TAKİP ETTİĞİ KİTAPLAR
devam ediyor 3g önce güncellendi TEK GECELİK MUCİZE
@kimsesizvehissiz_
Okuma
63.62k
Oy
6.61k
Takip
387
Yorum
1.65k
Bölüm
32
Bir gece. Bir yabancı. Ve geri dönülmez bir hata... Onu bir otelde gördü-karanlık bakışlarıyla, gizemli ve çekici. O gece, mantığını bir kenara bırakıp kendini ona teslim etti. Sabah olduğunda ise adam gitmişti. Ama ona bir parça bırakmıştı: Karnında büyüyen bir sır Günler sonra, o adam geri döndü. Bu kez daha karanlık, daha soğuk ve tehlikeli bir amaçla. Çünkü bu bir tesadüf değildi. Onu bulmuştu. Ve intikam almak için her şeyi göze almıştı. Ama bilmediği bir şey vardı: Artık sadece bir kadın değil, bir anneydi. Ve bebeği için her şeyi yapardı... Aşk ile nefret, tutku ile öfke arasında ince bir çizgi vardır. Peki, bu hikâyede kazanan kim olacak? Tek bir gece, her şeyi değiştirebilir. Ama gerçekte kim kimin hayatını mahvetti? 13.03.2025 #Genç kız edebiyatı °Tüm hakları saklıdır.
tamamlandı 3a önce tamamlandı İlk Aşkım
@szymanskiasigi
Okuma
12.8k
Oy
2.16k
Takip
119
Yorum
819
Bölüm
47
Eski sevdiği çocuğu tekrardan aşık olan kız Eskiden reddettiği kıza sırılsıklam aşık olan erkek
devam ediyor 2h önce güncellendi Dansın Oyunu
@idyllic
Okuma
2.17k
Oy
1.29k
Takip
32
Yorum
1.74k
Bölüm
24
"Düşmanların dansından, kanlı oyunlara..." 🥀 Düşmanımla takım oldum, Hayatımın yalan olduğunu öğrendim, Ölüm benim için yazılmış, Oynanan kanlı oyunlar ise hayatımdan ibaret... 🥀 🎲Bu kitapta geçen hiç bir kurul kuruluş ve olaylar gerçek değil, kurgudan ibarettir. 🎲Bu kitabın tüm hakları saklıdır.
tamamlandı 5a önce tamamlandı Anonim Mafya
@yunamalfoy
Okuma
78.71k
Oy
4.92k
Takip
300
Yorum
1.1k
Bölüm
34
Anonim bir şekilde sevdiği kıza yazan mafya
devam ediyor 6a önce güncellendi Kehanet
@sevvaldincer_
Okuma
40
Oy
10
Takip
4
Yorum
30
Bölüm
6
Babasının ölümü üzerine tahta geçmek için geriye kalan tek varis Damon,tahta geçmek için tek yol olan kehaneti gerçekleştirmek için neler yapması gerektiğini çözmeye çalışır.Karşısına çıkan kız kehanetin bir parçasıdır ama bunu nasıl gerçekleştireceğini ne kız ne Damon bilmiyordur.Kendini ummadığı bir durumun içinde bulan kız,kehanetin neresinde?Onun bu bilmediği yerde bu bilmediği adamla nasıl bir bağlantısı var?
devam ediyor 1a önce güncellendi Ruhefza/ MAHALLE,LİSE, ARKADAŞ GRUBU (Yarı texting)
@melankolilibirii
Okuma
16.8k
Oy
1.57k
Takip
134
Yorum
615
Bölüm
29
Sokakta bulduğu kedinin tasmasındaki numaraya yazar. Mahallesinde yaşayan ve senelerdir platonik olduğu, Hazar çıkar. Bu iki`linin ilk karşı karşıya kalması değildir fakat ilk adımlarıdır. Ya Hazar sıradan biri değilse? Keyifli okumalarr 𓍯𓂃˖°𓇼🌊⋆🐚
devam ediyor 3a önce güncellendi Nefretin Yolundaki Aşk
@aranizdanbiri
Okuma
421
Oy
318
Takip
7
Yorum
72
Bölüm
7
Yaşama amacı çocukluğunun intikamını almak olan Kumsal... Servet Alacı`nın ; kuklası, oyuncağı, deneği, takıntısı, zaafı, ve çocukluğunun katili olduğu tek Öz kızı Kumsal Alacı intikam planının, ilk meyvelerini vermesini beklerken nereden bilebilirdi ki planın elinde patlayacağını. Nereden bilebilirdi ki yaşamına devam edip edemeyeceğine, Fetih Yozlaşmış`ın ülkenin en azılı suçlusunun karar vereceğini...
tamamlandı 6a önce tamamlandı Topçu| Yarı texting
@silinen143701
Okuma
22.9k
Oy
1.35k
Takip
267
Yorum
724
Bölüm
37
Hem yetenekli hem yakışıklı olan, herkes tarafından bilinen bir futbolcuya aşık olmak mı? Allah yardım etsin.
devam ediyor 4a önce güncellendi İtalyan Topçum
@parlisko
Okuma
25.11k
Oy
2.38k
Takip
435
Yorum
1.18k
Bölüm
30
Kendini derslerine vermiş olan Selinay, bir gün eğlenecek bir şey arar ve İtalyan birini aramaya karar verir. Fakat aradığı kişi, İtalya da köklü bir kulüpte yükselişe geçtiği an sakatlanan ve yarı Türk yarı İtalyan biridir.
tamamlandı 3h önce tamamlandı KURŞUN İZİ (Düzenlenecektir)
@karensi0
Okuma
162.83k
Oy
12.06k
Takip
1.81k
Yorum
2.62k
Bölüm
57
(TAMAMLANDI!) En kısa zamanda düzenlenecektir, Keyifli okumalar dilerim. *Asker Kurgusu *Wattpad`de var. “Sen çok güzel konuşuyorsun.” “Güzel olduğun için. Hem söyleyen önemli değil, söyleten önemli.” Küçükken kitaplarda ki aşkın yalan olduğuna inanırdım. Ta ki hastane çıkışı kaçırıldığım terörler tarafından karşıma çıkan ela gözlü askere tutulduğumun farkına vardığım vakit. O aşık olduğum ela gözlerin içinde barındırdığı güven ve huzur. Güneşin her zaman yüzüne vurduğu vakit ortaya çıkan o gamzeleri ve gamzelerine eşlik eden o muhteşem, hayran olduğum ela gözleri. Kendisiyle öğrendiğim tek kelime, ve o kelimenin içinde bana yaşattığı muhteşem sevgi. Aşk… Terörler tarafından kaçırılan genç doktor, kendini hiç beklemediği bir anda mermilerin içinde bulur. Terör örgütü liderinin yaralanması ve göğsüne saplı kurşunu çıkartmaları için kaçırılan doktor, ve doktorun orada olduğunu bilmedikleri için operasyona geçen Atmaca timi. Peki üsteğmen Ömer Asaf, depoda gördüğü yeşil gözlere tutulup kalırsa, yahut Genç doktor İkra ona bakan o güzel ela gözlerin nefesini kestiğini hissederse. Temiz, masum ve bir o kadar aşk dolu bir kitap sizleri bekliyor. Bakmadan geçmeyin :)
Loading...