[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 10a önce güncellendi
Babamın Kızıyım
@gunnur_28
Okuma
834
Oy
78
Takip
34
Yorum
18
Bölüm
4
Karadeniz`in hırçın denizini izleyerek büyüdüm. Ormanıdaki yeşil renklerin tonlarına bakarak nefes aldım.
Babamın karanlık işleri yüzünden onun seçtiği bu hayata ayak uydurdum. Bizde aile herşeydir. Aile kuralları vardı. Ailen için yaşar ve ailen için ölür hatta öldürsün.
Annemle babam uzun yıllar çocuk tedavisi görmüş. Ve 7 yıl sonra ben doğmuşum. Babam ve annem hep üstüme titredi. Ama kendimi de korumalıydım.
Babamın oturduğu masa da tek kadın varisim.
Bu masada ayakta durmalı ve babamın kızı olmalıyım.
Ama bir gün bir savcıya aşık oldum. Savcı olduğunu bilmiyordum. Ama o benim kim olduğumu biliyordu.
Sırlar ortaya dökülecek ve neler olacak?
Hadi hep beraber ne yapacağıma şahit olalım..
devam ediyor 10a önce güncellendi
Rotayı Sen Çiz
@benbirazafk
Okuma
5
Oy
4
Takip
1
Yorum
4
Bölüm
2
"Bir kız, platonik aşık olduğu çocuğa tek bir soru sorar: ‘Şoförüm olur musun?’ Basit gibi görünen bu teklif, aslında çok daha fazlasını içerir. Kız, onu yakından tanımak, onun dünyasına girebilmek için sıradan bir işin ardında gizli bir amaç güder. Ama bu teklifin ardından neler olacağı, sadece ikisinin değil, tüm hayatlarının akışını değiştirebilir. Çünkü bazen, bir insanın kalbine giden yol, hiç beklenmedik bir şekilde, görünmeyen bir rotada çizilir…"
tamamlandı 10a önce tamamlandı
ZERDA GELİN
@em_ineee
Okuma
131.01k
Oy
6.2k
Takip
478
Yorum
522
Bölüm
50
Zerda ve Ayhan evlenir. Evliliğinin ilk yılında Zerda can yoldaşı olan, onu gülümseten bir kız çocuğuna hamile kalır. Zerda tarafında mutluluk büyürken, Ayhan ise mutlu değildir. Soyuna devam etmesi için onun nazarında erkek çocuk şarttır.
Karısı Zerdaya çile çektiren, yapmadığını bırakmayan Ayhan yıllar sonra ailesinin isteği olmadan karısının üzerine kuma getirir.
Zerda gelin yanan, kuma gelin Hawar yakan Ayhan ise ateş edendir.
Zerda kumaya karşı kocası kuma gelinden çocuk yapar. Fakat kaderin de onların için büyük bir sürprizi de vardır.
- ATEŞ ZERDA GELİNİ YAKMIŞTIR -
devam ediyor 10a önce güncellendi
Okul zorbam
@zeynolsoni
Okuma
173
Oy
11
Takip
10
Yorum
2
Bölüm
3
Kitap karakterleri (nasıl yazılcak)
Sen-(S)sinem( siz ne isterseniz onu koyun)
Zorban-(efe) böyle gösterilcek (E)
Defne(D)senin arkadaşın
Mert(M)zorbanın arkadaşı
Asel(A)senin arkadaşın
Kaan(K) zorbanın arkadaşı
Bir kızın babası yüzünden istanbula taşınıp yeni okulunda zorbalık görüyor ve sonra zorbaların lideri aynı zamanda da okul okulun sahibinin çocuğu babası onun istediği her şeyi yapıyor devamı kitap anlatır bayyss
tamamlandı 10a önce tamamlandı
LAHZA
@nazaydin
Okuma
40.99k
Oy
2.2k
Takip
224
Yorum
259
Bölüm
32
“Bazı aşklar çocuk kalır…”
Arhan, yaşadığı mahallenin dar sokaklarında hep kendinden bir adım önde yürüyen Bahar Ece’yi izlerdi. Ayağına dolanan toz bulutlarından daha hafif bir şeydi içindeki his; o zamanlar sevda denmezdi buna, “oyun arkadaşlığı” derlerdi. Ama Arhan, Bahar Ece’nin beyaz tokalarının güneşte parlamasını izlerken, bunun bir oyun olmadığını bilirdi.
Mahallenin bayırında dururlardı. Bahar Ece’nin bir eli hep babasının hediye ettiği kırmızı bisikletin gidonunda olurdu, diğer eli ise Arhan’ın cebindeki misketlere uzanırdı. “En çok hangisini seviyorsun?” diye sormuştu bir gün Bahar Ece, elindeki cam misketi güneşe tutarak. Arhan o gün cevap vermemişti, ama içinden ‘seni’ demişti.
Yıllar geçti, misketler kayboldu, sokakların tozu kalktı. Ama Arhan, çocukken her sabah Bahar Ece’yi gördüğü o köşede, hâlâ bir şeylerin eksik olduğunu hissederdi. Çünkü bazı aşklar çocuklukla birlikte büyümezdi; sadece içinde bir yerlerde, hep aynı masumiyetle kalırdı.
devam ediyor 10a önce güncellendi
MİHRA
@silinen227318
Okuma
79
Oy
16
Takip
4
Yorum
3
Bölüm
5
Mihra Işık Korkmaz ailesinin gerçeğin açığa çıkmadığı ölümünden sonra tüm hayallerinin yön değiştirdiği genç kız; yaşadığı zorluklar onu büyük olmasına mecbur bırakmış Bora eroğlu ile karşılaşır ve sanki onu yıllardır tanıyordur...
tamamlandı 10a önce tamamlandı
Bir Beden İki Kalp
@sennvebenn_1
Okuma
1.19k
Oy
105
Takip
6
Yorum
9
Bölüm
10
Odanın kapısına geldiğimizde Demir de benimle birlikte girecekti ki durdum.
"Ne yapıyorsun?" Diye sordum. Rahat bir tavırla,
"Odama giriyorum." Dedi.
"Burası senin odan değil, benim odam." "Farkındaysan ev benim?" Alayla sırıttım.
"Aa öyle mi? Bende diyordum ki acaba bu evin sahibi kim?" Alayla kurduğum cümleye tepki vermedi. Derin bir nefes aldım.
"Aynı odada mı kalacağız Demir?" Kapıya yaslandım. O da elini kapının kulpuna dayamış büyük bedenini hafifçe bana doğru eğmişti.
"Aşağıdakiler bizi izliyor farkında mısın?" Göz ucuyla avluya baktım. Hepsi merakla bizim ne yapacağımızı izliyordu.
"Farkındayım. Bi mısırları eksik." Dedim göz devirirken. Kafasını salladı.
"Aynen, onları mutlu edip beni karşı odaya mı göndereceksin yoksa odaya birlikte girip onları kudurtacak mısın?"
devam ediyor 10a önce güncellendi
SAYHA
@silinen220878
Okuma
434
Oy
58
Takip
206
Yorum
41
Bölüm
1
•Gerçek Ailem Kurgusu Kayla Tamay`ın doğumunu sadece kendi ailesi değil farklı bir ailede bekliyordu. Peki neden Kayla Tamay`ın doğumunu öz ailesinde başka kişilerde bekliyordu? ☆ Kayla Tamay Kutseli 14 yaşında üvey ailesi tarafından terk edilerek otel gibi görünen ve Mahzen olarak bilinen yerde tıpkı bir seri katil gibi yetiştirilir. Kayla`yı Mahzende eğiten İgor Veselov ise yıllar sonra onu ailesine karşı kullanmayı amaçlıyordur. Peki gerçekten de Kayla İgor Veselov ile bir olup öz ailesine karşımı duracaktı?
devam ediyor 10a önce güncellendi
Müfredata Uymayan Hayatlar"
@askinkalemi
Okuma
393
Oy
41
Takip
12
Yorum
1
Bölüm
22
Düğün Günü Kaybolan Bir Masumiyet, İntikamla Yeşeren Bir Aşk...
Mert Kırımlı, hayatının en mutlu gününde, nikah masasında karısının kanlı bedeniyle yüzleşir. Gözlerinde sadece tek bir isim yankılanır: Derin Savaş. Lise sıralarında tanıdığı bu genç kız, Mert`in dünyasını cehenneme çeviren bir kabusun başrol oyuncusudur.
İntikam ateşiyle kavrulan Mert, Derin`i kaçırır ve onu kendi kurduğu karanlık dünyaya hapseder. Artık ne öğretmen, ne de öğrenci vardır; sadece avcı ve av...
Derin, Mert`in elinde bir mahkum, geçmişin sırlarıyla örülü bir bilmecedir. Masumiyetini kanıtlamak için zamana karşı yarışırken, kalbinde filizlenen yasak bir aşkla da mücadele etmek zorundadır.
Mert ise intikam hırsıyla gözü dönmüş bir halde, Derin`in peşinde amansız bir kovalamaca başlatır. Ancak Derin`e her yaklaştığında, çözdüğü her sırda, kendi karanlığına biraz daha gömülür