güçlüsün."
NOT!!! kitap daha önce wattpadde yayınlanıyordu buraya geçiş yaptığım için ilk bir kaç bölümdeki görsel açıklarını düzenledim.
devam ediyor 1y önce güncellendi
Ar-Ef
@deneyimliyazarr
Okuma
6
Oy
3
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
1
-Ulan "beni neden sevmiyorsun?" diye sorulur mu be adama sonra "seni baban bile sevmemiş ben mi seveceğim?" derse ne diyeceğim?
-Ben çok sonra anladım kimse sevilince sevilmiyor, özlediğinde özlemiyor, beklediğinde gelmiyor. Kafanı yastığa koyup gözlerini kapattığın an anlıyorsun. Değmiyor...
-Baksana umudumuz olmadan yaşıyoruz "lanetli" teriminin karşılığıyız biz.
-Bizim hayatımız şu; doğdu. Tutunmaya çalıştı. Tutunamadı. Rol yaptı. Öldü"
"Nereden bilebilirdik birbirimize bu kadar ait olduğumuzu."
"Ar-Ef isimli ilk kitaptır. İsim hakkı kullanıldığında yasal yollara başvurulacaktır. "
devam ediyor 1y önce güncellendi
Yalancılar Derneği̇ - Texti̇ngli̇
@supurgesizcadi0
Okuma
53
Oy
10
Takip
12
Yorum
2
Bölüm
2
Bilmediğimiz bir numara, yine bilmediğimiz bir şekilde telefonlarımızı önce almıştı sonra da bize bir whatsApp grubu kurmuştu.
Grup kapandığında hayatımız kurtulacaktı, grubun kapanmasının tek şartı da katili bulmaktı.
Ama siz katil değilsiniz.
Kim bilir, belki de katil sizsiniz!
05** *** ****: Buradaki herkesin iki ortak noktası var aslında.
05** *** ****: Hepinizin ölesiye korktuğu sırları var
05** *** ****: Aynı zamanda hepiniz büyük birer yalancısınız.
05** *** ****: Ve burası da Yalancılar Derneği
Başlangıç: 12.02.2024
Yazılıyor...
Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar bulunmaktadır!
KURGUMUN ÇALINMASI DURUMUNDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILIYOR. KİTABIMDA REKLAM YAPMAYINIZ, KİTABIM SİZİN REKLAM PANONUZ DEĞİLDİR!
devam ediyor 1y önce güncellendi
Lanetli Doğum Günü/ Tek Bölümlük
@ksz_smeyye
Okuma
4
Oy
1
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
1
Her şey bir doğum günü kutlaması ile başlar fakat kutlanılmaması gereken bir doğum günü. Ölümün kol gezdiği bir daire. Sevdiklerini kaybeden bir genç adam, üflenmemesi gereken mumlar.
Lanetli bir daire.
Ölümün onlara çok yakın olduğu saniyeler.
O daireye taşınan bir genç kız doğum gününü orada kutlarsa ne olur?
Bir doğum günü, lanetli bir doğum günü.
"Doğum günü, lanetin başladığı gün."
devam ediyor 1y önce güncellendi
Sonsuz
@hermoso_m
Okuma
3
Oy
1
Takip
2
Yorum
2
Bölüm
1
İçimizdekileri anlatsak bile anlayacak kimse yoktur aslında. Bu yüzden çoğumuz susar. Bu suskunlukların içinde bulmuştuk biz birbirimizi. Bu karanlığın bu sahteliğin içinde. Ne kadar doğruydu bu yaşadıklarımız? Ya da yanlış denilebilecek birşey mi yapmıştık? Biz beş genç ailelerimiz tarafından cezalandırılmak için gönderilmiştik buraya...